Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Seizoensboeket

Wil je een boeket kopen die beschikt over typische bloemen die passen bij dit seizoen? Dan zit je met een seizoensboeket helemaal goed. Doordat er bij een seizoensboeket alleen bloemen worden gebruikt die in bepaalde periode als beste groeien, ziet een seizoensboeket er altijd vers uit. Bij Regiobloemist hebben wij meerdere prachtige seizoensboeketten te koop staan. Zo bouwen wij boeketten van verschillende groottes. Ontdek ons aanbod en vind jouw favoriet boeket.

Seizoensboeket kopen

Een seizoensboeket kan een woonkamer net even een andere sfeer geven. Zo neem je als het ware een beetje van buiten mee naar binnen. Elke soort straalt weer iets anders uit. Daarom is het belangrijk dat je de juiste bloemen met elkaar combineert. Zo kan je in de winter bij ons terecht voor boeketten in de wat warmere tinten, terwijl we in de zomer vaak de wat fleurigere boeketten aanbieden.

Welke bloemen in welk seizoen?

Het verschilt per seizoen welke bloemen er bloeien. Zo zie je in de lente vaak dat narcissen, ranonkels en hyacinten prachtig bloeien. In de zomer zul je boeketten zien met zonnebloemen en pioenrozen. De herfst is het seizoen waar chrysanten, rozenbottels, gladiolen en hortensia’s het goed doen. Tot slot: de winter. Dit is het seizoen voor tulpen, anemonen, gerbera’s en hyacinten.

Een extraatje?

Heb je een prachtig seizoensboeket gevonden? Naast het laten versturen van een boeket bloemen, kun je bij ons ook terecht voor het kopen van een extraatje voor bij je boeket bloemen. Wat denk je bijvoorbeeld van een heerlijke fles wijn? Of een box met chocolaatjes? Waar je ook voor kiest: wij raden je altijd aan om goed na te denken over waar je de ontvanger écht mee verrast. Zo weet je zeker dat je kiest voor iets waar je de ontvanger helemaal blij mee maakt.

Seizoensbloemen bezorgen

Wanneer je iemand seizoensbloemen wilt geven, kun je deze ook direct naar zijn of haar huis sturen. Bij Regiobloemist is het mogelijk om een geschikte datum aan te geven. Hierdoor weet je zeker dat het prachtige boeket op de juiste dag aankomt. Mocht je een boeket voor jezelf willen kopen, dan is het mogelijk om deze dezelfde dag nog thuis te ontvangen. Onze levering is erg snel en daar profiteren onze klanten van! Zoek je toch liever een ander boeket laten bezorgen dan een seizoensboeket, bekijk dan ons assortiment.

Meer weten over onze seizoensboeketten?

Het is tijd om jouw favoriete seizoensboeket te kopen. Heb je nou nog vragen of wil je meer weten over onze seizoensboeketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.