Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Zamioculcas plant kopen?

De Zamioculcas plant is een plant met vele namen. Zo is hij ook bekend als de ZZ-plant, Emerald Palm of Kamerpalm. Maar wij noemen deze plant Zamioculcas. Een naam passend bij zijn oorsprong, die in Madagascar, Kenia en Zanzibar ligt. De plant is de laatste jaren steeds populairder geworden, en dat is niet voor niks. Allereerst omdat het een prachtige plant is, maar ook door zijn eenvoudige verzorging en de luchtzuiverende werking hebben steeds meer mensen de Zamioculcas plant in de huiskamer staan. Ontdek ons aanbod en koop de Zamioculcas.

Over de Zamioculcas

De Zamioculcas plant is eenvoudig te verzorgen. Het water wordt opgeslagen in zijn stam en wortels, waardoor het een lange tijd zonder water kan. In de zomer is het geven van water één keer per week voldoende, terwijl de plant in de winter eenvoudig twee á vier weken zonder water kan. Het is bij de Zamioculcas belangrijk ervoor te zorgen dat je pas weer water geeft als de grond helemaal is opgedroogd. De plant staat het liefst op een schaduw of halfschaduw plek, waar het niet al te veel zon krijgt. Daarom is de plant geschikt voor bijna elke plek in het huishouden of op kantoor.

De versgarantie van Regiobloemist

Wij werken alleen maar samen met specialisten, waardoor wij bloemen en planten van topkwaliteit bieden. Hierdoor kunnen wij een versgarantie van zeven dagen garanderen. Wij weten namelijk zeker dat de bloemen, planten of boeketten minimaal zeven dagen prachtig in de vaas of pot staan. Wanneer jij ze ook nog met liefde verzorgt, moet je er niet raar van opkijken dat ze na twee weken nog steeds mooi staan.

Bestel de Zamioculcas plant bij Regiobloemist

Wil jij deze sterke en mooie plant nu ook bestellen? Regiobloemist helpt jou graag verder. Wanneer je de plant voor 23:59 uur bestelt, heb je hem de volgende dag al in huis! Ook kun je ervoor kiezen om de plant op een speciale dag te laten bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, Moederdag of Valentijnsdag. Als je wil kan je er ook een persoonlijke boodschap bij voegen, waarop je iemand succes wenst, feliciteert of beterschap wenst. De keuze is helemaal aan jou!

Meer weten?

Wil jij nu nog meer weten over de Zamioculcas plant of over één van onze andere bloemen of planten? Neem gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag verder en geven advies waar nodig. Samen komen we er uit!