Dinsdag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Tafelplanten

Een tafelplant is een echte blikvanger doordat het op tafel staat en dus goed zichtbaar is. Hoe leuk is het om op verschillende bijzettafels een leuke plant neer te zetten? Daarnaast passen tafelplanten ook perfect in een kantoor. Wist je dat dit een positief effect heeft op de productiviteit? Het zorgt namelijk voor extra zuurstof. Daarnaast is het belangrijk dat deze tafelplanten niet veel verzorging nodig hebben. Maar hoe kom je nou bij de juiste tafelplanten? Doe eens inspiratie op door ons assortiment te bekijken. Je vindt alle tafelplanten hier.

Welke tafelplant wil jij?

Tafelplanten beschikken over een klein formaat, waardoor het gemakkelijk is om deze tafelplanten overal neer te zetten. Je hoeft dus ook niet één soort plant uit te kiezen, maar je kunt er direct meerdere bestellen. Ideaal als je de voorkeur hebt voor meerdere tafelplanten. Heb jij al bedacht waar ze komen te staan? Let namelijk even op de standplaats voor de planten, want niet alle planten kunnen bijvoorbeeld vol in de zon. Ook kunnen tafelplanten natuurlijk prima in de vensterbank, maar ook daar moet je even goed opletten of de planten hiervoor geschikt zijn.

Bestel je nieuwe tafelplanten bij Regiobloemist

Fleur jouw woonkamer op met meer planten. Bestel dus nu jouw uitgekozen tafelplanten gemakkelijk en snel via onze website en plaats je bestelling voor 14:00 uur. Wij sturen het vervolgens door naar een bloemist in de buurt. De verse planten komen daarna jouw kant op. Wil je iemand anders verrassen met een mooie tafelplant, bijvoorbeeld omdat iemand net is verhuisd? Vul dan een ander afleveradres in. Wij bezorgen het overal.

Vragen? Raadpleeg onze specialisten

Wil je advies over onze tafelplanten of heb je vragen over specifieke planten? Neem gerust eens contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag op weg bij het uitkiezen van de juiste planten. Aarzel niet te lang en kies nu mooie tafelplanten uit. Jij wilt toch ook dat het gezellig is in huis?