Dinsdag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Philodendron kopen?

Ben je op zoek naar een plant die altijd goed is? De Philodendron is er in veel verschillende soorten en maten, dus er zit altijd wel een soort tussen die bij je past. Ga je voor een kleintje voor op de vensterbank in je slaapkamer, of voor een hoge met grote bladeren voor in de woonkamer? Bij Regiobloemist hebben we het allemaal! Ontdek ons aanbod en plaats je bestelling.

Verschillende soorten Philodendrons

Er zijn heel veel verschillende soorten van de Philodendron; wel meer dan 500! Sommige soorten staan graag binnen, andere houden meer van de buitenlucht. Populaire soorten zijn de Philodendron Monstera, Scandens en de Xanadu. Deze zien er ook allemaal verschillend uit. De ene klimt omhoog aan de buitenmuren, de ander heeft kleine bladeren die mooi staan als hangplant, en de laatste is klein en compact, perfect voor op de vensterbank of slaapkamer.

Verzorging

Ondanks dat de Philodendron zo veel verschillende soorten kent, hebben ze allemaal ongeveer dezelfde verzorging nodig. Ze kunnen in het donker of de halfschaduw staan, maar ze houden het meest van een plekje met veel indirect zonlicht. De bladeren groeien dan ook het best wanneer de plant in het licht staat. Verder is de Philodendron erg sterk en ze doen het best goed zonder water. Geef de plant in de winter ongeveer één keer per week water; het is niet zo erg als de grond een beetje droog is. In de zomer is het aan te raden om de grond wel steeds vochtig te houden, maar maak het niet te al te nat.

Philodendron bestellen?

Wij van Regiobloemist versturen jouw Philodendron zo snel mogelijk. Wanneer je de plant voor 14:00 uur besteld, wordt hij de volgende dag al bij je thuis geleverd. Wil je hem liever op een ander adres later bezorgen, bijvoorbeeld bij een jarige? Vul dan het adres van iemand anders in en verblijd hem/haar met een mooie plant! Vergeet dan vooral niet een kaartje toe te voegen bij je bestelling. Schrijf hier je persoonlijke boodschap op en de ontvanger is zeker verrast! Wil je iemand extra verwennen, voeg dan nog een doos chocolade, een fles wijn of een pot voor de plant toe aan je bestelling!

Nog vragen?

Wil je nog meer weten over de Philodendron? Neem dan contact op met onze plantenexperts en we helpen je graag verder! Heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice.