Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Witte rozen bestellen

De bijnaam van de witte roos zegt het eigenlijk al. De koningin der bloemen. De witte roos is een van de weinige bloemen die gepast is voor bijna elke gelegenheid. Op bruiloften wordt de witte roos vaak gebruikt als toon van liefde en trouw. Bij begrafenissen daarentegen zal de witte roos gebruikt worden als blijk van steun. Zo heeft de witte roos ook eerbied en herinnering als betekenis. Dit maakt de witte roos een bijzonder mooie bloem die door middel van zijn kleur, geur en betekenis altijd dat beetje extra geeft aan een moment.

Maak de verrassing compleet

Witte rozen zeggen meer dan duizend woorden, maar zijn duizend woorden niet genoeg? Laat dan nog een leuk extra cadeautje toevoegen aan jouw bos witte rozen. Maak de ontvanger extra blij met een fles wijn of een stuk chocolade. Een echte blijk van liefde kan natuurlijk ook nog geuit worden door het toevoegen van een te schattige teddy bear. Wiens hart wordt daar nou niet vol van?

Kweker

Deze witte rozen komen direct van de kweker. Dit houdt in dat de bloemen bij de kweker vers worden verpakt en per post wordt opgestuurd naar de ontvanger. De bloemen krijgen een track & trace code. Op deze manier kan jij precies volgen waar jouw rozen blijven en wanneer ze worden bezorgd. Zo weet je zeker dat jouw liefde goed en veilig wordt overgebracht.

Wanneer wordt het bezorgd?

Bestel je vandaag voor 16.00 uur, dan heeft jouw geliefde de volgende dag al het mooie boeket in huis. Wij bezorgen door heel Nederland dus op deze manier kent jouw liefde zeker geen grenzen.

In verband met eventuele drukke periodes is het altijd mogelijk dat jouw bestelling een lichte vertraging oploopt. Houd hier rekening mee als je je witte rozen bestelt.

Bloemist

Jouw witte rozen worden persoonlijk door een van onze lokale bloemisten bezorgd. Hierdoor wijkt de prijs dan ook af van de witte rozen van de kweker. De bloemen worden persoonlijk overhandigd aan de ontvanger om de ervaring nog mooier te maken en de liefde nog beter over te geven.

Wanneer wordt het bezorgd?

Jouw witte rozen kunnen vandaag nog worden bezorgd. Bestel je op werkdagen voor 14.00 uur, worden de bloemen vandaag nog bij jouw geliefde voor de deur persoonlijk overhandigd.

Advies via kweker of bloemist

Wij raden aan om de witte rozen te bestellen via de bloemist als het gaat om een bestelling voor een bruiloft of uitvaart. De bloemist zal altijd extra aandacht en zorg bieden aan het boeket om ervoor te zorgen dat het op tijd geleverd zal worden. Aangezien de verzending van de kweker per post gaat is dat een proces waar wij helaas verder geen invloed op hebben. Dit zou er dus voor kunnen zorgen dat de bloemen te laat bezorgd worden. 

Verzorging

Als je witte rozen bestelt wil je natuurlijk wel dat ze lang mooi blijven. Het is tenslotte een verklaring van liefde of een blijk van steun die je langdurig wilt koesteren. Daarom hebben we een paar verzorgingstips voor je op een rijtje gezet, zodat er zo lang mogelijk van de bos witte rozen genoten kan worden.

  • Zorg voor een mooie vaas en maak hem schoon. De beste manier om een vaas schoon te maken is door middel van een klein druppeltje chloor. Dit voorkomt dat de rozen besmet kunnen raken met bacteriĆ«n.
  • Snij van elke roos ongeveer 2 cm van de steel af. Zorg dat je het stukje schuin van de steel afsnijdt voor het beste resultaat.
  • Vul de vaas met schoon en vers water.
  • Bij onze rozen ontvang je altijd een zakje chrysal. De inhoud van dit zakje strooi je in het verse water.
  • Roer het water en de chrysal een beetje door elkaar.
  • Doe de bloemen in de vaas en geniet optimaal van jouw prachtige mooie witte bos rozen.