Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Kerstboeket bestellen

Als je aan kerst denkt, denk je aan gezelligheid, lekker eten en samen zijn met familie. Een kerstboeket met prachtige bloemen past hoort daar natuurlijk ook bij. Een mooi kerstboeket mag daarom zeker niet ontbreken in je woning tijdens deze magische dagen. We hebben kerstboeketten speciaal samengesteld voor de gezelligste tijd van het jaar, die perfect passen bij de gezellige kerstsfeer. Daarnaast is het in deze periode extra belangrijk om je geliefden te laten weten dat je aan ze denkt. Ook wanneer je ze rond de feestdagen niet persoonlijk kunt bezoeken, kun je door middel van een mooi kerstboeket laten weten dat je aan ze denkt. Met een mooi kerstboeket van Regiobloemist haal je gegarandeerd het kerstgevoel in huis.

Bezorg een dierbare ook een warme kerst

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor iemand? Dan is een kerstboeket zeker een goed idee. Laat een mooi kerstboeket bezorgen bij je vrienden, kennissen of familie. Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe, door er een kaartje met een mooie tekst aan toe te voegen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het prachtige boeket samen met het kaartje bezorgd wordt op het adres dat jij wilt. Dus wacht niet langer en verras je dierbaren met een mooi boeket met een persoonlijke boodschap!

Wil je het kerstboeket nog iets specialer maken? Kies dan naast het kerstboeket ook een cadeautje om aan de bestelling toe te voegen. Denk hierbij aan een heerlijke fles wijn voor een heerlijk avondje met hapjes en een lekker drankje of een doosje chocolade om iemand een hart onder de riem te steken. Wanneer je een extra cadeau wilt toevoegen aan je kerstboeket, kun je dit doen tijdens het plaatsen van de bestelling. Kies het gewenste kerstboeket en kies eventueel ook voor een extraatje. Zo maak jij jouw verrassing helemaal compleet.

Alleen de beste kwaliteit bloemen van de beste bloemisten

Wist je dat Regiobloemist samenwerkt met lokale bloemisten? Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat je altijd snel jouw bloemen in huis hebt. Daarnaast zijn de bloemen altijd dagvers en kunnen we garanderen dat de bloemen zeven dagen goed blijven. Alleen de beste kerstboeketten online vind je dus bij Regiobloemist!

Een kerstboeket laten bezorgen via Regiobloemist

Een kerstboeket sturen was nog nooit zo makkelijk. Kies simpelweg een prachtig kerstboeket uit en bestel deze direct online. Wij sturen jouw bestelling vervolgens zo snel mogelijk door naar een lokale bloemist, die vervolgens met vakkundige handen aan de slag gaat om het prachtige boeket samen te stellen. We kiezen altijd een bloemist die bij jou in de buurt zit, zodat jij zo snel mogelijk een bezorger met verse bloemen op de stoep hebt staat. Wij werken met meer dan 500 bloemisten door heel Nederland, dus je kunt het kerstboeket overal laten bezorgen. Zelfs op de verste uithoeken van Nederland.

De persoonlijke service van Regiobloemist

Wanneer jij jouw bestelling op werkdagen voor 13 uur plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd. Dit gebeurt altijd door de beste bloemist bij jou in de buurt. Bestel je na 13 uur? Dan komt de bestelling de volgende dag aan. Wanneer je een boeket in het weekend wilt laten bezorgen is dat ook geen probleem. Houdt er dan wel rekening mee dat de bezorging langer duurt dan op werkdagen. Dit omdat de bloemisten op zondag vaak gesloten zijn.

Heb je een vraag over onze kerstboeketten of een andere vraag?

Kom je er niet helemaal uit of heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over het kerstboeket of andere gelegenheid boeketten? Of heb je een andere opmerking of vraag met betrekking tot onze webshop? We helpen je graag! Op onze vragenpagina hebben we de antwoorden op alle meest gestelde vragen voor je verzameld. Deze pagina kun je dus checken als je een vraag hebt met betrekking tot onze diensten, services of bijvoorbeeld onderhoud van de bloemen uit het kerstboeket. Vind je jouw antwoord hier niet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Via het contactformulier kun je eenvoudig jouw gegevens achterlaten. Eén van onze bloemspecialisten zal vervolgens contact met je opnemen om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.