Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bloemenabonnement

Een mooi boeket kan een huis enorm verrijken. Veel mensen kiezen er daarom voor om wekelijks nieuwe bloemen te kopen. Hier gaat na verloop van tijd veel aandacht inzitten. Om dit een stuk minder tijdrovend te maken, heeft Regiobloemist iets moois verzonnen. Zo kun je bij ons een bloemenabonnement nemen. Wanneer je een abonnement hebt, beschik je altijd over de mooiste bloemen. Je kan ervoor kiezen om elke week, elke twee weken of elke maand bloemen te laten bezorgen.

De bloemen komen letterlijk direct van het land, direct gebonden en in onze speciale verpakking verzonden naar de ontvanger. Onze abonnementen lopen niet via een bloemist, maar direct via onze eigen binderij.

Maandelijkse bloemenabonnement

Met een maandelijkse bloemenabonnement bespaar je veel tijd. Steeds meer mensen zien hier het nut van in en besluiten om ook een abonnement te nemen. Wanneer je een abonnement neemt, wil je natuurlijk dat je zeker weet dat hetgeen waarvoor je betaald goed is. Bij Regiobloemist kun je rekenen op de hoogste kwaliteit bloemen. Zo zou je er bij ons bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een boeket als test te bestellen. Je maakt dan kennis met de hoge kwaliteit van Regiobloemist. Hierdoor weet je zeker dat je bij een abonnement altijd de mooiste bloemen zult ontvangen.

Bloemenabonnement cadeau

Een cadeau vinden kan soms erg lastig zijn. Gelukkig is er een super origineel cadeau te krijgen bij Regiobloemist. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om een bloemenabonnement cadeau te doen. Vrijwel iedereen kan dit geschenk waarderen.

Regiobloemist heeft de mooiste bloemen

Wij van Regiobloemist zijn ervan overtuigd dat we beschikken over de mooiste bloemen, soms direct van de kweker. Onze prachtige bloemen willen we graag delen met het hele land. Door middel van een bloemenabonnement beschik je altijd over verse bloemen. Naast abonnementen kun je bij ons ook terecht voor losse boeketten. 

We hebben een erg ruim assortiment en kunnen voor iedereen een gepast boeket samenstellen. Mede hierdoor zijn wij de beste partij op gebied van bloemen en planten.