Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Romantische bloemen bestellen

Wil je iemand verrassen met een prachtig romantisch boeket? Bij Regiobloemist hebben we diverse boeketten die hier zeer geschikt voor zijn. Wat dacht je van een prachtige bos rode rozen of zelfs 100 rode rozen? Bestel deze direct via onze website! Indien je liever toch wat anders bestelt dan rode rozen, kan dit uiteraard. Ons assortiment is zeer breed dus je kunt er ongetwijfeld iets geschikts vinden!

Romantische bloemen kopen

Wil je je nieuwe liefde verrassen met een lief gebaar? Of ben je al jaren getrouwd met je partner en wil je hem of haar laten zien dat je nog steeds gek op diegene bent? Kies er dan voor om romantische bloemen te kopen. Hiermee laat je zien dat je aan iemand denkt en dat je iemand waardeert. Hoe leuk is dat?! De kleuren die het beste passen bij romantische bloemen zijn roze, rood en wit. Bij het uitzoeken van een romantisch boeket zul je dus ook vaak zien dat

Voeg wat extra’s toe bij het romantische boeket bloemen

Wanneer je een boeket bloemen bestelt dan kun je er altijd iets extra’s aan toe voegen. Hoe leuk is het om een boeket te krijgen waar een heerlijke fles wijn, een lieve knuffel of een mooie vaas bij zit? Dit kan gewoon bij Regiobloemist. In het bestelproces kun je iets extra’s aan jouw bestelling toevoegen. Daarnaast kun je ook een persoonlijke kaart toevoegen aan het romantische boeket bloemen. Wij zorgen ervoor dat de tekst op de kaart gedrukt wordt. Zo weet de ontvanger gelijk dat het boeket van jou komt en wordt het extra romantisch!

Altijd verse bloemen!

Wanneer je een bestelling plaatst dan kan het zijn dat het boeket enigszins afwijkt van de foto. Dit komt omdat het om een natuurproduct gaat. Natuurlijk doen we er wel altijd alles aan om het boeket zo goed mogelijk na te bootsen. Verder geldt dat je altijd zeker weet dat je verse bloemen in huis haalt. Wij hebben een versgarantie van minstens zeven dagen. Zo kan de ontvanger lang genieten van romantische bloemen.

Snelle levertijd

Wij doen er altijd alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je vandaag een bestelling plaatst, maar deze pas over twee dagen wilt laten bezorgen. Om hierop in te spelen kun je bij ons aangeven op welke datum je de bloemen wilt laten bezorgen. Wil je het boeket dus bezorgen op de verjaardag van je partner? Of misschien op jullie huwelijksdag? Geef dit aan en wij regelen dit.

Meer weten over romantische bloemen bestellen?

Van rozen tot aan een prachtig boeket met verschillende soorten bloemen: er is altijd wel een boeket die past bij jouw wensen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met ons via het contactformulier. Wij staan altijd klaar om jou te helpen met al jouw vragen omtrent de bestelling. Als je al een bestelnummer hebt, vermeld deze dan in het contactformulier. Zo kunnen wij jou makkelijker helpen.