Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bedankt bloemen

Wil je iemand bedanken, bedankt zeggen of dankbaarheid tonen? Bloemen zijn een mooi cadeau om iemand persoonlijk te bedanken. Tevens hoef je niet eens zelf de bloemen aan de ontvanger te overhandigen. Via Regiobloemist bestel je snel en eenvoudig de meest prachtige boeketten om bedankt te zeggen. Zeg nou eens zelf, jij zou toch ook helemaal verrast zijn als er ineens een bezorger voor de deur staat met een boeket bloemen?! Neem daarom snel een kijkje tussen ons aanbod met bedankt bloemen en stuur iemand bloemen als blijk van waardering.

Waarom bedankt bloemen kopen?

Er zijn verschillende manieren om iemand te bedanken. Je kan iemand een WhatsApp-berichtje sturen, een kaart of je bedankt iemand persoonlijk. Zie je diegene niet op korte termijn in het echt of wil je iemand extra goed verrassen? Zeg het dan met bloemen. Laat je een bloemetje versturen, laat je iemand echt zien dat je iemand waardeert en wilt bedanken. Zo komt de boodschap nog beter over.

Maar in welke situatie is het nu een goed idee om iemand bloemen te sturen om iemand te bedanken? Dit kan wanneer je iemand wil bedanken omdat:

  • Diegene je steun en toeverlaat is geweest in een voor jou moeilijke tijd
  • Iemand je goed heeft geholpen met een verhuizing
  • Iemand een zakelijke opdracht heeft uitgevoerd waar jij heel erg blij mee bent
  • Een collega een nieuwe baan heeft en je diegene wilt bedanken voor de fijne samenwerking

Er zijn vast nog veel meer situaties die je kunt bedenken om iemand te bedanken. Uiteraard kun je iemand ook altijd bedanken omdat je iemand waardering wilt uitspreken voor een fijne vriendschap of een goede band als buren of collega. Er is altijd wel een moment om iemand ergens voor te bedanken. Is er iemand jarig? Bekijk dan onze verjaardagsbloemen.

Hoe kies je de juiste bedankt bloemen?

Wanneer je op zoek gaat naar leuke bedankt bloemen, is het belangrijk dat je goed nadenkt over waar je ontvanger blij mee maakt. Het boeket is immers voor hem of haar. Wat zijn de lievelingskleuren en -bloemen van de ontvanger? Als je dit weet dan kan je eenvoudig een keuze maken. Weet je niet zo goed waar iemand van houdt? Op deze pagina vind je alle bedankt bloemen die altijd helemaal passen bij een bedank momentje. Zo weet je zeker dat je altijd goed zit.

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten voldoende keuze hebben, kan je bij ons terecht voor bedankt bloemen in drie verschillende maten: groot, normaal en klein. Zo kan je zelf bepalen wat voor een boeket je aan iemand wilt geven. Voor extra veel waardering is een groot boeket natuurlijk erg passend.

Een extra bedankje?

Als je iemand wilt bedanken met bloemen, dan wil je de ontvanger natuurlijk wel laten weten dat jij diegene bent die hem of haar in het zonnetje wilt zetten. Dit kan perfect door een kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger altijd van wie de bloemen zijn. Voeg dus zeker een leuke boodschap toe! Wil je wat inspiratie voor op het kaartje? Wij geven je wat ideeën:

  • Bedankt voor de fijne samenwerking! Heel veel succes met je nieuwe baan!
  • Een bloemetje als blijk van waardering. Bedankt dat je er altijd voor mij bent.
  • Bedankt dat jij je spierballen hebt getoond tijdens de verhuizing van afgelopen weekend!

Wat je uiteindelijk zelf op het kaartje schrijft dat is geheel aan jou. Je kan alle kanten op. Houd er wel rekening mee dat je maximaal 230 tekens hebt die je kunt gebruiken. Denk dus goed na over de boodschap die je wilt overbrengen. Verder raden we je aan om een persoonlijke twist te geven aan het kaartje. Schrijf de naam van de ontvanger op het kaartje, maar vergeet ook zeker niet je eigen naam te vermelden. Zo weet de ontvanger gelijk dat jij diegene bent die hem of haar wilt bedanken.

Cadeautje erbij?

Naast dat je een kaartje kan toevoegen aan je bedankt boeket, is het ook mogelijk om wat extra’s toe te voegen aan je bestelling. Wil je dus iemand nog meer verrassen? Voeg dan een heerlijke fles wijn, knuffel of een chocoladebox toe aan je bestelling. Zo zet je iemand nog meer in het zonnetje. Waar je ook voor kiest: wij raden je altijd aan om goed na te denken wat iemand lekker of leuk vindt. Welk extraatje vind jij passen bij de ontvanger? Leef je dus in om zo een goede keuze te maken. Zo weet je zeker dat je een lach op iemands gezicht tovert.

Naast dat je een leuk cadeautje kan toevoegen aan je bedankt bloemen is het ook mogelijk om een cellofaan toe te voegen aan het boeket. Dit geeft meteen een feestelijke twist aan het boeket. Weet je niet zeker of de ontvanger genoeg vazen heeft? Voeg dan een passende vaas toe aan het boeket. Zo weet je zeker dat het boeket een mooi plekje in huis krijgt.

Stuur bloemen als bedankje

Het grote voordeel aan bedankt bloemen kopen bij Regiobloemist is dat je niet de bloemen zelf hoeft te bezorgen bij iemand. Zo kan je dus altijd iemand bloemen toesturen als bedankje. Daarbij kan je rekening houden met een versgarantie. Zo weet je altijd zeker dat de bloemen bij diegene die jij wilt verrassen altijd minimaal zeven dagen mooi op de vaas staan.

Verse bloemen van de lokale bloemist

Wij zorgen er altijd voor dat de bestelde bloemen zo vers mogelijk worden bezorgd. Dit komt doordat wij samenwerken met de lokale bloemist in de buurt. De bloemisten met wie wij samenwerken hebben we uitgezocht op kwaliteit. Zo weet je zeker dat de bloemen die worden bezorgd altijd lang op de vaas blijven staan.

Let er wel op dat een boeket bloemen iets kan afwijken van de afbeelding op onze website. Dit komt doordat bloemen versproducten zijn. Bij een gemixt boeket kunnen bloemen er uiteindelijk altijd anders uitzien. Het ligt er maar net aan welke verse bloemen de bloemist op dat moment heeft. Wel is het zo dat het boeket altijd zoveel mogelijk lijkt op het oorspronkelijke boeket. Door deze keuze weet je in ieder geval zeker dat je het beste van het beste bestelt!

Beleef plezier van jouw bedankt bloemen

Naast dat de kwaliteit van de bloem invloed heeft op hoelang je bloemen mooi blijven, heeft diegene die de bloemen ontvangt hier ook invloed op. Zo is het belangrijk dat het boeket niet in de warmte staat en het liefst niet in zonlicht. Bovendien raden we de ontvanger aan om de bloemen in een vaas te doen, dus niet in aardewerk. Verder geldt dat we bij onze boeketten altijd voeding bijvoegen. Dit is niet voor niets, want dit zorgt ervoor dat de bedankt bloemen nog langer mooi op de vaas blijven staan.

Ook is het een tip om de bloemen schuin af te snijden wanneer deze binnen zijn. Verder is het aan te raden om eventuele bladeren onder aan de stengels af te snijden, zodat deze niet in het water komen. Op deze manier beleeft de ontvanger zolang mogelijk plezier van het boeket. Deze tips kan je dus rustig doorgeven aan de ontvanger!

Bedankt bloemen thuisbezorgd

Als je bedankt bloemen wil bestellen dan zorgen wij er altijd voor dat deze snel worden geleverd. Daarnaast geldt dat je zelf ook kan aangeven op welke datum je de bloemen wilt laten bezorgen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de bloemen op een speciale dag te laten bezorgen die belangrijk is voor de ontvanger. Denk hier dus altijd goed over na bij het plaatsen van je bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk om de bedankt bloemen op een zakelijk adres te bezorgen. Geef de bedrijfsnaam door van het bedrijf waar de persoon werkt die je wilt bedanken. Zo weten onze bezorgers dat het gaat om een bedrijfspand. Let trouwens wel op dat niet elk bedrijf in het weekend open is. Houd hier dus rekening mee bij het bezorgen.

Bestel gelijk bedankt bloemen

Wil je iemand persoonlijk bedanken? Doe dit dan door een boeket te bestellen via onze website. We hebben per seizoen altijd weer andere bedankt bloemen zodat je altijd een keuze hebt uit weer een ander aanbod. Weet jij al welke bloemen je gaat kopen? Als je nog vragen hebt dan kan je ons altijd bereiken. Dit kan door ons contactformulier in te vullen op onze website. Deel jouw vraag met ons, wij komen er zo snel mogelijk op terug zodat je hopelijk een passend antwoord hebt.