Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

100 witte rozen bestellen

Waarom kiezen voor 100 witte rozen?

Met een bos 100 witte rozen toon je respect, onschuld of liefde aan de ontvanger. Verstuur een super grote bos Avalanche rozen naar de persoon waar je respect voor hebt.

Wat is de betekenis van 100 witte rozen?

Als je iemand 100 lange witte rozen geeft, dan betekent dit dat je tegen die persoon zegt dat je veel respect hebt voor deze persoon. Of dat je de laatste eer wilt bewijzen bij rouw. Ook hier ligt rouw en trouw dicht bij elkaar. Maar witte rozen zeggen ook liefde, schoonheid en respect.

100 witte rozen - Avalanche Premium

Onze grote bossen rozen van 100 stuks zijn gebonden door professionals en zijn van het premium merk Avalanche. Avalanche rozen zijn de mooiste lange rozen met de grote knop. De rozen zijn licht geurend en ze zijn sterk zodat ze lang op de vaas staan.

Onze lange witte rozen zijn gemiddeld rond de 60 a 70cm. Via de bloemist kunnen ze zelfs nog iets langer zijn. Maar hou 60 cm aan.

Hoe verzorg je 100 rozen van Avalanche Premium

Maak, na ontvangst van deze geweldige bos witte rozen, een mooie grote vaas schoon. Een druppeltje chloor kan best gebruikt worden om de vaas goed schoon te maken zodat de rozen niet besmet raken met 'oude' bacteriƫn. Daarna snij je de rozen schuin af en vul je de vaas met vers schoon water.

Bij de witte rozen ontvang je altijd een voedingszakje die je in het schone water dient te strooien. Roer het water even goed door en plaats daarna de 100 witte rozen goed in het zicht van iedereen. Want het mag gezien worden dat je deze geweldige bos hebt gekregen.

Bepaal zelf: via de bloemist of via de kweker

We bieden 2 riante bossen met ieder 100 Premium Avalanche Witte Rozen van 60 cm.

De ene wordt gebonden en geleverd door een lokale bloemist. De bloemist zal net wat meer moeite doen om de witte rozen netjes te overhandigen en de ontvanger krijgt een betere ervaring omdat het persoonlijk bezorgd wordt.

De andere bos komt direct van de kweker. Een professioneel neemt ook 100 Alalanche witte rozen en verpakt deze netjes in een speciale verpakking. De rozen worden direct verzonden vanuit de binderij per DHL naar de ontvanger. Alle tussenstappen zijn eruit gehaald en de bloemen komen dus vers van de kweker. Dit maakt dat de prijs van 100 witte rozen goedkoper is dan direct via de bloemist.

Maar jij bepaald... kies de beste bos met 100 witte rozen die bij jou en je budget past.

Gratis kaartje bij elke grote bos rozen

Vergeet niet een leuke kaarttekst te verzinnen. Wees origineel en maak een leuke korte tekst waarvan de ontvanger een glimlach op hem of haar gezicht krijgt. Maar denk er niet te lang over, want onze 100 witte rozen met de grote knop doen de rest.

Tijdens het bestellen kun je gratis een kaarttekst opgeven en wij zorgen ervoor dat deze geleverd gaat worden bij de mega bos witte rozen.

Gratis bezorgen van 100 witte rozen

Voor beide opties hebben we gekozen om de bezorging voor onze rekening te nemen. Ofwel wij een gratis bezorging van 100 rozen bij de ontvanger overal in Nederland. Wel is de bezorging anders. Via de bloemist laten bezorgen, dan betalen wij de bloemist. 

Vaak kan dit al dezelfde dag of de dag erna. Via de kweker gratis bezorgen, dan versturen we via DHL de bloemen in een speciale verpakking. Beide gratis bloemen bezorgen dus, maar dan wel op een andere manier. Aan jou de keus.

Wat betekent het label: Vers van de kweker

Als je het label 'vers van de kweker' op een product ziet. Betekent dit dat de bloemen niet via de veiling of bloemist gaan. Maar dat de bloemen vers van de kweker wordt verpakt en dezelfde dag nog wordt verzonden naar de ontvanger. De levering gaat dan niet via een bloemist of via ons maar via een transporteur zoals PostNL, DHL of een speciale koerier voor een avond of weekend levering.