Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Volle zon planten

De standplaats van een plant heeft veel invloed op het welzijn van de plant. Niet elke plant houdt van direct zonlicht. Heb je een raam aan het zuiden waar je een plant in de vensterbank wilt zitten? Dan moet je er goed opletten of deze geschikt is voor volle-zon. Om dit gemakkelijker te maken hebben wij op deze pagina volle-zon planten verzamelt. Zo weet je zeker dat je voor de juiste plant kiest!

Planten in de vensterbank

Iedere plant heeft zonlicht nodig, maar de één heeft er meer van nodig dan de ander. Een vensterbank is voor kamerplanten een lastige plek. Er is veel licht en er zit vaak een verwarming onder de vensterbank waardoor er droge warme lucht opstijgt. Als dan ook nog het zonnetje schijnt verandert de vensterbank in een kleine woestijn. Niet iedere plant is hiertegen opgewassen. Selecteer daarom voor deze plekken een volle-zon plant. Per kamerplant wordt aangegeven op welke standplaats deze het liefst staat. Denk bijvoorbeeld aan een half-schaduw of volle-zon plek.

Volle-zon plant verzorgen

De specifieke verzorging voor iedere plant verschilt. Lees daarom de productinformatie per plant goed door. Hier vindt u alle benodigde informatie. Over het algemeen drinkt een volle-zon plant veel meer water drinken dan een plant in de schaduw. Een kamerplant in de volle zon heeft dus over het algemeen meer aandacht en zorg nodig. Twijfel je over de verzorging van de plant? Neem dan gerust contact op met onze plantspecialisten.

Online planten bestellen

Op zoek naar een leuke plant voor in de vensterbank? Bestel een plant geschikt voor volle-zon bij Regiobloemist. Bij ons hoef je nooit lang te wachten tot jij je nieuwe aanwinst ontvangt. Wanneer je op werkdagen nog voor 14 uur een bestelling plaatst, dan wordt deze nog de volgende dag bezorgd. Bestel je na 14 uur? Dan komt de bestelling de volgende dag aan. Dit is altijd nog zeer snel. In het weekend kan de bezorging iets langer duren, doordat de bloemist op zondag vaak gesloten is.

Wil je iets anders bestellen dan planten, bekijk ons assortiment bloemen die wij bezorgen.

Contact

Wens je vooraf aan de bestelling meer informatie over de planten voor in de volle-zon? Neem dan gerust contact op met onze plantenspecialisten. Je kunt hen bereiken via het contactformulier. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de planten voor in de volle-zon. Laat het bestelnummer achter als je deze al hebt, dan kunnen wij jouw vraag nóg sneller afhandelen.