Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Valentijnsdag bloemen

Wil je bloemen bestellen voor Valentijnsdag? Dat kan bij Regiobloemist. Op onze website kun je een zeer uitgebreid assortiment aan Valentijns boeketten vinden. Je kunt deze zeer eenvoudig via onze website bestellen en overal waar je maar wilt in Nederland laten bezorgen. Tevens bezorgen wij zeer snel. Als je voor 14 uur de bestelling plaatst, worden de bloemen vandaag nog bezorgd.

Kies als Valentijnsboeket een prachtig boeket van rozen. Je kunt kiezen uit diverse boeketten van rozen. Ga je voor rode rozen, roze of witte rozen of toch een boeket van witte rozen met één rode roos? Het is helemaal aan jou. Geef je liever toch geen rozen? Kijk dan zeker even verder op onze website. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. Je kunt hier ongetwijfeld iets passends tussen vinden.

Valentijns boeket met een doos chocolade

Je kunt naast een prachtig Valentijns boeket ook een doos chocolade mee bestellen. Wil je de ontvanger toch liever van een fles wijn laten genieten? Dat kan uiteraard ook. In het bestelproces heb je diverse opties als extra om toe te voegen aan de bestelling. Hiermee wordt jouw boeket extra persoonlijk. Dit is voor de ontvanger natuurlijk hartstikke leuk. Via Regiobloemist kun je ook rozen bestellen, rozen zijn als vanouds een geweldig valentijn cadeau. 

Liefdes boeket bestellen via Regiobloemist

Het bestellen van een romantisch boeket gaat zeer eenvoudig via Regiobloemist. Je plaatst al in drie simpele stappen een bestelling. Het toevoegen van een extra cadeautje of een kaart is een van deze stappen. Het afrekenen gaat via iDeal, paypal, creditcard of factuur. Jouw bestelling wordt vervolgens doorgestuurd naar een lokale bloemist die het boeket zal maken.

De bloemist regelt ook de bezorging. Doordat de bezorger ook lokaal zeer bekend is, kan het boeket overal afgeleverd worden. Houd er wel rekening mee dat het boeket enigszins kan afwijken van de foto, omdat het om een natuurproduct gaat. Wel geven wij een versgarantie van zeven dagen op alle boeketten die via onze website verkocht worden.

Plaats vandaag nog een bestelling

Is het nog voor 14 uur? Plaats dan gelijk een bestelling, zodat deze vandaag nog bezorgd kan worden. Als het al na 14 uur is, is dat uiteraard ook geen probleem. De bestelling wordt dan gewoon de eerstvolgende werkdag bezorgd. Hierdoor is het boeket altijd snel in huis. Wil je toch andere bloemen dan een bos prachtige rozen? Kijk dan verder op onze website. Is er onverhoopt iets mis gegaan met de bestelling? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen jou graag verder.