Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

100 rode rozen bestellen

Geen bloem is mooier dan de roos, met zijn hartvormige blaadjes en unieke geur zal dit altijd de bloem blijven die je het liefste cadeau doet aan de man of vrouw van je dromen. Door de uitgesproken rode kleur en de fluweelzachte bladeren zullen dit altijd bloemen blijven die je het liefst in je woonkamer hebt staan pronken. Met de liefde van je leven in je achterhoofd bestel je snel en gemakkelijk deze prachtige en grote bos rode rozen.

ACTIE: onderstaande 100 rode rozen boeketten worden gratis bezorgd

100 rode rozen betekenis

De hoeveelheid rozen die je geeft aan jouw geliefde hebben allemaal een betekenis. Zo betekent het krijgen van vijf rozen dat iemand heel veel van je houdt. Bij 15 rozen vraag je om vergiffenis en wil je iemand laten weten dat iets je spijt. Krijg je 50 rozen, dan betekent dit onvoorwaardelijke liefde. Wil je echt uitpakken wat de betekenis betreft, ga dan voor de 100 rode rozen. Dit staat voor liefde, tot de dood ons scheidt. Geen mooiere blijk van liefde dan wanneer je aangeeft dat je de rest van je leven met iemand wilt delen.

100 rode rozen en een kaartje

Maak het plaatje compleet en laat jouw geliefde weten hoeveel je om diegene geeft. Schrijf jouw boodschap op het kaartje en dan zorgen wij dat die, samen met jouw romantische bos van 100 rode rozen, bij jouw geliefde wordt bezorgd. Zeg het met bloemen, maar ook met een kaartje!

Red Naomi rozen

Deze premium roos is de meest gekweekte roos in Nederland. Hij is te herkennen aan zijn grootbloemige vorm en uitgesproken knalrode kleur. Een prachtige bloem dus om cadeau te doen.

100 rode rozen via de kweker

Deze 100 rode rozen komen rechtstreeks van de kweker. Dit houdt in dat de 100 rode rozen bij de kweker vers worden ingepakt en per post worden opgestuurd naar de ontvanger. De bloemen krijgen een track & trace code. Op deze wijze kan jij de hele tijd volgen waar jouw bloemen precies zijn en wanneer ze worden bezorgd bij de ontvanger. Altijd fijn als je nog ergens een beetje invloed op hebt. Goedkoop 100 rode rozen bestellen? Bestel de rozen dan via de kweker. 

Om het nog mooier te maken, zijn deze rozen grootbloemige 'Red Naomi' rozen. Deze soort rozen hebben een vollere rode kleur en zijn dan ook gelijk de meest gekweekte rozen in Nederland.

Wanneer wordt het bezorgd? 

Wil je dat jouw geliefde de volgende dag het prachtige boeket al in de woonkamer heeft staan? Bestel dan vandaag voor 16.00 en dan staan ze de volgende dag bij de ontvanger voor de deur te glimmen. Wij bezorgen door heel Nederland dus op deze manier kent jouw liefde echt geen grenzen.

Houd bij het bestellen van bloemen altijd rekening met drukke periodes. In drukke periodes kan het zo zijn dat je bestelling wat vertraging oploopt. Dit is voornamelijk bij dagen zoals Moederdag en Valentijnsdag.

100 rode rozen via de bloemist

Wanneer je kiest voor het 100 rozen boeket van de bloemist, dan zal de bloemist deze 100 rozen persoonlijk schikken en klaarmaken om meegegeven te worden aan de plaatselijke bezorger. Hierdoor wijkt de prijs dan ook af van de 100 rode rozen van de kweker. De bloemen worden persoonlijk overhandigd aan de ontvanger om de ervaring nog mooier te maken. Zo wordt de liefde nog beter bezorgd.

Wanneer wordt het bezorgd? 

Jouw 100 rozen boeket kan vandaag nog worden bezorgd bij jouw geluksvogel.  Bestel je op werkdagen voor 14.00 uur, worden de bloemen vandaag nog bij jouw geliefde voor de deur persoonlijk overhandigd.

Verzorging 100 rode rozen

Als je 100 rode rozen bestelt is het uiteraard wel de bedoeling dat ze een lange tijd meegaan. je wil er natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Om ervoor te zorgen dat de rozen zo lang mogelijk netjes rechtop blijven staan, hebben wij een paar verzorgingstips voor je op een rijtje gezet. 

  • Maak een mooie vaas schoon. Wil je hem echt perfect schoon maken? Doe dat dan met een klein druppeltje chloor. Dit zorgt ervoor dat er geen bacteriĆ«n bij de rozen terecht komen. 
  • Daarnaast is het de bedoeling dat je van elke roos bij de steel ongeveer 2 cm schuin afsnijdt.
  • Vul de vaas met schoon water. lauw water is het beste voor rozen.
  • Doe het meegeleverde zakje chrysal bij het water in de vaas. 
  • Roer dit even goed door elkaar.
  • Doe de bloemen in de vaas en geniet optimaal van jouw prachtige mooie rode bos rozen.

Gratis bezorgen van 100 rode rozen

Omdat wij het delen van liefde zo speciaal vinden hebben wij ervoor gekozen om het bezorgen van 100 rode rozen voor onze eigen rekening te nemen. Zo wordt deze speciale bos gewoon thuisbezorgd bij jouw geliefde alleen dan net een stukje goedkoper.