Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemenabonnement

een mooi boeket bloemen in huis maakt je huis een stuk vrolijker, kleurrijker en doet enorm veel voor de sfeer. Dit is dan ook de reden waarom veel mensen elke week een nieuwe bos bloemen kopen. Het wekelijkse uitstapje om op zoek te gaan naar een nieuwe bos bloemen is leuk, maar kost vaak ook veel tijd. Regiobloemist heeft nu de perfecte oplossing bedacht: het bloemenabonnement. Omdat je bloemen vaak met enige regelmaat koopt is een bloemenabonnement de ideale oplossing om tijd en energie te besparen. Wij kiezen met zorg de allermooiste bloemen voor je uit zodat jij elke keer weer blij verrast wordt wanneer de bezorger met een mooi boeket op de stoep staat.

Het gemak van een bloemenabonnement

Wanneer je kiest voor een bloemenabonnement bij Regiobloemist, dan kies je voor jezelf een plezier doen. Je hoeft niet langer zelf de deur uit om de wekelijkse of maandelijkse bos bloemen in huis te halen. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven hoe vaak jij de service wilt afnemen. Zo kun je kiezen om elke week, elke twee weken of één keer per maand een bos bloemen te laten bezorgen. Onze bloemenabonnementen zijn zo opgesteld dat er voor iedere bloemenliefhebber een fijne optie beschikbaar is.

Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks

Voordat je een abonnement afsluit is het goed om bij jezelf na te gaan hoe vaak jij normaal bloemen in huis haalt en of je blij bent met hoe lang de bloemen er staan of hoe vaak jij nieuwe bloemen koopt. Bij Regiobloemist kun je kiezen voor een bloemen aan huis abonnement van een week, elke twee weken of een maand. Wanneer je normaal gesproken elke vrijdag of zaterdag naar de markt gaat om een nieuwe bos bloemen uit te kiezen dan is het aan te raden om het abonnement ook per week te laten lopen. Ben je een bloemenliefhebber maar hoef je niet altijd bloemen in huis te hebben? Dan is een maandelijks bloemenabonnement wellicht meer iets voor jou.

Verstuur een testboeket

De bloemen van Regiobloemist komen direct van het land, hierdoor is de versheid van de bloemen optimaal en kunnen wij een versheidsgarantie van 7 dagen garanderen. Onze eigen binderij bindt de bloemen en zorgt ervoor dat de boeketten iedere keer weer, keurig op tijd en mooi verpakt bij je thuis worden bezorgd. Onze abonnementen lopen dus niet via een bloemist, wij regelen alles zelf. Ben je nieuwsgierig naar de kwaliteit van onze bloemen? Je kunt altijd een los boeket bij ons bestellen. Zo kun je eerst de kwaliteit van onze bloemen beoordelen, voordat je een verbintenis aangaat voor een abonnement.

Een bloemabonnement cadeau geven

Naast dat je jezelf een enorm plezier kan doen met het bestellen van een bloemenabonnement, kan het ook een prachtig cadeau zijn om te geven. Een boeket bloemen cadeau krijgen is één van de leukste dingen die er is, het voelt altijd heel dankbaar om een boeket te geven en om er één te krijgen. Hoe mooi is het dat je nu iemand een jaar lang elke maand een bos bloemen cadeau zou kunnen doen. Een aantal situaties waarin dit een prachtig gebaar zou kunnen zijn:

  • Na het kopen van een huis: Wanneer dierbaren hun eigen huis gekocht hebben en ze er eindelijk in kunnen wonen is het natuurlijk fantastisch als zij het eerste half jaar of het eerste jaar, elke maand een prachtig boeket thuisbezorgd krijgen. Zo voelt hun nieuwe huis gelijk aan als thuis en geef je ze een hartverwarmende binnenkomst, iedere keer wanneer ze de bloemen zien staan. Op deze manier kun je ook jouw steun betuigen en laten zien dat je er altijd voor ze bent. Hoe mooi is dat? Dat is wat een bloemenabonnement teweeg kan brengen.
  • Bij een burn-out: Je ziet het steeds vaker, mensen die in een burn-out belanden en hier langere tijd last van hebben. Het is heel moeilijk om te zien wanneer een dierbare erg last heeft een burn-out. Je wilt er graag voor degene zijn maar het voelt soms alsof er weinig is wat je voor iemand kan doen. Een bloemenabonnement is dan een prachtig gebaar om iemand te laten weten dat je ervoor diegene bent. Daarnaast zijn bloemen erg fleurig en kleurvol, eigenschappen die erom bekend staat om mensen een goed gevoel te geven en vrolijker te maken. Zo kun je op jouw manier toch een steentje bijdragen aan het herstel.
  • Wanneer iemand door een moeilijke periode gaat: Soms komt het voor dat iemand om je heen gewoon echt even alles tegen heeft zitten in het leven. Misschien wordt een relatie verbroken, valt er een dierbare weg of verliest iemand zijn of haar baan. Het kan zijn dat het gewoon net even allemaal niet lekker loopt. Hoe fijn zou het zijn om dan iemand een hart onder de riem te steken met een bloemenabonnement cadeau. Het is superfijn om te weten dat iemand aan je denkt en met een bloemenabonnement is dit zelfs meerdere keren per jaar, of dit nou wekelijks, tweewekelijks of maandelijks is.
  • Gewoon omdat het kan: Een bloemenabonnement is een prachtig cadeau, met of zonder reden zal degene die het ontvangt hier hartstikke blij mee zijn en heel dankbaar voor zijn. De bloemen geven kleur aan het leven en maken dat iemand zich geliefd en speciaal voelt. Er zijn weinig andere eigenschappen die een cadeau zo speciaal kunnen maken als liefde. Wat de gelegenheid ook is, met een bloemenabonnement cadeau zit je altijd goed.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn bloemenabonnementen geschikt voor talloze verschillende situaties. Het is een prachtig cadeau voor jezelf maar ook zeker voor een ander. Wie wilt er nu geen verse, kleurrijke bloemen zonder er zelf over na te hoeven denken. Dit is precies wat je met een bloemenabonnement van Regiobloemist kunt bereiken. Alle zorgen rondom bloemen ontnemen en zorgeloos genieten van prachtige verse bloemen waar je na het afsluiten van het bloemenabonnement, geen enkele keer meer over na hoeft te denken.

Voeg persoonlijke boodschap toe

Wanneer je ervoor kiest om een bloemenabonnement cadeau te doen kun je ervoor kiezen om er nog een kleinigheidje bij te doen zoals een chocoladereep van Tony Chocolonely. Daarnaast is het altijd mooi om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan jouw cadeau. Schrijf op deze persoonlijke boodschap wat je de ontvanger mee wil geven en wij zetten dit voor jou op een mooi, bijpassend kaartje. Hiermee wordt jouw bloemenabonnement cadeau nog persoonlijker. Het kaartje kun je uiteraard gratis toevoegen aan de bestelling. We willen het geven van bloemen zo leuk en makkelijk mogelijk voor je maken.

Het boeket bestaat uit verschillende bloemen

Doordat wij werken met Nederlandse telers zijn de boeketten voor ons bloemenabonnement altijd seizoensboeketten. Dit betekent dat de bloemen die u in huis krijgt met het bloemenabonnement, vers van het land komen en ook daadwerkelijk groeien in Nederland op het moment dat u ze ontvangt. Dit maakt dat de boeketten altijd prachtig staan bij de tijd van het jaar. Je kunt al een bloemenabonnement afsluiten vanaf 6 maanden. Op onze website kun je kiezen uit een aantal mogelijkheden voor de boeketten. Deze mogelijkheden zijn als volgt:

  • Klein boeket: Een klein boeket is met €24,99 euro per levering de goedkoopste optie die wij aanbieden. Hiervoor ontvang jij een prachtig klein boeket met seizoensbloemen vers van de Nederlandse telers. Een klein boeket is tussen de 20cm en 25cm en staat mooi in kleinere ruimtes zoals de keuken, een werkkamer, serre of gemiddelde woonkamer.
  • Middel boeket: Het middel boeket is een stuk groter en is per levering €29,99 euro. Perfect voor een gemiddeld boeket aangezien deze variant een afmeting heeft van tussen de 25 en 30 cm. Zet dit boeket in je woonkamer, keuken, slaapkamer. Waar jij het maar mooi vindt staan. Met een bloemenabonnement heb je elke keer weer een prachtig boeket staan.
  • Groot boeket: Het grootste boeket die wij voor een bloemenabonnement aanbieden is het boeket ter waarde van €34,99 euro per levering. Dit grote boeket van verse seizoensbloemen zal prachtig staan in grote ruimtes zoals een ruime woonkamer, grote hal of keuken. Het boeket heeft een afmeting van 30 tot 35 cm. Met een bloemenabonnement hoef je niet elke keer een prachtig grote boeket te verplaatsen van de bloemist naar huis en blijft het veel langer mooi.

Verser kan niet

Er zijn weinig dingen zo vervelend als bloemen die na 2 of 3 dagen al niet mooi meer in de vaas staan. Gelukkig is dat iets waar je met een bloemenabonnement bij Regiobloemist nooit bang voor hoeft te zijn. Onze bloemen komen rechtstreeks van het veld waarna onze specialisten ze helemaal zelf nakijken en keuren. We werken samen met lokale kwaliteitskwekers en samen zorgen wij ervoor dat alleen de mooiste bloemen bij jou thuisbezorgd worden. Met het bloemenabonnement van Regiobloemist heb je zeven dagen vaas garantie. Wanneer je goed voor de bloemen zorgt en het boeket de aandacht en liefde geeft die het nodig heeft, zou het zomaar eens kunnen zijn dat het boeket zelfs twee weken lang mooi blijft staan. Wij ontvangen het liefst alleen maar fijne en positieve reacties van onze klanten en dat doen we door de beste kwaliteit mogelijk te leveren.

Vragen of meer informatie?

Heb jij nog brandende vragen of wil je graag nog wat meer informatie over de mogelijkheden voordat je jouw bloemenabonnement afsluit? Of heb je speciale wensen met betrekking tot jouw bloemenabonnement? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze bloem specialisten! Je kunt het online contactformulier op onze website eenvoudig invullen waarna wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Onze specialisten staan voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen met je vragen en je persoonlijk te adviseren.