Dinsdag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Fijne Vaderdag bloemen

Bestel vandaag nog bloemen voor Vaderdag! Je kunt zeer eenvoudig en snel een prachtig boeket bestellen via Regiobloemist. Jouw bestelling wordt dan zo snel mogelijk bezorgd. Ook voor jouw vader, opa of schoonvader kun je een passend boeket vinden. Neem een kijkje op deze pagina tussen de bloemen die wij gekozen hebben, of kijk zeker even verder. Ons assortiment is zeer breed dus je kunt ongetwijfeld een passend boeket uitkiezen.

Bestel een fles wijn er bij

Je kunt er voor kiezen om een heerlijke fles wijn bij het boeket te bestellen. Je plaatst al een bestelling in drie zeer eenvoudige stappen. Een van deze stappen is het toevoegen van een leuk extraatje. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen uit een fles wijn, een vaas of een doos chocolade. Zo maak je jouw Vaderdagcadeau nog net iets specialer.

Het is uiteraard ook mogelijk om een leuke kaart met een persoonlijke boodschap toe te voegen. Je kunt hier een speciale tekst voor invoeren. Wij zorgen ervoor dat de tekst op de kaart gedrukt wordt en dat deze bij de bloemen afgeleverd wordt. Zo wordt het boeket zeer persoonlijk, wat je uiteraard wil op Vaderdag.

Boeket gemaakt door lokale bloemist

Het boeket dat jij bestelt, wordt gemaakt en bezorgt door een lokale bloemist. Dit is altijd een bloemist in de buurt van het afleveradres. De bezorger kent de omgeving daarom ook als geen ander en zorgt er altijd voor dat het boeket tijdig bezorgd wordt. Als je jouw bestelling op een werkdag voor 14 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog bezorgd.

Wij raden je wel aan om er altijd rekening mee te houden dat bloemen een natuurproduct zijn. Dit betekent dat het uiteindelijke boeket kan afwijken van de foto op onze website. De bloemist moet het boeket namaken van de foto met beschikbare bloemen. Hierdoor kan er een afwijking ontstaan. Wij geven wel garantie dat de bloemen minimaal zeven dagen vers blijven.

Plaats direct een bestelling

Plaats via onze website direct een bestelling voor jouw Vaderdag boeket. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk bezorgen. Heb je op deze pagina niet gevonden wat je zocht? Kijk dan zeker even verder! Ons uitgebreide assortiment biedt ongetwijfeld genoeg keuze voor een Vaderdag boeket.

Is er tijdens de bestelling iets verkeerd gegaan of heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Indien je een ordernummer hebt, voeg deze er dan bij. Dan kunnen wij jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.