Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Een gemengd boeket bloemen

Een boeket bloemen bestaat vaak uit meerdere bloemsoorten. Dit wordt ook wel een gemengd boeket bloemen genoemd. Het leuke van een gemengd boeket is dat er meerdere opvallende soorten in verwerkt worden. Wij van Regiobloemist hebben de meest bijzondere gemengde boeketten. Bovendien zijn al onze bloemen vers en ontvang je hier ook een 7 dagen vaasgarantie op. Ontdek ons aanbod met gemengde boeketten en vind jouw favoriet.

Een gemengd boeket kopen?

Een boeket bloemen bestaat vaak uit meerdere bloemsoorten. Dit wordt ook wel een gemengd boeket bloemen genoemd. Het leuke van een gemengd boeket is dat er meerdere opvallende soorten in verwerkt worden. Wij van Regiobloemist hebben de meest bijzondere gemengde boeketten. Bovendien zijn al onze bloemen vers en ontvang je hier ook een 7 dagen vaasgarantie op. Hoe fijn is dat?!

Seizoensgebonden bloemen

Als je graag een gemengd boeket bloemen wilt kopen dan is het goed om te weten dat we per seizoen weer andere boeketten samenstellen. Wanneer je dus bijvoorbeeld in april op deze pagina kijkt dan zul je weer hele andere boeketten zien dan in oktober. Dit komt omdat we alleen boeketten verkopen met bloemen die op dat moment mooi in bloei staan.

Snel in huis

Wij van Regiobloemist doen er alles aan om onze klanten snel te voorzien van de mooiste boeketten, zo ook onze gemengde boeketten. Zo is het mogelijk om de bloemen na het bestellen dezelfde dag nog in huis te hebben. Het is hierbij wel van belang dat je voor 14:00 bestelt. Naast een snelle levering, kun je ook kiezen voor een levering op een gewenste datum. Dit wordt erg vaak gedaan wanneer de bloemen bezorgd moeten worden op bijvoorbeeld een verjaardag. Ideaal, want zo kan het gemengde boeket nog op korte termijn geleverd worden.

Een origineel gemengd boeket bestellen?

Als je kiest voor een gemengd boeket van Regiobloemist dan weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit. Dit komt omdat wij zorgvuldig onze boeketten samenstellen en hiervoor alleen maar bloemen gebruiken die lang mooi blijven. Dit garanderen wij met onze 7 dagen versgarantie. Verder is het wel belangrijk om te weten dat sommige boeketten afwijken van de foto op de website. Dit komt doordat niet alle bloemen altijd op voorraad zijn. Natuurlijk lijken alle bloemen wel altijd op het boeket dat je koopt.

Een extraatje toevoegen?

Naast het kiezen van een gemengd boeket bloemen, heb je ook de mogelijkheid om een geschenk aan het boeket toe te voegen. Zo is het leuk om een vriend of vriendin die jarig is, te verassen met een lekker chocolade pakket. Naast het chocoladepakket zijn er ook verschillende andere cadeautjes waar je uit kunt kiezen. Onze wijnen worden bijvoorbeeld erg vaak bij een bestelling gevoegd.

Bestel nu een gemengd boeket bij Regiobloemist

Waarom het een goed idee is om een gemengd boeket te bestellen bij Regiobloemist? Naast dat wij hoge kwaliteit leveren, hanteren wij ook erg scherpe tarieven. Voor elk budget hebben wij een passend boeket. Hierdoor is het ook mogelijk om een boeket te bestellen voor mensen die wat minder geld te besteden hebben. Heb je nou nog vragen of wil je meer weten? Wij helpen je graag verder!