Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Romantische bloemen bestellen

Wil je iemand verrassen met een prachtig romantisch boeket? Bij Regiobloemist hebben we diverse boeketten die hier zeer geschikt voor zijn. Wat dacht je van een prachtige bos rode rozen of zelfs 100 rode rozen? Bestel deze direct via onze website! Indien je liever toch wat anders bestelt dan rode rozen, kan dit uiteraard. Ons assortiment is zeer breed dus je kunt er ongetwijfeld iets geschikts tussen vinden!

Voeg wat extra’s toe bij het romantische boeket

Als je via ons een boeket bestelt kun je er altijd iets extra’s aan toe voegen. Hoe leuk is het om een boeket te krijgen waar een heerlijke fles wijn, een lieve knuffel of een mooie vaas bij zit? Dit kan gewoon bij Regiobloemist. In het bestelproces kun je iets extra’s aan jouw bestelling toevoegen.

Daarnaast kun je ook een persoonlijke kaart toevoegen. Wij zorgen ervoor dat de tekst op de kaart gedrukt wordt. Zo weet de ontvanger gelijk dat het boeket van jou komt en wordt het extra romantisch!

Het bestelproces via Regiobloemist

Wij werken met zowel lokale bloemisten als met kwekers door heel Nederland. Jouw bestelling wordt doorgestuurd naar een partner. De lokale partner stelt vervolgens het boeket samen. Het kan dus zijn dat het boeket enigszins afwijkt van de foto want het gaat hier om een natuurproduct. Wij hebben wel een versgarantie van minstens zeven dagen. Zo kan de ontvanger lang genieten van dit romantische boeket.

De bezorger bezorgt het boeket bij de ontvanger. Het tijdstip van bezorging is afhankelijk van het bestelmoment. Indien je de bestelling voor 14 uur hebt geplaatst, zal deze dezelfde dag nog bezorgd worden. Indien de bestelling na 14 uur is binnen gekomen, vindt de bezorging de dag erna plaats.

Bestel direct door heel Nederland

Door onze samenwerking met meer dan 500 partners kun je door heel Nederland bloemen bestellen en laten bezorgen. De bestelling zal via onze website afgerekend worden. Dit gaat via iDeal, paypal, creditcard of factuur. Plaats dus direct jouw bestelling om er zeker van te zijn dat hij zo snel mogelijk afgeleverd wordt!

Wil je contact met ons opnemen als je nog vragen of opmerkingen hebt? Dat kan via ons contactformulier. Wij staan altijd klaar om jou te helpen met al jouw vragen omtrent de bestelling. Als je al een bestelnummer hebt, vermeld deze dan in het contactformulier. Zo kunnen wij jou makkelijker helpen.