Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

100 witte rozen bestellen

100 witte rozen zijn de perfecte manier om je gevoel via een mooie symbolische manier over te geven aan iemand. Zo staat de witte roos voor loyaliteit en steun. Iets wat je met 100 witte rozen zeker wel voor elkaar krijgt. Wat helemaal fijn is, is dat je bij Regiobloemist geen bezorgkosten betaald wanneer je 100 witte rozen bestelt. Zo heb je dus dezelfde bloemen maar dan voor een lagere prijs. Betere verrassingen vind je niet snel.

Wenskaartje

Met 100 witte rozen wil je uiteraard je liefde nog wat verder bezegelen met een paar mooie woorden. Gelukkig is dat ook geen probleem. Schrijf wat je wilt zeggen in het daarvoor bestemde vakje dat je tegenkomt tijdens jouw bestelproces. Hierdoor weet de liefde van je leven officieel wat hij of zij voor jou betekent.

Extra verrassing

Wil je nog iets extra’s toevoegen aan je bestelling dan kan dat natuurlijk ook. Zo hebben wij een schattige teddy bear en verschillende wijnen in ons assortiment. Op deze manier komt jouw liefde nog beter over bij de ontvanger van deze prachtige bos rozen.

De Avalanche premium roos

De Avalanche witte roos behoort tot de premium categorie van de rozen. Dat is niet zomaar. Doordat de bloem een licht groene gloed heeft die door de witte bloem vloeit is het een bloem die iedereen wel in huis wilt hebben.

Kweker

Omdat onze rozen direct van de kweker komen zal de kweker deze ook zelf verpakken en opsturen. Dit versturen gaat via de post. Hierdoor krijg je dus ook een aanzienlijk prijsverschil tussen de 100 witte rozen van de kweker en die van de bloemist. Bij het opsturen van de bloemen wordt er een track & trace code aangemaakt. Deze code kan je gemakkelijk zelf online volgen. Via deze weg weet je precies welke route jouw bloemen afleggen richting de ontvanger.

Wanneer wordt het bezorgd?

Als je vandaag voor 16.00 uur besteld heeft de ontvanger morgen als de bloemen in huis. Wij bezorgen door heel Nederland dus geen plaats is onbereikbaar voor jouw liefde.

Bij drukke periodes is er altijd een kans dat de post lichte vertraging oploopt. Zorg dat je hier rekening mee houdt wanneer je je bestelling doet. Bij drukke periodes kan je voornamelijk denken aan Moederdag en Valentijnsdag.

Bloemist

Op het moment dat je de bloemen bestelt via de bloemist zal de bloemist de rozen verpakken. vervolgens geven ze de bloemen mee met de bezorger die ze, als je vandaag voor 14.00 uur bestelt, vandaag nog thuis geleverd krijgt.

Advies via kweker of bloemist

Wij raden aan om de 100 witte rozen online te bestellen via de bloemist als het hierbij gaat om een bestelling voor een bruiloft of uitvaart. De bloemist zal er persoonlijk voor zorgen dat de bloemen netjes op tijd worden verstuurd. Het is namelijk zo dat wij verder geen invloed hebben op het proces per post. Per post verzenden kan altijd zorgen voor lichte vertraging en dat is iets wat je op deze dagen het liefst wilt voorkomen.

Verzorging

Als je 100 witte rozen bestelt is het heel erg belangrijk dat ze zo lang mogelijk goed blijven. Het is tenslotte een cadeau dat je zo lang mogelijk wilt koesteren. Daarom hebben wij een paar verzorgingstips voor witte rozen voor je op een rijtje gezet. Als je deze stappen volgt kan er eigenlijk niks mis gaan.

  • Pak een mooie vaas en maak deze goed schoon. Voeg voor het beste effect een druppeltje chloor toe.
  • Snij de steel van de rozen schuin af. Ongeveer 2 cm zal voldoende zijn.
  • Vul de vaas met water.
  • Bij onze 90 witte rozen ontvang je altijd een zakje chrysal. De inhoud van dit zakje strooi je in het water.
  • Roer het water en de chrysal door elkaar.
  • Doe de bloemen in de vaas en zoek het mooiste plekje uit om ze neer te zetten.