Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Rouwkrans bestellen

Bloemen en een uitvaart horen bij elkaar. Met een mooie rouwkrans of een prachtig rouwstuk toont u uw medeleven. Rouwstukken zijn er in talloze varianten en diverse kleuren. U kunt dus ongetwijfeld een gepaste rouwkrans op de website van Regiobloemist vinden. Ons assortiment rouwkransen en rouw arrangementen is namelijk zeer ruim en wij hebben voor ieder wat wils.

Indien u speciale wensen of verwachtingen hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen dan het beste product maken voor uw wensen. Wij denken graag met u mee. Kunt u tussen de rouwkransen niet vinden wat u zoekt? Kijk dan ook even bij onze rouwboeketten, rouwarrangementen en sympathie boeketten.

Diverse rouwkransen met lint

Bij ons kunt u diverse rouwkransen bestellen. Het is ook mogelijk om hier een lint aan toe te voegen. Dit doet u tijdens het bestelproces. Kies de rouwkrans die naar wens is en klik op bestellen. Op de volgende pagina kunt u kiezen of u een lint toe wilt voegen. De tekst die op het lint moet komen, kunt u invoeren bij het bestellen van de kaarttekst.

De rouwkrans wordt persoonlijk bezorgd door de lokale bloemist waar wij de bestelling heen sturen. Bloemen zijn een natuurproduct, dus de rouwkrans kan enigszins afwijken van de foto. De rouwkransen zijn te krijgen in drie formaten, klein, normaal en groot. U kiest op de productpagina het gewenste formaat. U kunt de rouwkrans de volgende dag al in huis hebben.

Rouwkrans bestellen bij Regiobloemist

Wij werken samen met meer dan 500 bloemisten door heel Nederland. U kunt dus ook een rouwkrans bestellen en laten bezorgen als u aan de andere kant van het land woont. U plaatst zeer eenvoudig een bestelling via onze website, waarna wij deze doorsturen naar een lokale bloemist in de buurt van het afleveradres.

Ook de bezorging wordt uitgevoerd door de bloemist. Doordat deze bekend is in de regio, wordt de rouwkrans zo spoedig mogelijk bezorgd. Het betalen van de bestelling gaat via onze website. Dit doet u via iDeal, paypal, creditcard of factuur.

Plaats direct een bestelling

Hebt u een passende rouwkrans gevonden? Bestel deze dan direct via onze website voor spoedige levering. Indien u nog niets geschikts hebt kunnen vinden, kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee om een passend rouwstuk te vinden.