Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Een gemengd boeket bloemen

Een boeket bloemen bestaat vaak uit meerdere bloemsoorten. Dit wordt ook wel een gemengd boeket bloemen genoemd. Het leuke van een gemengd boeket is dat er meerdere opvallende soorten in verwerkt worden. Wij van Regiobloemist hebben de meest bijzondere gemengde boeketten. Bovendien zijn al onze bloemen vers en ontvang je hier ook een 7 dagen vaasgarantie op.

Gemengd boeket

Een gemengd boeket kan bestaan uit erg veel verschillende bloemsoorten. Bij ons kun je terecht voor verschillende combinaties. Iets dat bij elk boeket van ons overeenkomt, is de zorg die erin wordt gestopt. Elk boeket bestaat uit verse bloemen en wordt met zorg gemaakt. Bij Regiobloemist kun je altijd rekenen op prachtige boeketten en dat is prettig. Bovendien hebben wij een snelle levering hoog in het vaandel staan.

De snelle levering van Regiobloemist

Wij van Regiobloemist doen er alles aan om onze klanten snel te voorzien van de mooiste boeketten. Zo is het mogelijk om de bloemen na het bestellen dezelfde dag nog in huis te hebben. Het is hierbij wel van belang dat je voor 14:00 bestelt. Naast een snelle levering, kun je ook kiezen voor een levering op een gewenste datum. Dit wordt erg vaak gedaan wanneer de bloemen bezorgd moeten worden op bijvoorbeeld een verjaardag.

Een origineel cadeau

Een boeket van Regiobloemist is van de hoogste kwaliteit. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een geschenk aan het boeket toe te voegen. Zo is het leuk om een vriend of vriendin die jarig is, te verassen met een lekker chocolade pakket. Naast het chocoladepakket zijn er ook verschillende andere cadeautjes waar je uit kunt kiezen. Onze wijnen worden bijvoorbeeld erg vaak bij een bestelling gevoegd. Naast dat wij hoge kwaliteit leveren, hanteren wij ook erg scherpe tarieven. Voor elk budget hebben wij een passend boeket. Hierdoor is het ook mogelijk om een boeket te bestellen voor mensen die wat minder geld te besteden hebben.