Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Seizoensboeket

Ieder seizoen heeft zijn eigen bloemen die op dat moment prachtig bloeien. Ga je op een koude winterdag naar buiten, dan zul je andere bloemen tegenkomen dat wanneer het hartje zomer is. Wil je een boeket kopen waarin bloemen zijn verwerkt die passen bij dit seizoen? Dan zit je met een seizoensboeket helemaal goed. Doordat er bij een seizoensboeket alleen bloemen worden gebruikt die in die periode als beste groeien, ziet het boeket er altijd vers uit. Bij Regiobloemist bieden wij diverse prachtige seizoensboeketten in ons assortiment aan. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende kleurencombinaties en groottes van het boeket. Ontdek ons aanbod op deze pagina en vind jouw favoriete boeket.

Seizoensboeket kopen

Met een seizoensboeket haal je als het ware een beetje van buiten mee naar binnen. Een seizoensboeket kan jouw woonkamer (of die van iemand anders!) echt opfleuren. Door verschillende soorten bloemen in uiteenlopende kleuren met elkaar te combineren, ontstaat er een mooi boeket. Zo kun je in de winter bij ons terecht voor boeketten in mooie warme tinten als donkerrood en paars bijvoorbeeld, terwijl we in de zomer vaak wat meer fleurige boeketten aanbieden in alle kleuren van de regenboog. Voor welke kleurencombinatie je ook kiest, alle boeketten die wij aanbieden worden met de grootste zorg en veel liefde samengesteld door een lokale bloemist.

Welke bloemen in welk seizoen?

Het verschilt per seizoen welke bloemen er bloeien. Zo zie je in de lente vaak dat narcissen, ranonkels en hyacinten prachtig bloeien. In de zomer zul je boeketten zien met zonnebloemen en pioenrozen. De herfst is het seizoen waar chrysanten, rozenbottels, gladiolen en hortensia’s het goed doen. Tot slot: de winter. Dit is het seizoen voor tulpen, anemonen, gerbera’s en hyacinten.

Een extraatje?

Heb je een prachtig seizoensboeket gevonden? Naast het laten versturen van een boeket bloemen, kun je bij ons ook terecht voor het kopen van een extraatje voor bij het boeket bloemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke fles wijn of een doosje chocolaatjes? En met een bijpassende vaas weet je zeker dat jouw seizoensboeket een mooi plekje krijgt. Waar je ook voor kiest: wij raden je aan om goed na te denken over het extraatje. Waar verras je de ontvanger écht mee? Zo weet je zeker dat je kiest voor iets waar je de ontvanger helemaal blij mee maakt. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw seizoensboeket zonder extraatje te verzenden. De keuze is aan jou!

Seizoensbloemen bezorgen

Wanneer je iemand wilt verrassen met een prachtig seizoensboeket, kun je er ook voor kiezen om deze rechtstreeks naar zijn of haar adres te versturen. Bij Regiobloemist is het mogelijk om een gewenste afleverdatum aan te geven. Hierdoor weet je zeker dat het prachtige seizoensboeket op de juiste dag aankomt. Mocht je een boeket voor jezelf willen kopen, dan is het mogelijk om deze dezelfde dag nog thuis te ontvangen, mits je jouw bestelling voor 14:00 uur bij ons plaatst. Onze levering is erg snel en daar profiteren onze klanten van! Wil je liever een ander bloemetje bezorgen dan een seizoensboeket, bekijk ons ruime assortiment.

Meer weten over onze seizoensboeketten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze seizoensboeketten? Ben je bijvoorbeeld benieuwd welke soorten bloemen in deze tijd van het jaar te verkrijgen zijn en dus verwerkt kunnen worden tot een mooi seizoensboeket? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.