Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Huiskamer planten

Wil jij je huiskamer opfleuren met planten? Dan ben je bij Regiobloemist aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim aanbod planten en bloemen waarmee jij jouw huiskamer een stuk gezelliger kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooi boeket op de salontafel of een plant in een lege hoek. Bekijk ons assortiment op deze pagina en maak je keuze.

Planten voor in de huiskamer

Ons aanbod bestaat uit verschillende type planten en bloemen. Weet je al waar deze komen te staan? Dan is het goed hier tijdens je aankoop rekening mee te houden. Bij Regiobloemist vind je een ruim assortiment. Van boeketten tot schaduwplanten of planten die volledig in de zon kunnen staan. Je vindt deze van groot tot klein. Let na aankoop ook goed op de juiste verzorging van de planten. Wanneer deze eenmaal een mooi plekje in de huiskamer hebben gekregen, wil je er zo lang mogelijk van genieten. Dit kan alleen met de juiste verzorging.

Bestellen via Regiobloemist

Kies een boeket of plant uit en bestel deze direct. Welke bloemen of planten passen het beste bij je interieur in de huiskamer? Het gewenste exemplaar bestel je eenvoudig in drie stappen. Wij ontvangen je planten order in ons systeem en gaan direct voor je aan de slag. Onze vervoerder DHL komt elke dag de planten ophalen en bezorgen doorgaans de volgende dag.

Wanneer het boeket in je huiskamer komt te staan wil je hier natuurlijk wel van kunnen genieten. Wij geven altijd een versgarantie van zeven dagen op alle boeketten. Zo weet je zeker dat je voor een langere periode kunt genieten van de bloemen op de salontafel.

Spoedige levering

Wanneer jij jouw bestelling voor 14 uur plaatst, dan versturen wij deze dezelfde dag nog. Het verpakken en versturen gebeurt altijd door Regiobloemist zelf. Bestel je na 14 uur? Dan versturen wij de bestelling de volgende dag. Dit is dus altijd zeer snel. Je hoeft dus nooit lang te wachten voor je de huiskamer kunt opfleuren met een mooi boeket of een leuke plant.

Lukt het niet helemaal met de bestelling of heb je specifieke vragen of wensen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Laat het bestelnummer achter als je deze al hebt, dan kunnen wij jouw vraag sneller afhandelen.