Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Orchidee kopen

Ben je op zoek naar een bloeiende kamerplant? De orchidee is een prachtige plant met mooie, kleurrijke bloemen. De plant is de bekendste bloeiende kamerplant van Nederland en hij is dan ook in veel woonkamers terug te vinden! Hij is zo populair omdat je erg lang kan genieten van de vrolijke bloemen. Je kunt een Orchidee bestellen in heel veel verschillende kleuren, zoals wit, roze, paars en geel. Bekijk het aanbod van Regiobloemist voor Orchideeën in allerlei verschillende soorten!

Over de Orchidee

De Orchidee komt oorspronkelijk uit Australië en Zuidoost-Azië en is over het algemeen makkelijk te verzorgen. Zorg ervoor dat de plant niet in de volle zon staat, maar wel op een lichte plaats zoals in de vensterbank. De juiste hoeveelheid water is voor de plant erg belangrijk. Zorg dat de potgrond altijd nat is, maar er moet geen bodempje water onder in de pot ontstaan. Orchideeën houden niet van water waar veel kalk in zit, zoals kraanwater. Het is dus aan te raden om hem regenwater te geven. Zo kan je zo lang mogelijk van de mooie bloemen genieten!

Orchidee bestellen

Wij van Regiobloemist doen er alles aan om jouw orchidee zo snel mogelijk te bezorgen. Wil je de Orchidee morgen al bij je in huis hebben? Bestel hem dan voor 16.00 uur en hij wordt de volgende dag nog geleverd. Wanneer je hem graag op een andere dag wil laten bezorgen kan je dit aangeven bij het afrekenen. Wil je hem graag bij iemand anders laten bezorgen, bijvoorbeeld voor een verjaardag? Vul dan bij het afrekenen een ander adres in en de orchidee wordt bij hem/haar thuis bezorgd als verrassing!

Voeg een extraatje toe!

Een Orchidee is het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid en staat prachtig in elke woonkamer. Wil je iemand met een Orchidee verrassen? Voeg dan een kaartje toe bij je bestelling en schrijf hier jouw persoonlijke boodschap op! Is het nou voor een hele speciale gelegenheid? Voeg dan nog een extraatje toe bij de plant. Kies bijvoorbeeld voor een doos chocolade, een fles wijn of een pot of vaas voor de plant! Zo zal je de ander zeker weten verwennen!

Nog vragen?

Heb je nog vragen over het bestellen van een Orchidee? Neem dan vooral contact op met onze plantenexperts en die helpen je graag verder! Andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wil je meer weten over hoe je een Orchidee het beste kunt verzorgen? Kijk op onze speciale verzorgingspagina: orchidee verzorgen.