Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Een prachtig Gerbera boeket

Wanneer je ervan houdt om bloemen in huis te halen, is het zeker aan te raden om kennis te maken met de verschillende kleuren gerbera’s. Dankzij alle verschillende kleuren, kan deze plantensoort positief bijdragen aan de sfeer in huis. Naast de verschillende kleuren, zijn gerbera bloemen ook in veel verschillende formaten te bestellen. De kleine variant heten Germini's, dat zijn dus Gerbera's in het klein. Ofwel Germini. In een Gerbera boeket is het mooi om ook te werken met Germini's ertussen.

Gemakkelijk Gerbera’s bestellen

De juiste bloemen zoeken en kopen kan erg veel tijd kosten. Gelukkig is er een manier waardoor je snel en eenvoudig de mooiste bloemen in huis kunt halen. Zo kun je gemakkelijk gerbera's bestellen op onze site. Wij zorgen ervoor dat je de meest verse bloemen thuis ontvangt. Bij ons ontvang je een versgarantie van 7 dagen. Dit houdt in dat onze bloemen minimaal 7 dagen vers zullen blijven. Dit maakt het voor veel mensen erg aantrekkelijk om online bloemen te bestellen.

Een snelle levering

Een andere reden waarom veel klanten geregeld bij ons terugkeren om bloemen te bestellen, is omdat wij een gestroomlijnde leverantie methode hanteren. Zo is het mogelijk om de kleuren gerbera’s één dag na de bestelling thuis te ontvangen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf een gewenste datum te selecteren. Ook kun je nog een gewenst tijdstip selecteren. Een goede en snelle levering is één van onze prioriteiten.