Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Kerstster kopen

Een plant die zeker niet mag ontbreken tijdens de feestdagen is een mooie kerstster. De echte naam van de kerststerren is poinsettia. Deze plant is geweldig om te geven én om te krijgen tijdens kerstmis. Vier kerst met je naasten en bestel een kerstster vandaag nog. Je vind verschillende varianten op deze pagina.

Onze kerststerren worden direct vers van de kweker verzonden in onze mooie groene verpakking.

Kerststerren kopen

De meest populaire kerstster is knalrood, maar er zijn ook varianten in andere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan roze en wit. De kerststerren zijn natuurlijk voornamelijk rondom de feestdagen erg populair. Wist je dat deze sterke kamerplant niet alleen rond Kerst bloeit, maar dat je deze met de juiste verzorging maanden goed kan houden? Kerststerren zijn erg temperatuurgevoelig: het liefste hebben ze een standplek waar het tussen de 15 en 22 graden Celsius is. Hierbij houdt de kerstster ook niet van natte voetjes, veel water heeft de plant niet nodig.

Persoonlijke boodschap bijvoegen

Wil je iemand verrassen met prachtige kerststerren? Dan raden we je aan om een kaartje toe te voegen aan je bestelling. Hier kun je een leuke kerstwens op schrijven, zo voeg je een persoonlijk bericht toe aan de bestelling. Hierbij weet de ontvanger nu ook wie de mooie kerststerren heeft verzonden.

Cadeau toevoegen

Naast dat je een kaartje kunt toevoegen aan de kerststerren, kun je ook een leuk extraatje toevoegen. Van een chocoladebox en fles wijn tot aan een knuffelbeer: er zijn verschillende mogelijkheden. Weet jij al hoe je de ontvanger gaat verrassen?

Topkwaliteit

De kerststerren die je bij ons koopt, worden altijd vers bij je geleverd. Wij hebben een vers garantie van zeven dagen. Zo weet je altijd zeker dat de kerststerren lang mooi blijven. Met de juiste verzorging blijven de kerststerren zelfs tot na de feestdagen prachtig.

Kerstster bestellen via Regiobloemist

Met welke kerststerren ga jij je naasten verrassen? Het gewenste exemplaar bestel je eenvoudig in drie stappen. Wij sturen je order vervolgens door naar kweker, die deze zal maken en bezorgen. Heb je specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Snelle levering

Wanneer je op werkdagen nog voor 15:30 uur een bestelling plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Onze kwekers versturen via DHL en daarom ontvang je bij leveringen via de kwekers altijd een track and trace link van de mail.