Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Valentijnsdag bloemen 14e Februari 2023

Valentijnsdag is vaak de meest liefdevolle dag van het jaar. Het is de dag waarop jij jouw geliefde laat weten hoeveel je om hem of haar geeft. Valentijnsdag zit vol met mogelijkheden en kansen. Één van die mogelijkheden is het geven van prachtige bloemen. Want, of je nu wel of geen relatie hebt, er is altijd wel iemand die een mooi boeket rozen verdient op deze liefdesdag.

Kijk dit jaar ook eens naar een bos prachtige tulpen. De tulp heeft namelijk verschillende romantische betekenissen. Zo betekent de rode tulp eeuwige liefde, de gele tulp staat voor waardering en sympathie, de witte tulp voor vergeving en de roze tulp voor moederliefde! 

Zo is er voor elke gelegenheid en boodschap wel een reden om tulpen aan iemand cadeau te doen. Bij Regiobloemist hebben wij dus tulpen voor elk moment en elke boodschap. Kies voor Regiobloemist en laat jouw tulpen door één van onze lokale bloemisten bezorgen!

Valentijnsboeket met een doos chocolade

Je kunt naast een prachtig Valentijnsboeket ook een doos chocolade mee bestellen. Wil je de ontvanger toch liever van een fles wijn laten genieten? Dat kan uiteraard ook. In het bestelproces heb je diverse opties als extra om toe te voegen aan de bestelling. Hiermee wordt jouw boeket extra persoonlijk. Dit is voor de ontvanger natuurlijk hartstikke leuk. Via Regiobloemist kun je ook rozen bestellen, rozen zijn als vanouds een geweldig valentijn cadeau. 

Liefdes boeket bestellen via Regiobloemist

Het bestellen van een romantisch boeket gaat zeer eenvoudig via Regiobloemist. Je plaatst al in drie simpele stappen een bestelling. Het toevoegen van een extra cadeautje of een kaart is een van deze stappen. Het afrekenen gaat via iDeal, paypal, creditcard of factuur. Jouw bestelling wordt vervolgens doorgestuurd naar een lokale bloemist die het boeket zal maken.

De bloemist regelt ook de bezorging. Doordat de bezorger ook lokaal zeer bekend is, kan het boeket overal afgeleverd worden. Houd er wel rekening mee dat het boeket enigszins kan afwijken van de foto, omdat het om een natuurproduct gaat. Wel geven wij een versgarantie van zeven dagen op alle boeketten die via onze website verkocht worden.

Plaats vandaag nog een bestelling

Is het nog voor 14 uur? Plaats dan gelijk een bestelling, zodat deze vandaag nog bezorgd kan worden. Als het al na 14 uur is, is dat uiteraard ook geen probleem. De bestelling wordt dan gewoon de eerstvolgende werkdag bezorgd. Hierdoor is het boeket altijd snel in huis. Wil je toch andere bloemen dan een bos prachtige rozen? Kijk dan verder op onze website. Is er onverhoopt iets mis gegaan met de bestelling? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen jou graag verder.