Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

100 witte rozen

100 witte rozen zijn de perfecte manier om je gevoel via een mooie symbolische manier over te geven aan iemand. Zo staat de witte roos voor loyaliteit en steun. Bekijk snel ons aanbod aan 100 witte rozen op deze pagina.

100 witte rozen met wenskaartje

Met 100 witte rozen wil je uiteraard je liefde nog wat verder bezegelen met een paar mooie woorden. Ook dat kan bij Regiobloemist! Schrijf wat je wilt zeggen in het daarvoor bestemde vakje dat je tegenkomt tijdens jouw bestelproces. Hierdoor weet de liefde van je leven officieel wat hij of zij voor jou betekent.

Extra verrassing

Wil je nog iets extra’s toevoegen aan je bestelling dan kan dat natuurlijk ook. Zo hebben wij een schattige teddy bear en verschillende wijnen in ons assortiment. Op deze manier komt jouw liefde nog beter over bij de ontvanger van deze prachtige bos rozen.

De Avalanche premium roos

De Avalanche witte roos behoort tot de premium categorie van de rozen. Dat is niet zomaar. Doordat de bloem een licht groene gloed heeft die door de witte bloem vloeit, wil iedereen wel zo’n mooie bos van 100 witte rozen in huis hebben.

Witte rozen van de kweker

Omdat onze rozen direct van de kweker komen zal de kweker deze ook zelf verpakken en opsturen. Dit versturen gaat via de post. Hierdoor krijg je dus ook een aanzienlijk prijsverschil tussen de 100 witte rozen van de kweker en die van de bloemist. Bij het opsturen van de bloemen wordt er een track & trace code aangemaakt. Deze code kan je gemakkelijk zelf online volgen. Via deze weg weet je precies welke route jouw bloemen afleggen richting de ontvanger.

Witte rozen van bloemist

Als je ervoor kiest om je witte rozen te bestellen via de bloemist zal de bloemist de rozen verpakken. Vervolgens geeft de bloemist de bloemen mee met de bezorger die ze, als je vandaag voor 14.00 uur bestelt, vandaag nog thuis geleverd krijgt.

Wanneer worden jouw 100 witte rozen bezorgd?

Als je vandaag voor 16.00 uur bestelt, heeft de ontvanger morgen al de bloemen in huis. Wij bezorgen door heel Nederland dus geen plaats is onbereikbaar voor jouw liefde.

Houd er rekening mee dat bij drukke periodes de bezorging wat langer kan duren dan je van ons gewend bent. Denk voornamelijk aan de periode rondom Moederdag en Valentijnsdag.

Verzorging

Als je 100 witte rozen bestelt is het heel erg belangrijk dat ze zo lang mogelijk goed blijven. Het is tenslotte een cadeau dat je zo lang mogelijk wilt koesteren. Daarom hebben wij een paar verzorgingstips voor de 100 witte rozen voor je op een rijtje gezet. Als je deze stappen volgt kan er eigenlijk niks mis gaan.

  • Pak een mooie vaas en maak deze goed schoon. Voeg voor het beste effect een druppeltje chloor toe.
  • Snij de steel van de rozen schuin af. Ongeveer 2 cm zal voldoende zijn.
  • Vul de vaas met water.
  • Bij onze 90 witte rozen ontvang je altijd een zakje chrysal. De inhoud van dit zakje strooi je in het water.
  • Roer het water en de chrysal door elkaar.
  • Doe de bloemen in de vaas en zoek het mooiste plekje uit om ze neer te zetten.

Wat helemaal fijn is, is dat je bij Regiobloemist geen bezorgkosten betaalt wanneer je 100 witte rozen bestelt. Zo heb je dus dezelfde bloemen maar dan voor een lagere prijs. Betere verrassingen vind je niet snel.

Vragen of meer informatie over 100 witte rozen?

Heb je nog vragen na het lezen van deze pagina? Neem dan eens een kijkje op onze FAQ-pagina! Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op via ons contactformulier op de website. We zullen je vraag zo snel mogelijk oppakken en contact met je opnemen. Nieuwsgierig naar onze andere opties? Bekijk dan ons gehele assortiment aan witte rozen.