Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Kerststukjes

De mooie kerststukjes van Regiobloemist zijn hét middelpunt van de eettafel tijdens het kerstdiner. Het juiste kerststuk brengt de gezellige kerstsfeer binnen een woning. Kerststukjes zijn één van de meest populaire cadeaus tijdens de feestdagen. Wil jij iemand in de kerststemming brengen? Bestel een mooi kerststuk via Regiobloemist.

Kerststukjes zijn niet alleen goed als cadeau om iemand te trakteren op iets feestelijks, maar ze zijn ook perfect om jezelf te verwennen. Met een mooi kerststuk op tafel ben jij klaar voor de feestdagen. Om je keuze voor een kerststuk makkelijker te maken, tonen we op deze pagina diverse varianten. Stuk voor stuk passen deze bij de gezellige sfeer van kerstmis.

Kerststukjes met oog voor detail

De kleuren donkerrood, donkergroen, wit, zilver en goud staan centraal bij de kerststukjes. Deze warme tinten geven een gezellige sfeer bij de ontvanger thuis. De kerstballen, dennenappels, ledlampjes en/of kaarsen geven de kerststukken een extra feestelijke uitstraling. Het kerststuk dat jij uitkiest wordt handgemaakt door een lokale bloemist.

Je hebt een mooi kerststuk gekozen voor de feestdagen. Hierbij kun je altijd een kaartje bestellen. Denk alvast na over een persoonlijke boodschap. Wij zorgen vervolgens dat deze tekst op het kaartje komt te staan. Zo wordt de levering van het kerststuk nog net weer wat persoonlijker en kan jij de kerstgedachte zelf invulling geven.

Bestellen bij Regiobloemist

Prachtig exemplaar gevonden tussen onze kerststukjes? Bestel deze direct online via Regiobloemist. Wij sturen het kerststuk vervolgens door naar een lokale bloemist, waar deze handgemaakt wordt en vervolgens bezorgd op het gewenste adres. Wij werken samen met meer dan 500 bloemisten door heel Nederland, dus je kunt de kerststukjes overal laten bezorgen.

Omdat de lokale bloemist het kerststuk van de foto namaakt, kan het zijn dat het uiteindelijke boeket enigszins afwijkt van de foto. Bloemen blijven een natuurproduct, waardoor er enkele afwijkingen kunnen zijn. Uiteraard zal de bloemist altijd het boeket zo goed mogelijk namaken met de beschikbare bloemen. Hierbij staat de kerstsfeer centraal.

Spoedige levering

Wanneer jij jouw bestelling voor 13 uur plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Dit gebeurt altijd door een lokale bloemist. Bestel je na 13 uur? Dan komt de bestelling de volgende dag aan. Dit is altijd nog zeer snel. In het weekend kan de bezorging iets langer duren, doordat de bloemist op zondag vaak gesloten is. Verwen nu ook iemand met een mooi kerststuk!

Lukt het niet helemaal met de bestelling of heb je specifieke vragen of wensen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Laat het bestelnummer achter als je deze al hebt, dan kunnen wij jouw vraag sneller afhandelen.