Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Amaryllis

De Amaryllis is voor veel mensen een bekende plant ze hebben vaak deze plant in hun huis staan. Zo kopen mensen een amaryllis bol, of krijgen deze cadeau. Het is de ideale plant, want wanneer een Amaryllis op de juiste manier wordt verzorgd, gaat deze erg lang mee. Zo is het mogelijk dat de plant met goede zorg de winter overleeft. Het is hierbij wel van belang dat je de plantensoort bij de juiste leverancier koopt. Regiobloemist is dé partij om amaryllis bollen van te kopen. Wij halen onze bloemen alleen bij de beste leveranciers vandaan en als klant merk je dat!

Snelle levering

Wanneer je een nieuwe bloem bestelt, wil je hier natuurlijk niet te lang op wachten. Daarnaast zit je ook niet te wachten op een moeilijk proces rondom het bestellen. Door onze grote voorraden kunnen wij jou erg snel voorzien van de mooiste amaryllis. Zo is het mogelijk om de dag na het bestellen, de plant in huis te hebben. Mocht deze datum niet goed uitkomen, dan kun je altijd zelf het door jou gewenste tijdstip selecteren. Naast de goede levering, is het bestellen bij ons ook erg eenvoudig. Dit komt doordat we de site zo hebben ingericht dat alles voor zich spreekt. Ben jij dus op zoek naar een prachtige amaryllis bol, bestel deze dan bij Regiobloemist!

De Amaryllis verzorgen

Een Amaryllis verzorgen is over het algemeen redelijk eenvoudig, Je hoeft er namelijk alleen maar over na te denken op welke plek je de amaryllis in je huis zet. De plantensoort houdt van warmte, daarom is het verstandig om hem dichtbij een kachel te plaatsen. Door de hogere temperatuur maakt de plant sneller wortels aan, hierdoor groeit de bloem sneller en wordt die uiteindelijk mooier. Qua water is het vooral belangrijk dat de grond vochtig blijft. Het is dus belangrijk om dit regelmatig te checken, de amaryllis heeft namelijk veel water nodig wanneer ze in de bloei staan.

De amaryllis kopen

Veel mensen hebben al een amaryllis gekocht, dit omdat de plant er erg mooi uitziet en makkelijk is om te verzorgen. Wij van Regiobloemist kunnen je als de beste helpen voor een goede amaryllis. Twijfel daarom niet te lang en bestel een Amaryllis bol van hoge kwaliteit bij ons!