Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Zeg sorry met een excuus boeket

Heb je iets gedaan waar je spijt van hebt? En wil je iemand je excuses aanbieden? Zeg het met bloemen! Op onze website kun je een prachtig boeket kiezen waarmee je jouw excuses kunt aanbieden. Kies bijvoorbeeld voor een boeket van prachtige rode rozen. Bij het boeket kun je een kaart met persoonlijke boodschap toevoegen. Maak hier zeker gebruik van, want zo weet de ontvanger direct dat het jou echt spijt en komen de excuses goed over.

Sorry zeggen met bloemen?

Speciaal voor jou hebben we de meest prachtige boeketten samengesteld. Al deze boeketten laten zien dat het je spijt. Bedenk altijd goed wat de smaak is van de ontvanger om de ontvanger zo nog meer te verrassen.

Een extraatje toevoegen?

Naast het versturen van bloemen om iemand sterkte te wensen, kan je ook een extraatje toevoegen aan het boeket. Zo kan je de ontvanger nog meer verrassen. Wat denk je bijvoorbeeld van een ballon, chocolade of een fles wijn? Onze tip is om altijd van te voren goed na te denken hoe je de ontvanger blij maakt. Waar houdt hij of zij nou echt van? Zo weet je zeker dat je nog meer indruk maakt op hem of haar.

Vers van de bloemist!

Als je bloemen laat bezorgen dan wil je natuurlijk wel dat diegene er lang van kan genieten. Wij begrijpen dat volkomen en daarom hanteren wij een versgarantie van zeven dagen. Zo weet je zeker dat de bloemen dagenlang mooi op de vaas blijven.

Natuurproduct

Kies je een boeket uit ons aanbod? Er wordt dan alles aan gedaan om deze zo goed mogelijk na te maken. Toch kan het zo zijn dat het boeket er iets ander uitziet. Dit komt omdat het om een natuurproduct gaat. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat het boeket er altijd erg op lijkt.

Snelle levertijd

Wij doen er altijd alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een datum te kiezen wanneer je wilt dat je bestelling wordt geleverd. De keuze is aan jou!

Meer weten over bloemen bestellen om sorry te zeggen?

Als je excuses wilt maken dan hebben wij altijd de meest prachtige boeketten waar je uit kan kiezen. Bekijk ons aanbod, plaats je bestelling en vind een prachtig boeket waar jij sorry mee wilt zeggen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij staan altijd klaar om jou te helpen met al jouw vragen omtrent de bestelling. Heb je al een bestelnummer? Vermeld deze dan in het contactformulier. Zo is het nog eenvoudiger om je te helpen.