Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Bloemen en een uitvaart horen bij elkaar en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met een mooie rouwkrans met lint of een prachtig rouwstuk toon je je medeleven aan de nabestaanden en ieder ander die de overledene lief had. Rouwstukken zijn in talloze varianten en diverse kleuren bij ons te koop. Je kunt dus ongetwijfeld een gepaste rouwkrans op de website van Regiobloemist vinden. Ons assortiment rouw arrangementen en kransen is namelijk zeer ruim en wij hebben voor ieder wat wils.

Indien je speciale wensen of verwachtingen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen dan het beste product maken aan de hand van jouw wensen. Wij denken graag met je mee. Kun je tussen de rouwkransen niet vinden wat je zoekt? Kijk dan ook even bij onze rouwboeketten, condoleance boeketten, rouwarrangementen en sympathie boeketten.

Diverse rouwkransen met lint

Bij ons kun je diverse rouwkransen bestellen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een klassiek witte krans kopen. Wil je graag wat meer kleur in het rouwboeket? Kies dan voor een gele krans met groen of een oranje krans met paars. Ook een krans opgemaakt in diverse gemengde kleuren kun je bij ons bestellen.

Indien gewenst kunnen onze rouwkransen inclusief lint worden bezorgd. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je een gepersonaliseerd lint aan de krans toe wilt voegen. Kies de rouwkrans die je wenst te ontvangen en klik op bestellen. Het formaat van de krans staat standaard ingesteld op normaal. Het is echter ook mogelijk om de gekozen rouwkrans in een formaat groter of juist kleiner te bestellen. Bij sommige kransen is het bovendien mogelijk om zelf een bedrag in te vullen waarvoor de krans gemaakt mag worden. Nadat je op bestellen hebt geklikt, kun je op de volgende pagina kiezen of je een lint toe wilt voegen. De tekst die op het lint moet komen, kun je vervolgens op de volgende pagina invoeren.

Rouwkrans online bestellen bij Regiobloemist

Wij werken samen met meer dan 500 bloemisten door heel Nederland. Je kunt dus ook een rouwkrans bestellen en laten bezorgen als je aan de andere kant van het land woont. Je plaatst zeer eenvoudig een bestelling via onze website, waarna wij deze doorsturen naar een lokale bloemist in de buurt van het afleveradres. Het betalen van de bestelling gaat via onze website. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende betaalopties: iDEAL, PayPal, creditcard of factuur.

Ook de bezorging wordt uitgevoerd door de bloemist. De rouwkrans wordt persoonlijk bezorgd door de lokale bloemist waar wij de bestelling heen sturen. Houd er rekening mee dat bloemen een natuurproduct zijn. Het kan dus voorkomen dat de geleverde rouwkrans iets afwijkt van de foto op onze website.

Rouwkrans van goede kwaliteit bloemen

Wij vinden het erg belangrijk dat de rouwkrans die je via onze website bestelt van goede kwaliteit is. Van de ruim 500 bloemisten door heel Nederland waar wij mee samenwerken, weten we dat ze keer op keer topkwaliteit afleveren. Dit geldt ook voor de rouwkrans die je via ons bestelt, maar die door de bloemist zelf wordt opgemaakt en bezorgd.

Plaats direct een bestelling

Heb je een passende rouwkrans gevonden? Bestel deze dan direct via onze website voor spoedige levering. Vergeet niet om een keuze te maken uit de drie verschillende formaten die wij aanbieden: klein, normaal of groot. Met een mooi gepersonaliseerd lint wordt jouw rouwkrans nog specialer. Indien je nog niets geschikts hebt kunnen vinden, kun je contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee om een passend rouwstuk te vinden.