Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kamerplanten

Planten koop je prima online via Regiobloemist. Een mooie orchidee, grote kamerplant of een lief vetplantje voor op de salontafel. Tegenwoordig kun je dat makkelijk online bestellen. We bezorgen de planten thuis in elke plaats in Nederland. Via onze webshop kunt u makkelijk online planten kopen, maar ook versturen als cadeau. Dus natuurlijk naar jezelf, om je huiskamer groener en frisser te maken. Wij bezorgen thuis, in een ziekenhuis, op kantoor of als cadeau bij een mooie gelegenheid zoals verhuizing.

De meest bestelde TOP 12 kamerplanten

Een plant als cadeau geven?

Is het niet leuk om een leuke plant te laten bezorgen bij iemand als cadeau? Regiobloemist maakt het mogelijk om planten te bestellen als cadeau en deze worden bezorgd bij de ontvanger. Planten hebben een langere levensduur dan boeketten. Een perfect cadeau wat zijn tijd vooruit gaat. Hierboven tonen we een lijst met planten die het meeste online worden besteld bij ons.

Zoek je grote kamerplanten?

Ook veel Groenrijk winkels zijn aangesloten bij Regiobloemist. Wilt u grote planten van Groenrijk thuis ontvangen, kies dan als bloemist dit Tuincentrum. Regiobloemist zelf heeft veel planten online staan en deze zijn beschikbaar via veel bloemisten en tuincentra in heel Nederland. De meest voorkomende planten zijn:

Hoe laat je een plant thuis bezorgen?

In onze categorie planten kunt u diverse mooie planten eenvoudig bestellen en laten bezorgen. Wij bezorgen in heel Nederland, van maastricht tot groningen en van arnhem tot amsterdam. Als u voor 14:00 uur online besteld, dan bezorgen wij de planten vandaag nog in elke plaats van Nederland. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten. Wij helpen u graag de juiste keuze voor u te maken. U kunt ons mailen op info@regiobloemist.nl. We horen u graag!

Hoe verzorg je een kamer plant? Wij helpen je graag.

Het is niet altijd makkelijk om je planten goed te verzorgen, zo heeft elke plant andere wensen. Onze bloemisten leveren bij de plant een kaartje met verzorgingstips dat geldt voor de desbetreffende plant. Daarop kunt u o.a. zien dat de plant bijvoorbeeld niet tegen felle zon kan of slechts 1x per week water nodig heeft. U kunt ons ook altijd mailen met planten vragen op info@regiobloemist.nl. We helpen u graag verder!


Bekijk ook onze categorie planten, om alle planten van Regiobloemist te bekijken.