Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Condoleance boeket

Condoleren met bloemen doe je via Regiobloemist. Betuig jouw steun aan de nabestaanden en laat een mooi condoleance boeket bezorgen. De bloemisten waar wij mee samenwerken maken prachtige hand gebonden boeketten. De boeketten op deze pagina worden speciaal gemaakt op aanvraag. Je betuigt hiermee steun aan de nabestaanden en bewijzen de laatste groet aan de overledene.

De condoleance boeketten kunnen op vrijwel elke locatie worden bezorgd. Heeft men speciale wensen voor het ontvangen van rouwbloemen? Dit staat bijna altijd op de rouwkaart. Wij bezorgen de bloemen ook bij de overledene thuis, in het ziekenhuis, crematorium, kerk of de aula. Wij bieden je een betrouwbare service om een mooi boeket te versturen voor het condoleren.

Condoleance boeket gemaakt door bloemist

Wij werken samen met meer dan 500 bloemisten door heel Nederland. Jouw bestelling wordt naar de bloemist gestuurd die het dichtst bij het afleveradres zit. Doordat bloemen een natuurproduct zijn, kan het uiteindelijke boeket enigszins afwijken van de foto. De bloemist maakt het boeket namelijk na van de foto met beschikbare bloemen. Uiteraard zal hij altijd zijn best doen om het boeket zo precies mogelijk na te maken.

Doordat wij met lokale bloemisten werken, kennen de bezorgers van het boeket de omgeving zeer goed. Als je het rouwboeket op een speciale plaats wil bezorgen, zoals een kerk, crematorium of ziekenhuis, is dit geen probleem voor de bezorger. Indien je vóór 14 uur een bestelling plaatst, zal deze dezelfde dag nog bezorgd worden. Op deze manier kun je door heel Nederland bloemen laten bezorgen als condoleance.

Kies een prachtig condoleance boeket

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan condoleance boeketten. Heb jij op deze pagina niet gevonden wat je wenst? Kijk dan zeker even bij de rouwboeketten, rouwarrangementen, kistbedekking met rouwbloemen en rouwkransen. Hier kun je ongetwijfeld iets naar jouw wens of de wens van de nabestaanden tussen vinden. Heb jij zeer specifieke wensen? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij staan altijd klaar om met je mee te denken.

Wij bieden altijd een zeven dagen versgarantie op alle boeketten. Tevens worden bestellingen die voor 14 uur geplaatst zijn, dezelfde dag nog bezorgd. Na 14 uur vindt de bezorging de volgende dag plaats. Is er onverhoopt iets mis gegaan of heb je nog vragen? Neem dan contact op middels het contactformulier. Als je al een ordernummer hebt, vermeld deze dan voor snellere afhandeling.