Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Badkamer planten

Ben je op zoek naar planten voor in de badkamer? Deze maken naast je huiskamer, keuken en slaapkamer ook je badkamer een stuk gezelliger. Over het algemeen is er in de badkamer weinig licht en veel vocht. Dit betekent helaas dat veel planten niet geschikt zijn. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes vind je op deze pagina planten die je zonder problemen in je badkamer kunt zetten. Bekijk hier het aanbod.

Planten in de badkamer

Groen om je heen werkt ontspannend, helpt de lucht te zuiveren en creëert een fijne sfeer. Misschien heb je al planten in je huiskamer en slaapkamer staan, maar vergeet ook je badkamer niet. Planten toveren iedere badkamer om in een wellness-spa. De badkamer is een ideale omgeving voor bijvoorbeeld varens en luchtplantjes. Met planten in je badkamer kun jij extra ontspannen je dag beginnen én eindigen.

De juiste verzorging

Planten voor in de badkamer moeten goed bestand zijn tegen schaduw, hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid. Door deze omstandigheden zijn planten die in een vochtige omgeving groeien zijn bijvoorbeeld ideaal voor in de badkamer. Het is wel belangrijk dat de planten goed worden verzorgd. Denk aan het geven van voldoende water. Als je in de winter de badkamer lucht door het raam open te zetten, is het verstandig om jouw plant te verplaatsen. Die kan immers niet goed tegen koude lucht.

Planten bestellen bij Regiobloemist

Planten voor in de badkamer gevonden? Plaats je bestelling in drie eenvoudige stappen. Wanneer jij jouw bestelling nog voor 14 uur plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Dit gebeurt altijd door Regiobloemist zelf. Bestel je na 14 uur? Dan verzenden we de bestelling de volgende dag. Dit is altijd nog zeer snel. Je hoeft dus nooit lang te wachten voor je de huiskamer kunt opfleuren met een mooi boeket of een leuke plant.

Vragen?

Lukt het niet helemaal met de bestelling of heb je vragen over de verzorging van de planten in de badkamer? Neem dan gerust contact op met onze planten specialisten. Je kunt hen bereiken via het contactformulier. Laat het bestelnummer achter als je deze al hebt, dan kunnen wij jouw vraag nóg sneller afhandelen.