Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Mooie bloemen komen altijd van pas

Een huis zonder bloemen kan erg kaal zijn. Bloemen maken een huis sfeervol. Het is daarom prettig als je terecht kan bij iemand die altijd mooie bloemen heeft staan. Vanaf nu kan dat! Zo kun je bij Regiobloemist terecht voor de mooiste bloemen tegen een betaalbaar tarief. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat bloemen keurig op tijd worden bezorgd.

Zoek je een boeket bloemen met speciale bloemen erin verwerkt? We laten hier wat bloemsoorten zien en de bijbehorende boeketten die we gesorteerd hebben op bloemsoort.

Alleen de verste bloemen bij Regiobloemist

Het vinden van goede bos bloemen kan soms lastig zijn. Vaak zien de bloemen er in de winkel prachtig uit, maar wanneer je ze een aantal dagen thuis hebt staan lijkt het nergens meer op. Om ervoor te zorgen dat jij voor eens en voor altijd van dit probleem af bent, biedt Regiobloemist je een versgarantie. Zo zijn de bloemen die je bij ons besteld altijd minimaal 7 dagen vers. En we zorgen ervoor dat er verse bloemen bezorgd worden.

De beste levering

Als iets vervelend is, is dat een trage levering van een bestelling. Bij Regiobloemist zul je dit probleem niet ervaren. Wij zorgen ervoor dat jij je mooie boeket altijd op tijd ontvangt. Daarnaast kun je bij ons een geschikte datum doorgeven en houden wij hier rekening mee. Regiobloemist is altijd de beste partij op het gebied van bloemen.