Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Wildboeket kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een vers wildboeket, ben je bij Regiobloemist aan het juiste adres. Wij hebben een enorm ruim assortiment en beschikken over verschillende wilde boeketten. Dit maakt het eenvoudig om een boeket naar smaak te vinden. Daarbij is het goed om te weten dat we elk seizoen weer andere wildboeketten samenstellen. Dit komt doordat sommige bloemen niet altijd in bloei staan.

Topkwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat je voor een lange tijd plezier beleeft van jouw boeket. Daarom kan je bij ons terecht voor het kopen van bloemen die hartstikke mooi bloeien. Om onze belofte na te komen, ontvang je standaard een vaasgarantie van 7 dagen. Dit houdt in dat de bloemen op zijn minst 7 dagen vers dienen te blijven. Wanneer dit niet het geval is, krijg je van ons een nieuw boeket. Hierdoor weet je zeker dat je minimaal een week lang een vers boeket in huis hebt en dat is prettig. Gelukkig hoeft er door onze hoge kwaliteit bloemen vrijwel nooit gebruikgemaakt te worden van deze vaasgarantie.

Een extraatje toevoegen?

Wanneer je iemand eens extra wilt verwennen, is het een aanrader om een cadeau toe te voegen aan het wildboeket. Bij het afrekenen kan je hiervoor kiezen. Ga je voor een fles wijn, chocoladebox of een handige vaas waar het boeket meteen in gezet kan worden? De keuze is aan jou! Vergeet trouwens ook niet om een kaartje toe te voegen aan het eind van de afrekenmodule. Schrijf een leuke wens op het kaartje en je weet zeker dat je ontvanger helemaal verrast.

Ook een wildboeket verzenden?

Wil je ook graag een wildboeket verzenden? Wij doen er altijd alles aan dat we het door jou uitgekozen boeket zo snel mogelijk versturen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je het boeket niet de volgende dag al wilt laten leveren, maar dat dit gebeurt op een speciale dag. Gelukkig bieden wij ook de optie om een speciale datum aan te klikken. Zo kan je een wildboeket laten bezorgen op een verjaardag, trouwdag of andere speciale dag. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.