Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Anthurium kopen

Wil je een Anthurium kopen?

De Anthurium, ook wel Flamingoplant, is een tropische plant die opvalt in elke woonruimte. Deze tropische soort is de familie van de Aracea en kent zijn oorsprong in Zuid-Amerika. Het unieke aan de Anthurium is dat dit één van de weinige kamerplant is die het hele jaar door bloeit. Er zijn soorten met rode, witte, roze, paarse, groene en blauwe bloemen. Ontdek ons aanbod Anthurium bloemen en vind jouw favoriet.

Over de Anthurium

De Anthurium plant is een plant die niet veel water verbruikt, maar wel houdt van een constant vochtige grond. De plant houdt van een lichte standplaats zonder direct zonlicht. Daarom raden we je aan om de Anthurium voor een raam op het noorden te zetten. Wil je de plant liever op het westen of het oosten plaatsen? Dan kan je het beste kiezen voor een afstand van één a twee meter. Wanneer de plant op het zuiden geplaatst moet worden is het belangrijk dat deze een grotere afstand heeft.

De plant is erg onderhoudsvriendelijk. Hierdoor is de plant niet alleen geschikt om thuis in de vensterbank te zetten, maar straalt deze plant ook prachtig in kantoorruimten.

Voeg een extraatje toe!

Wil je iemand blij maken met de Athurium plant? Je kan een kaartje toevoegen aan de plant. Vergeet niet om een leuke boodschap hier op te zetten, want zo maak je jouw cadeau nog persoonlijker. Wil je iemand nou echt goed verrassen? Voeg dan een extra kleinigheidje toe aan je bestelling. Maak een keuze uit chocolade, een flesje wijn of een mooie pot.

Bestellen maar!

De Anthurium plant is een plant die prachtig staat bij iedereen in huis, dus ook in jouw huis of in het huis van iemand die je wilt verrassen. We verzenden jouw bestelling zo snel mogelijk en je kan zelf een bezorgdatum kiezen. Wil je de plant de volgende dag al binnen hebben? Als je voor 14:00 uur een bestelling plaatst dan heb je jouw aankoop vaak de volgende dag al in huis. Komt de volgende dag niet uit, of wil je hem op een speciale dag laten bezorgen? Kies dan zelf een ander bezorgmoment. De keuze is aan jou, wel zo fijn!

Meer weten over de Anthurium?

Het is tijd om je bestelling te plaatsen. Natuurlijk kan het voorkomen dat je er zelf niet helemaal uitkomt of dat je meer wilt weten. Als dit het geval is dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder, zodat je een keuze maakt waar jij of een ander helemaal blij van wordt.