Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Condoleren met bloemen doe je via Regiobloemist. Betuig jouw steun aan de nabestaanden en laat een mooi condoleance boeket bezorgen. Onze specialisten maken prachtige hand gebonden boeketten. De boeketten op deze pagina worden speciaal gemaakt op aanvraag. Je betuigt hiermee steun aan de nabestaanden en bewijzen de laatste groet aan de overledene.

De condoleance boeketten kunnen op vrijwel elke locatie worden bezorgd. Heeft men speciale wensen voor het ontvangen van rouwbloemen of troost boeketten? Dit staat bijna altijd op de rouwkaart. Wij bezorgen de condoleance bloemen ook bij de overledene thuis, in het ziekenhuis, crematorium, kerk of de aula. Wij bieden je een betrouwbare service om een mooi boeket te versturen voor het condoleren.

Condoleance boeket gemaakt door bloemist bij jou in de buurt

Wij werken samen met meer dan 500 bloemisten door heel Nederland. Jouw bestelling voor een condoleance boeket sturen wij naar de bloemist die het dichtst bij het afleveradres gevestigd is. De bloemist gaat vervolgens aan de slag om de condoleance bloemen of het boeket samen te stellen, aan de hand van jouw eventuele specifieke wensen. Vervolgens zorgt de bloemist ervoor dat de condoleance bloemen op het juiste moment en op je juiste plek bezorgd worden, zodat jij met een gerust hart dierbaren een hart onder de riem kunt steken.

Ons uitgebreide aanbod van rouwbloemen

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan condoleance bloemen. Heb jij op deze pagina niet gevonden wat je wenst of wil je een ander condoleance boeket bezorgen? Kijk dan zeker even naar ons andere aanbod zoals een rouwboeket, rouwarrangementen, kistbedekking met bloemen en rouwkransen. Hier kun je ongetwijfeld iets naar jouw wens of de wens van de nabestaanden tussen vinden. Heb jij zeer specifieke wensen voor je condoleance boeket? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij staan altijd klaar om met je mee te denken en zorgen ervoor dat jij mooie condoleance bloemen kunt geven aan een dierbare.

De service van Regiobloemist

Wij willen dat jij een mooi boeket of bloemen voor een condoleance kunt geven, die nog lang vers blijven. Daarom bieden wij op al onze condoleance bloemen een zeven dagen versgarantie. Daarnaast zorgen wij voor snelle en persoonlijke levering. Wanneer jij je bestelling voor 14:00 uur plaatst, kunnen de condoleance bloemen vandaag nog bezorgd worden. Bestel je voor 23:59 uur? Dan is de snelste levering van je condoleance bloemen de volgende dag. Doordat wij direct met bloemisten werken, kennen de bezorgers van de condoleance bloemen de omgeving zeer goed. Als je de condoleance bloemen op een speciale plaats wil bezorgen, zoals een kerk, crematorium of ziekenhuis, is dit geen probleem voor de bezorger!

Vragen of opmerkingen?

Kom je er niet helemaal uit of heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over een condoleance boeket versturen of over onze andere rouwboeketten? We helpen je graag! Op onze vragenpagina hebben we de antwoorden op alle meest gestelde vragen voor je verzameld. Je vindt hier verschillende vragen over onze diensten, onze condoleance bloemen en ander bloemen. Kom je er niet uit of staat je antwoord er helemaal niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch, via het contactformulier of via de mail. Onze bloem specialisten staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Wil je andere bloemen bezorgen? Bekijk onze homepage.