Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Rozen bestellen en laten bezorgen

Bestel een mooie bos rozen en laat de rozen bezorgen door Regiobloemist. Wij bezorgen rozen in elke plaats in Nederland. U kunt makkelijk online bestellen in 3 stappen. U kunt uw rozen laten bezorgen door een professionele bloemist als u ze besteld via onze site. Wij regelen de rest.

Wij kunnen ook vandaag nog de rozen bezorgen als u voor 14:00uur de bestelling plaatst. De onderstaande lijst laat een mooi assortiment rozen zien, deze rozen boeketten zijn de meest bezorgde rozen van de afgelopen dagen. Wij kunnen ook een losse roos bezorgen in Nederland of u kiest zelf een gewenst aantal rozen.

Hier beneden de meest bestelde rozen van de afgelopen dagen!

Levering van verse rozen!

U kunt vertrouwd en veilig rozen bestellen bij Regiobloemist, onze bloemisten gebruiken enkel verse rozen. Een romantisch boeket met rozen heeft een verwachtigspatroon die wij bij Regiobloemist graag waarmaken. Regiobloemist maakt daarom gebruik van ruim 600 kwaliteitsbloemisten door heel Nederland, die aan onze hoge eisen voldoen! Daarom kunt u met zekerheid online rozen bestellen en laten versturen. Wij staan garant voor u! Regiobloemist heeft diverse keurmerken die u deze veiligheid bieden. Deze bloemisten leveren naast rozen ook kamerplanten of een bos tulpen bezorgen.

Vandaag rozen laten bezorgen?

Als u voor 14.00 uur een boeket rozen besteld, dan kunnen wij vandaag nog rozen bezorgen in heel Nederland. U betaalt veilig via onze checkout. Heeft u specifieke wensen of een bijzondere vraag over bloemen bezorgen? Laat het dan weten via info@regiobloemist.nl.

Rode rozen de favoriet?

Weet u wat de favoriete kleur bos rozen is van degene die u wilt verrassen? Kies online het perfecte boeket rozen en wij brengen de rozen naar de ontvanger:

Kies zelf het aantal rozen in het boeket

Bekijk ook onze categorie rozen voor een compleet assortiment van alle boeketten met rozen.

Hoe verzorg je rozen?

U heeft mooie rozen ontvangen. Geweldig nieuws, maar hoe verzorg je nu precies rozen? Je kunt het leven van de roos aanzienlijk verlengen door de roos goed te verzorgen. Wat is belangrijk ? Hoe moet ik de roos verzorgen ? Hier de beste tips om rozen goed te verzorgen.

  • Een schone vaas. Logisch, zou je denken. Toch is dit een van de meest voorkomende problemen. Een vaas die al gebruikt is door andere bloemen / rozen of niet goed is schoongemaakt bevat bacteriën. Deze bacteriën zorgen ervoor dat ze de rozen snel aantasten, dus ze staan korter. Soms slechts enkele dagen. Dus zorg ervoor dat je altijd een schone vaas gebruikt.

    Hoe maak je een vaas goed schoon ? Je kunt de vaas schoonmaken met heet water en wat zeep. Zorg ervoor dat er geen aanslag of slijm meer achterblijft in de vaas. Maak de vaas dus goed schoon. Je kunt hem ook schoonmaken door de bloemenvaas in de vaatwasser te doen. Na het schoonmaken vul je de vaas met kraanwater en los in het water cloor op. Laat de vaas 15 minuten staan. Was daarna de vaas nog even goed uit. Je hebt nu een goede schone bloemenvaas voor gebruik. Een schone vaas verlengd de levensduur van de rozen.

  • Schoon gereedschap.Ook het gereedschap wat je gebruikt moet schoon zijn. Als je de rozen afknipt / afsnijdt dan moet je schoon gereedshap gebruiken. Ook hier kunnen de bacteriën ervoor zorgen dat de roos besmet wordt en dus korter zal staan op de vaas.

  • Rozen schuin afsnijden. De rozen moeten veel water kunnen opnemen, ze moeten zich vol met water kunnen zuigen. Dus het is belangrijk dat we de roos na ontvangst schuin afsnijden. Met schuin bedoelen we dus ook flink schuin. Des te schuiner we de rozen afsnijden, des te groter het vlak van de steel is en des te meer water de roos kan opzuigen. We snijden de rozen dus schuin af, zodat ze beter water kunnen opzuigen en dus langer zullen staan.

  • Gebruik bloemenvoeding. Regiobloemist zorgt ervoor dat we bij het bezorgen van de rozen ook altijd bloemenvoeding gratis erbij leveren. Regiobloemist gebruikt de voeding van Chrysal. De voeding zorgt ervoor dat de bacteriën minder kans hebben op overleven en op groei. En de voeding zorgt er ook voor dat de rozen beter water kunnen opzuigen. Echt een win-win dus. Gebruik bloemenvoeding om de levensduur van de rozen te verlengen.
  • Geniet van de rozen. Als je deze beste rozen verzorgtips hebt opgevolgd kun je langer van de rozen genieten. Veel plezier met uw nieuwe bos rozen. Geniet ervan. En ja praten tegen rozen mag best. Doen wij ook.