Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Wilde bloemen boeket

Op het moment dat je nieuwe bloemen wilt kopen, zijn er erg veel boeketten waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een wilde bloemen boeket. Een wild boeket is eigenlijk een andere benaming voor veldboeket. In een wild boeket zitten veel verschillende soorten bloemen. Hierbij wordt er vaak ook gebruik gemaakt van takken met bladeren. Bij Regiobloemist worden er erg mooie seizoensbloemen toegevoegd aan het wilde bloemen boeket. Hierdoor ontvang je altijd de meest verse bloemen.

Vaasgarantie van Regiobloemist

Bij Regiobloemist ontvang je standaard een vaasgarantie van 7 dagen. Dit houdt in dat de bloemen op zijn minst 7 dagen vers dienen te blijven. Wanneer dit niet het geval is, krijg je van ons een nieuw boeket. Hierdoor weet je zeker dat je minimaal een week lang een vers boeket in huis hebt en dat is prettig. Gelukkig hoeft er door onze hoge kwaliteit bloemen vrijwel nooit gebruik gemaakt te worden van deze vaasgarantie.

Een wild boeket koop je bij Regiobloemist

Wanneer je op zoek bent naar een vers wild boeket, ben je bij Regiobloemist aan het juiste adres. Wij hebben een enorm ruim assortiment en beschikken over verschillende wilde boeketten. Dit maakt het eenvoudig om een boeket naar smaak te vinden. Een wilde bloemen boeket bestellen bij Regiobloemist is daarnaast ook erg eenvoudig. Zo is de site zo ingericht dat de klant gemakkelijk bloemen kan bestellen. Qua betaling zijn er meerdere opties. Zo kun je gebruik maken van IDEAL maar ook van AfterPay.

Een snelle levering

Naast dat je bij Regiobloemist eenvoudig bloemen kunt bestellen, is de bezorging ook prettig. Zo is het mogelijk om de bloemen dezelfde dag nog in huis te hebben. Bij ons is het dan ook mogelijk om bij het boeket een leuk kleinigheidje toe te voegen. Hierdoor is een wild boeket van Regiobloemist ideaal om als cadeau te geven.