Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Zeg sorry met bloemen

Als je iets goed te maken hebt, kun je dit doen met een prachtig boeket van Regiobloemist. Op onze website kun je een prachtig boeket kiezen waarmee je jouw excuses kunt aanbieden. Kies bijvoorbeeld voor een boeket van prachtige rode rozen. Bij het boeket kun je een kaart met persoonlijke boodschap toevoegen. Zo weet de ontvanger direct dat het jou echt spijt en komen de excuses goed over.

Het boeket om jouw excuses aan te bieden wordt door de bezorger persoonlijk bezorgd bij de ontvanger. Doordat wij met deze lokale bloemisten werken, zijn de bezorgers bekend in de regio waar jij het boeket wilt laten bezorgen. Het boeket zal dus altijd op het juiste adres veilig bezorgd worden.

Geef een extraatje bij de bloemen

Een bos bloemen sturen is natuurlijk al een mooi gebaar maar je kunt er ook nog iets extra’s aan toevoegen. Hierdoor zullen de excuses extra goed overkomen. Je kunt bijvoorbeeld een box chocolade, een vaas, een beer of een fles wijn toevoegen. Hiermee doe je net dat beetje extra dat misschien nodig is. De ontvanger zal dit extra presentje zeker waarderen!

Bloemen versturen door heel Nederland

Als je bij ons een bestelling plaatst voor een boeket, kan deze door heel Nederland bezorgd worden. Wij garanderen jou altijd verse bloemen met zeven dagen versgarantie. Deze kunnen voor elke gelegenheid zijn en dus ook als excuses. Bij ons krijg je de beste kwaliteit voor de beste prijs. Tevens kunnen de bloemen dezelfde dag nog bezorgd worden als je voor 14 uur jouw bestelling plaatst. Wordt de bestelling na 14 uur geplaatst, zal deze morgen bezorgd worden.

Bestel vandaag nog voor snelle levering

Heb je al een mooi boeket gevonden om jouw excuses mee aan te bieden? Bestel deze dan direct via onze website. Als de bloemen die op deze pagina staan niet naar wens zijn, kijk dan zeker verder. Wij hebben een zeer breed assortiment aan diverse boeketten. Er zal dus zeker iets tussen zitten wat voldoet aan jouw eisen.

Je kunt ook altijd contact met ons opnemen als je nog vragen hebt over de bestelwijze of de bezorging. Dit kun je doen door middel van het contactformulier. Heb je al een bestelling geplaatst? Voeg dan ook het bestelnummer toe. Wij staan altijd voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden.