Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Half schaduw kamerplanten kopen

Een half schaduw kamerplant staat ongeveer twee tot drie meter van een raam. Op deze plek is een plant ongeveer drie tot vijf uur voorzien van zonlicht. Een bekende halfschaduw kamerplant is bijvoorbeeld een orchidee, maar we hebben ook veel andere soorten planten in ons aanbod. Bovendien breiden we regelmatig ons assortiment uit, zodat je altijd weer een ruime keuze hebt. Vergeet trouwens niet altijd om goed de specificaties door te nemen. Zo heb je bijvoorbeeld een goed beeld hoe groot de plant is en hoe je deze het best kunt onderhouden.

Cadeau geven?

Een plant cadeau geven? Doen! Een plant is een superleuk cadeau om te geven voor een housewarming, maar ook voor een verjaardag bijvoorbeeld. Vergeet niet om een kaartje toe te voegen aan de bestelling. Anders versturen wij anoniem! Schrijf hier een leuke boodschap op en dit maakt jouw cadeau nog persoonlijker.

Bestel nu half-schaduwplanten online

De half-schaduwplanten die wij verkopen zijn van topkwaliteit waardoor je heel lang plezier beleeft van jouw plant. Let er wel op dat je goed kijkt hoe je de plant het beste kan onderhouden, want zo zorg je ervoor dat jouw nieuwe plant zo lang mogelijk mooi blijft. Daarbij hoef je nooit lang te wachten tot uw half-schaduwplant in huis is. Wij hanteren een erg snelle levertijd, zodat je altijd zeker weet dat jouw half-schaduwplant snel wordt geleverd. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.