Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Kerstboeket bestellen

Kerst is een periode van familie, vrienden en gezelligheid. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om je geliefden te laten weten dat je aan ze denkt. Middels een prachtig kerstboeket kan jij je naasten een goed gevoel bezorgen. Ook wanneer je ze rond de feestdagen niet persoonlijk kunt bezoeken.

Bij Regiobloemist weten wij als geen ander dat het juiste boeket een boodschap kan overbrengen. Het laat zien dat je aan iemand denkt. Een kerstboeket brengt emotie teweeg. Om je keuze makkelijker te maken, tonen we op deze pagina diverse varianten van een kerstboeket. Stuk voor stuk passen deze bij de gezellige sfeer van kerstmis.

Kerstboeket met persoonlijke boodschap

Je hebt een mooi kerstboeket gekozen voor de feestdagen. Bij deze bos bloemen kun je altijd een kaartje toevoegen. Denk alvast na over een persoonlijke boodschap. Wij zorgen vervolgens dat deze tekst op het kaartje komt te staan. Zo wordt de bos bloemen nog net weer wat persoonlijker en kan jij de kerstgedachte zelf invulling geven.

Wil je het kerstboeket nog iets specialer maken? Kies dan naast het kerstboeket ook een cadeau om bij te voegen. Denk aan een heerlijke fles wijn of een doosje chocolade. Je kunt deze keuze maken tijdens het bestelproces. Kies het gewenste kerstboeket en kies eventueel ook voor een extraatje. Zo maak jij jouw verrassing compleet.

Bestellen via Regiobloemist

Kies een prachtig kerstboeket uit en bestel deze direct. Het gewenste boeket bestel je eenvoudig in drie stappen. Wij sturen het kerstboeket vervolgens door naar een lokale bloemist, die deze zal maken en bezorgen. Dit is altijd een bloemist in de buurt van het afleveradres. Wij werken met meer dan 500 bloemisten door heel Nederland, dus je kunt het kerstboeket overal laten bezorgen.

Omdat de lokale bloemist het kerstboeket van de foto namaakt, kan het zijn dat het uiteindelijke boeket enigszins afwijkt. Bloemen blijven een natuurproduct, waardoor er enkele afwijkingen kunnen zijn. Uiteraard zal de bloemist altijd het boeket zo goed mogelijk namaken met de beschikbare bloemen. Hierbij staat de kerstsfeer centraal.

Het kerstboeket persoonlijk bezorgd

Wanneer jij jouw bestelling op werkdagen voor 14 uur plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd. Dit gebeurt altijd door een lokale bloemist. Bestel je na 14 uur? Dan komt de bestelling de volgende dag aan. Dit is altijd nog zeer snel. In het weekend kan de bezorging iets langer duren, doordat de bloemist op zondag vaak gesloten is.

Lukt het niet helemaal met de bestelling of heb je specifieke vragen of wensen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Laat het bestelnummer achter als je deze al hebt, dan kunnen wij jouw vraag sneller afhandelen.