Over Regiobloemist.nl

Regiobloemist.nl is een online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop en levering van verse bloemen en planten. Het doel van Regiobloemist is om mensen te verrassen en blij te maken met geweldige bloemencadeaus op de juiste dag met de juiste emotie.

Het idee Regiobloemist is opgericht in 1995 door Pascal van Zandvoort ( Linkedin ) als eenmanszaak. In 2011 is de eennmanszaak omgezet naar Regiobloemist BV. Samen met Bas Gooren is toen ook World of Flowers BV opgericht voor Belgie en Duitsland.

Regiobloemist bestaat uit een servicedesk medewerkers, eigen IT medewerker, marketing medewerker en partners voor bloemisten netwerken. Bij Regiobloemist zijn 550 lokale bloemisten aangesloten en we hebben een eigen binderij voor eigen leveringen per post. De meeste leveringen gaan via de lokale bloemist. Planten gaan altijd direct via de kwekers en worden verzonden vanuit onze binderij.

Hoe werkt Regiobloemist

Onze bezoekers van Regiobloemist.nl kunnen online makkelijk bloemen en planten bestellen. Via een makkelijk bestelproces kunnen klanten een bestelling plaatsen en online afrekenen via beveiligde verbindingen. De bestelling komt direct binnen bij de servicedesk en naargelang de gekozen bezorgoptie wordt de bestelling doorgezet aan onze binderij of naar een lokale bloemist die bezorgd in de gekozen bezorgplaats. De lokale bloemist ontvangt van ons de bestelling, de juiste kaarttekst en een foto van het gekozen boeket. De bloemist gaat direct aan de slag en maakt het gekozen boeket na met de bloemen die men op voorraad heeft en voldoet aan onze kwaliteitseisen. Na het maken van het boeket met verse bloemen wordt deze klaargezet in de koeling voor de bezorger.

De bezorger van de bloemist gaat de bestelling bezorgen op het opgegeven adres van de besteller.

Veiligheid online is belangrijk

Wij vinden uw veiligheid en privacy online erg belangrijk. Vandaar dat wij alle verbindingen laten lopen via een SSL veiligheidscertificaat. Voor de minder technische mensen onder ons staat SSL voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt voor het aangaan van beveiligde elektronische transacties via internet. Dus wij versleutelen en beveiligen uw persoonlijke data tijdens het plaatsen en bestellen van een cadeau (ook tijdens het betalen bent u dus in veilige handen).

Verse bloemen

Bij Regiobloemist vinden wij de kwaliteit en versheid erg belangrijk. Daarom krijgt u op al onze producten minimaal 7 dagen versgarantie. Is er iets niet goed of gaat er iets niet helemaal naar wens. Wij vragen u om altijd contact op te nemen met ons. Wij staan achter ons product en daarom zullen wij er alles aan doen om u tevreden te maken en te houden.

Vandaag nog bezorgen

Een cadeau bestellen gebeurt vaak op het laatste moment. Bij Regiobloemist is dat geen enkel probleem. Wij kunnen vaak nog dezelfde dag bezorgen. Bestel voor 14:00 uur op werkdagen en voor 12:00 uur op een zaterdag en wij bezorgen nog dezelfde dag.

Contact opnemen met Regiobloemist

Heeft u vragen of wensen, neem dan contact met ons op via onze klantenservice pagina of via de gegevens hieronder.
Onze kantoor in Rotterdam is dagelijks bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag tot 13:00 uur. Ons kantoor heeft geen winkel in Rotterdam.

Regiobloemist BV
Vasteland 78
3011 BN Rotterdam
E. info@regiobloemist.nl
I. www.regiobloemist.nl

KvK: Utrecht 52715337
BTW: NL850565509B01

Directeur: Pascal van Zandvoort ( Linkedin )Wij zijn Regiobloemist, uw partner met 20 jaar ervarinng in het bezorgen van bloemen en planten.

Wij vinden het geweldig om mensen blij te maken!

Regiobloemist.nl is jouw bloemen en planten cadeau webshop van Nederland. Wij vinden het geweldig om mensen blij te maken en te verrassen met geweldige groene cadeaus. En zeg nou zelf. Als jij een mooi cadeau geeft, dan wordt je daar toch echt gelukkig van als de ontvanger super blij zijn.

Daar staan wij graag vroeg voor op en springen wij ons bed voor uit. Dat is dan ook waarom wij Regiobloemist zijn gestart. Wij verrassen graag mensen en maken mensen blij.