Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Amaryllis kopen

De amaryllis is voor veel mensen een bekende plant. Zodra het weer najaar wordt, kunnen veel mensen niet snel genoeg op zoek gaan naar de mooiste amaryllis en hebben ze vaak heel snel deze plant weer in hun huis staan. Mensen kopen een amaryllis voor zichzelf of geven er een cadeau aan de dierbare. Ze worden ook veel verwerkt in een kerstboeket. Het is de ideale plant, want wanneer een amaryllis op de juiste manier wordt verzorgd, gaat deze erg lang mee en komt er een prachtige, grote bloem uit. Met de juiste zorg heb je de hele winter plezier van deze mooie bloem. Het is hierbij wel van belang dat je de amaryllis bij de juiste bloemist koopt. Regiobloemist is dé partij als het gaat om amaryllis kopen. Wij werken alleen met de beste bloemisten samen en als klant merk je dat! Bekijk daarom snel ons aanbod!

De service van Regiobloemist

Bij Regiobloemist krijg je altijd zeven dagen versgarantie. De bloemisten waarmee wij samenwerken leveren uitsluitend hoogstaande kwaliteit. Wij werken samen met de lokale bloemist en met kwekers waardoor wij nog betere kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast krijg je gegarandeerd snelle levering door een lokale bloemist en eerlijke prijzen voor alle bloemen die wij aanbieden op onze website. Wacht daarom niet langer met amaryllis bloemen kopen om iemand in het zonnetje te zetten. Bestel je amaryllis gemakkelijk en snel bij Regiobloemist!

Enorm snelle levering van Regiobloemist

Wanneer je een amaryllis boeket bestelt, wil je hier natuurlijk niet te lang op wachten. Daarnaast zit je ook niet te wachten op een moeilijk proces rondom het bestellen. Door onze grote voorraden kunnen wij je erg snel voorzien van de mooiste amaryllis. Zo is het mogelijk om de dag na het bestellen, de plant al in huis te hebben. Mocht deze dag niet goed uitkomen, dan kun je altijd zelf het door jou gewenste tijdstip selecteren. Naast de goede levering, is het bestellen bij ons ook erg eenvoudig. Dit komt doordat we de website zo hebben ingericht dat alles voor zich spreekt. Ben jij dus op zoek naar een prachtige amaryllis? Bestel deze dan snel bij Regiobloemist!

De Amaryllis verzorgen

De verzorging van een amaryllis is over het algemeen erg gemakkelijk. Je hoeft er namelijk alleen maar over na te denken op welke plek je de amaryllis in je huis zet. De plantensoort houdt van warmte, daarom is het verstandig om hem dichtbij een kachel te plaatsen. Door de hogere temperatuur maakt de plant sneller wortels aan, hierdoor groeit de bloem sneller en wordt die uiteindelijk mooier. Wat betreft water is het belangrijk dat de grond vochtig blijft, vooral als de amaryllis dicht bij de verwarming of kachel staat. Het is dus belangrijk om dit regelmatig te checken, de amaryllis heeft namelijk veel water nodig wanneer ze in de bloei staan. Maar er bestaan ook amaryllis soorten waarbij weinig tot geen water nodig is, bijvoorbeeld de Hippeastrum. Deze bloem kun je in een mooie schaal leggen of verwerken in een bloemstuk.

De specialisten van Regiobloemist helpen je graag!

Wil je graag meer weten over Regiobloemist of over amaryllis kopen? Of misschien heb je vragen over onze andere bloemen? Je bent van harte welkom om contact op te nemen met onze specialisten! Je kan ook contact opnemen via info@regiobloemist.nl. Of vul gemakkelijk het contactformulier in op onze website. We helpen je graag!