Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Voordeel planten slaapkamer

Naast het feit dat planten in de slaapkamer bijdragen aan een rustige sfeer, hebben deze ook nog eens een positief effect op je nachtrust. Planten hebben namelijk een reinigend effect op de lucht in de ruimte. Daarbij verhogen planten de vochtigheidsgraad van je slaapkamer. Dit is goed voor de luchtwegen en draagt hierdoor ook bij aan een betere nachtrust. Het is waar dat planten ’s nachts zuurstof verbruiken, maar dit is te verwaarlozen. Dat planten geen goed idee zijn op je slaapkamer is dus een fabel.

Bestellen via Regiobloemist

Welke bloemen of planten plaats jij op je slaapkamer? Het gewenste exemplaar bestel je eenvoudig in drie stappen. Wij sturen je order vervolgens door naar een lokale bloemist, die deze zal maken en bezorgen. Dit is altijd een bloemist in de buurt van het afleveradres. Heb je specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Snelle levering

Wanneer je op werkdagen nog voor 14 uur een bestelling plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Dit gebeurt altijd door een lokale bloemist. Bestel je na 14 uur? Dan komt de bestelling de volgende dag aan. Dit is altijd nog zeer snel. Zo kun je de planten al snel een mooi plekje geven in de slaapkamer. In het weekend kan de bezorging iets langer duren. Op zondag is de bloemist vaak gesloten.

Meer informatie

Lukt het niet helemaal met de bestelling of heb je vragen over planten op de slaapkamer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Laat het bestelnummer achter als je deze al hebt, dan kunnen wij jouw vraag nóg sneller afhandelen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze wat betreft planten in de slaapkamer.