Kalender icoon Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Schaduw planten

Elke plant is anders. De ene komt het beste tot zijn recht in de zon, terwijl de ander juist houdt van schaduw. Ben jij op zoek naar een plant voor een plekje in de schaduw? Dan zijn kamerplanten voor in de schaduw de juiste keuze. Op deze pagina hebben wij planten voor in de schaduw verzamelt. Zo weet je zeker dat je voor de juiste plant kiest!

Planten in de schaduw

Iedere plant heeft licht nodig, maar de één heeft er meer van nodig dan de ander. Er zijn planten die heel weinig zonlicht nodig hebben om te kunnen overleven. Dit is ideaal voor een plant die je in de schaduw wilt zetten. Ook wanneer je weinig zonlicht hebt in een bepaalde kamer zijn deze planten geschikt. Denk bijvoorbeeld aan een donkere hal of de badkamer. Per plant wordt aangegeven op welke standplaats deze het liefst staat. Denk bijvoorbeeld aan een halfschaduw of schaduw plek.

De juiste verzorging

De specifieke verzorging voor iedere schaduw plant verschilt. Lees daarom de productinformatie per plant goed door. Hier vindt u alle benodigde informatie. Twijfel je over de verzorging van je schaduw plant? Neem dan gerust contact op met onze plant specialisten.

Planten bestellen bij Regiobloemist

Wil jij een donkere ruimte oplichten met wat groen? Bestel een plant voor in de schaduw bij Regiobloemist. Bij ons hoef je nooit lang te wachten tot jij je nieuwe aanwinst ontvangt. Wanneer je op werkdagen nog voor 14 uur een bestelling plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Bestel je na 14 uur? Dan versturen we de bestelling de volgende dag al. Dit is altijd nog zeer snel. In het weekend bestellen is dinsdag al in huis.

Contact

Wens je voorafgaand aan de bestelling meer informatie over de planten voor in de schaduw? Neem dan gerust contact op met onze planten specialisten. Je kunt hen bereiken via het contactformulier. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de planten voor in de schaduw. Laat het bestelnummer achter als je deze al hebt, dan kunnen wij jouw vraag nóg sneller afhandelen.