Kamerplant kopen en laten bezorgen

Kamerplanten koop je online via Regiobloemist. Een mooie orchidee, grote plant of een vetplant kun je makkelijk online bestellen. We bezorgen de planten thuis in elke plaats in Nederland. Via onze webshop kunt u online planten kopen en ook versturen als cadeau. Of natuurlijk naar jezelf, om je huiskamer groener en frisser te maken. Online planten bestellen en bezorgen kan in heel Nederland bij Regiobloemist. Wij bezorgen thuis, in een ziekenhuis, op kantoor of als cadeau bij een mooie gelegenheid zoals verhuizing.

De mooiste 12 planten om te bestellen

Een plant als cadeau geven?

Is het niet leuk om een leuke plant te laten bezorgen bij iemand als cadeau? Regiobloemist maakt het mogelijk om planten te bestellen als cadeau en deze worden bezorgd bij de ontvanger. Planten hebben een langere levensduur dan boeketten. Een perfect cadeau wat zijn tijd vooruit gaat. Hierboven hebben we de top 9 planten getoond die het meeste online worden besteld bij ons.

Grote planten?

Ook veel Groenrijk winkels zijn aangesloten bij Regiobloemist. Wilt u grote planten van Groenrijk thuis ontvangen, kies dan als bloemist dit Tuincentrum. Regiobloemist zelf heeft veel planten online staan en deze zijn beschikbaar via veel bloemisten en tuincentra in heel Nederland. De meest voorkomende planten zijn:

Planten online kopen?

Online planten kopen en versturen via Regiobloemist gaat snel en eenvoudig. Wij hebben de meest voorkomende planten online gezet voor u. Heeft u vragen over planten kopen of bloemen bezorgen, laat het ons weten via mail: info@regiobloemist.nl of neem de telefoon en bel ons op: 020-702 81 80. Wij helpen u graag.

Hoe laat je een plant thuis bezorgen?

In onze categorie planten kunt u diverse mooie planten eenvoudig bestellen en laten bezorgen. Wij bezorgen in heel Nederland, van maastricht tot groningen en van arnhem tot amsterdam. Als u voor 14:00 uur online besteld, dan bezorgen wij de planten vandaag nog in elke plaats van Nederland. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten. Wij helpen u graag de juiste keuze voor u te maken. U kunt ons mailen op info@regiobloemist.nl maar bellen is sneller via 020-702 81 80. We horen u graag!

Hoe verzorg je je plant?

Het is niet altijd makkelijk om je planten goed te verzorgen, zo heeft elke plant andere wensen. Onze bloemisten leveren bij de plant een kaartje met verzorgingstips dat geldt voor de desbetreffende plant. Daarop kunt u o.a. zien dat de plant bijvoorbeeld niet tegen felle zon kan of slechts 1x per week water nodig heeft. U kunt ons ook altijd mailen met planten vragen op info@regiobloemist.nl maar bellen is sneller via 020-702 81 80. We helpen u graag verder!


Bekijk ook onze categorie planten, om alle planten van Regiobloemist te bekijken.