Dinsdag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Zeg sorry met een excuus boeket

Heb je iets gedaan waar je spijt van hebt? En wil je graag je excuses hiervoor aanbieden? Je kunt je excuses op verschillende manieren aanbieden. Persoonlijk, door een kaartje te sturen of door sorry te zeggen met bloemen. Bij Regiobloemist heb je de keuze uit verschillende mooie boeketten wanneer je sorry wilt zeggen met bloemen. Uiteraard kun je hier alsnog een kaartje met persoonlijke boodschap of een ander klein extraatje aan toevoegen. Laat blijken dat het je echt spijt en zeg sorry met bloemen van Regiobloemist.

Bloemen om sorry te zeggen

Wil je er zeker van zijn dat je excuses goed overkomen? Laat dan eens bloemen bezorgen bij de persoon waar je sorry tegen wilt zeggen. Je kunt je excuses natuurlijk gewoon uitspreken of op een kaartje schrijven, maar sorry zeggen met bloemen komt krachtiger over. Door sorry te zeggen met bloemen laat je merken dat je het oprecht meent.

Ruim assortiment boeketten bij Regiobloemist

Bij Regiobloemist hebben we de prachtigste boeketten samengesteld voor het aanbieden van excuses. Van een sierlijk wit boeket tot en met een geweldig seizoensboeket. Of kies eens voor 100 rode rozen of een rode roos met beer. Pak groots uit en de ontvanger zal je vast vergeven.

Snelle levering en altijd verse bloemen

Wil je vandaag nog sorry zeggen door prachtige bloemen te laten bezorgen? Bij Regiobloemist is het mogelijk! Wij bieden een snelle levering aan. Zo snel dat je de bloemen dezelfde dag nog kunt laten bezorgen mits je voor 14:00 uur je bestelling plaatst. Hiervoor werken we samen met lokale bloemisten in het hele land. Deze bloemist zal het boeket maken en persoonlijk komen bezorgen op het ingevulde afleveradres. Wij werken met de beste bloemisten samen. De bloemen zijn altijd vers en van de beste kwaliteit. Bij ons krijg je dan ook een versgarantie van maar liefst zeven dagen.

Zeg sorry met bloemen plus een extraatje

Maak je excuses helemaal compleet door een kaartje met persoonlijke boodschap aan het boeket toe te voegen. Je selecteert deze optie tijdens het bestelproces. Of zeg sorry met bloemen plus een ander extraatje. Zoals een zachte teddybeer, een doos chocolade of een fles wijn. Bij ons heb je de keuze uit verschillende extraatjes om aan je bos bloemen toe te voegen.

Bloemen om sorry te zeggen bestellen?

Heb je spijt en wil je sorry zeggen met bloemen? Bestel jouw favoriete boeket eenvoudig en snel online in onze bloemen webshop. Maak een keuze uit ons ruime aanbod. Vergeet niet om een kaartje met persoonlijke boodschap of eventueel een andere kleinigheid aan het boeket toe te voegen. Zo komen je excuses nog beter over. Heb je nog vragen? Of kom je er niet helemaal uit? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!