Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bedankt bloemen | Regiobloemist

Iemand bedanken, bedankt zeggen of dankbaarheid tonen doe je met bloemen. Dit is een mooi cadeau om iemand persoonlijk te bedanken. Tevens gaat het met bloemen snel en gemakkelijk. Je geeft een mooi cadeau met een persoonlijk briefje erbij. Via Regiobloemist bestel je een mooie bos bloemen die je via onze lokale bloemisten bij de desbetreffende persoon kunt laten bezorgen.

Onze boeketten zijn allemaal op maat gemaakt. Tevens bieden wij een zeer breed assortiment. Heb je al een passend boeket gevonden op deze pagina? Helemaal mooi! Dan bestel je die zeer eenvoudig met drie stappen via onze website. Staat het boeket naar jouw wens hier niet tussen, kun je bij de andere bloemen op onze website ongetwijfeld nog een passend boeket vinden. Plaats je de bestelling voor 14 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog bezorgd.

Enkele bedank boeketten hebben wij al voor jou samengesteld en hieronder op een rijtje gezet. Je kunt altijd verder op de website kijken mocht het boeket naar jouw wens hier niet tussen staan:

Stuur bloemen als bedankje

Iemand persoonlijk bedanken met een mooie bos bloemen is wel zo attent. Je kunt zelfs een bos bloemen als bedankje sturen als je niet in de buurt bent! Wij werken met lokale bloemisten die de bloemen binnen de kortste keren kunnen bezorgen. Als je voor 14:00 uur bestelt, zelfs dezelfde dag nog.

Je kunt iemand bedanken met een prachtig boeket maar het is ook leuk om er nog wat extra’s bij te doen. Bij Regiobloemist kun je jouw cadeau uitbreiden met een heerlijke fles wijn, een knuffel of een chocolade box. Via onze website is het gemakkelijk om iemand te bedanken met een leuke verrassing.

Bedank bloemen thuis bezorgd

Als jij een bestelling via onze website plaatst, sturen wij deze door naar de dichtstbijzijnde bloemist van het aflever adres. De bloemist maakt het boeket op maat en bezorgt het daarna aan het bezorgadres. Als het druk is, kan het zijn dat jouw bestelling iets later op de dag bezorgd wordt. Dit zien we vaak op drukke dagen zoals Valentijnsdag of Moederdag.

Bestel gelijk een bedank boeket

Wil je iemand persoonlijk bedanken? Doe dit dan door een boeket te bestellen via onze website. Als je de bestelling voor 23:59 plaatst, wordt deze de volgende dag al afgeleverd. Voor vragen kun je het contactformulier invullen.