Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Witte rozen bestellen

De witte roos wordt niet voor niets ook wel de Koningin der bloemen genoemd. Het is een van de weinige bloemen die geschikt is voor een heel divers aantal gelegenheden. Zo zie je de witte roos vaak op bruiloften als symbool van liefde, trouw en maagdelijkheid. Daarentegen is de witte roos bij een begrafenis juist een teken van steun, eerbied en herinnering. De witte roos is een bijzondere en krachtige bloem die door middel van kleur, geur en symboliek een extra dimensie geeft aan talloze ervaringen. Bij Regiobloemist zorgen we ervoor dat de witte rozen altijd in perfecte staat zijn. We selecteren ze met de hand zodat we zeker weten dat jij alleen maar geniet van de allermooiste witte rozen. De witte roos bestellen doe je daarom bij Regiobloemist! Bekijk deze pagina voor ons aanbod.

De witte roos als cadeau

De witte kleur van de witte roos staat voor reinheid, trouw, puurheid, onschuld en vertrouwen. Hierdoor kan de witte roos in vele gelegenheden gebruikt worden als cadeau of ter decoratie. De witte roos geven is in een aantal gelegenheden heel erg gepast. Om het jou makkelijker te maken hebben we de momenten waarop een witte roos bij uitstek de geschikte bloem is, even voor je op een rijtje gezet. Er zijn weinig cadeaus die zo hartverwarmend zullen zijn als een bos witte rozen op het juiste moment.

  • Om sorry te zeggen: De witte rozen staan voor onschuld, zuiverheid en puurheid, dit is dan ook de reden waarom de witte rozen uitstekend geschikt zijn wanneer je iemand je oprechte excuses wilt aanbieden. Het kan zijn dat je een fout hebt gemaakt die jouw relatie met die persoon heeft beschadigd. Als je moeite wilt doen om te laten zien dat het je oprecht spijt is het een mooi gebaar om een bos witte rozen te geven. Als tegen van spijtbetuiging, loyaliteit en gemeend excuus.
  • Bij ziekte: Bij langdurige ziekte is een bos van de witte roos een mooi gebaar om te laten zien dat je er voor iemand bent. Het laat zien dat je voor die persoon zal zorgen en dat je er voor hem of haar bent wanneer hij of zij dit nodig heeft. Een bos met de witte roos van Regiobloemist staat door de vaasgarantie op zijn minst een week waardoor de persoon in kwestie in ieder geval ook lang kan genieten van de rozen.
  • In tijden van rouw: Witte rozen geven aan de nabestaanden is een manier om condoleance en respect te tonen. De witte roos staat symbool voor eerbied en herinnering en past daarom mooi in de gelegenheid van het overlijden van een dierbaren. Het is een teken van respect en een teken dat de overledene voor altijd geëerd en herinnerd zal worden.
  • Om iemand sterkte te wensen: Een witte roos of bos witte rozen geven kan op ieder moment, als je het maar met de juiste intentie doet. Het is daarom ook uitstekend geschikt om iemand een hart onder de riem te steken, wanneer iemand wat extra steun kan gebruiken. Een witte roos is een krachtig gebaar, dus denk goed na over met welke intentie je dit geeft.

De witte roos bestellen voor een vriend of vriendin

Bij Regiobloemist kun je op ieder moment van de dag de witte roos bestellen, zodat jij op ieder moment een geliefde of dierbare kunt verrassen met het geven van de witte roos. Door de vele bezorgmogelijkheden is het heel eenvoudig om een vriend of vriendin enorm te verrassen met de witte roos.

Verschillende kleuren rozen voor verschillende gelegenheden

Naast de witte roos zijn er roze in allerlei soorten kleuren. Iedere kleur roos heeft zijn eigen symboliek en betekenis. Naast het geven van een bos met enkel de witte roos of enkel de rode roos kan het ook heel mooi zijn om een boeket te geven met meerdere kleuren rozen. Doordat de rozen ieder hun eigen symboliek hebben zijn ze ieder in andere gelegenheden geschikt om cadeau te doen. We delen met jou de ins en outs over deze symboliek zodat jij een goede keuze kunt maken wanneer het aankomt op het geven van rozen. Je weet straks precies wanneer de witte roos mooi van pas komt, maar ook wanneer je beter voor een andere kleur roos kunt kiezen.

  • Rood: De rode rood staat bekend als de roos van de onvoorwaardelijke liefde. Je geeft de rode rozen vaak pas aan iemand cadeau wanneer je overtuigd bent van je liefde en je zeker weet dat je helemaal gek bent op deze persoon. De bloem wordt vooral gegeven en gebruikt in de romantische setting zoals tijdens het vragen van verkering/ ten huwelijk vragen, het vieren van jubileum of gewoon om te laten zien dat je gek bent op iemand. Desondanks kun je de rozen ook goed geven aan een dierbare vriend of vriendin omdat de rode roos voor onvoorwaardelijke liefde, respect, trouw en vriendschap staat.
  • Roze: De kleur roze symboliseert, bewondering, vreugde en dankbaarheid. De roze rozen zijn daarom een heel mooi gebaar als cadeau. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of op dagen zoals moederdag zie je vaak een boeket met roze rozen of een boeket waar de roze roos in verwerkt is. Bijvoorbeeld samen met de witte roos maar soms ook met andere bloemen. Met de roze roos laat je dankbaarheid en bewondering zien en gun je iemand geluk.
  • Geel: De gele roos symboliseert warmte en vreugde en straalt energie uit. Dit is dan ook de reden dat veel mensen vrolijk zullen worden van het krijgen van gele rozen. Naast de vrolijkheid en warmte staat de gele kleur ook voor vriendschap. Daarom is de gele roos een mooi gebaar om aan een vriend of vriendin te geven. De gele roos kan los gegeven worden maar staat vaak ook heel erg mooi in een wildboeket met diverse bloemen en kleuren.
  • Donkerrood: Naast de witte roos is ook de donkerrode roos een prachtig gebaar op een uitvaart of in tijden van rouw. De donkerrode rood doet denken aan de rode rozen die staan voor de liefde, maar door de donkere kleur rood zit er ook een donkere rand aan. Deze donkere rand nemen we waar als het verdriet wat we voelen wanneer iemand overlijdt. De donkerrode roos is daardoor een perfecte bloem om te laten merken dat je liefde en verdriet voelt.
  • Naast de bovenstaande kleuren zijn er nog veel meer kleuren rozen. Je vindt al onze rozen terug in onze webshop. Wanneer je jouw bos witte roos bij Regiobloemist besteld selecteren wij de mooiste rozen, speciaal voor jou. Zo weet jij zeker dat jouw dierbare de witte roos ontvangt in een kwaliteit die past bij jullie band.

Witte roos in decoratie

Door de symbolisatie van puurheid, oprechtheid, maagdelijkheid en onschuld wordt de witte roos ook ontzettend vaak gebruikt voor de decoratie van bruiloften en verlovingsfeesten. De symboliek van de bloemen straalt door in de ruimte en geeft een prachtig effect in combinatie met de juiste sfeerverlichting en overige aankleding. Het is als een sprookje wanneer je een grote ruimte gedecoreerd ziet met de witte roos. Wanneer je een grote hoeveelheid van de witte roos nodig hebt maar je twijfelt over bepaalde dingen mag je altijd contact opnemen met onze bloemspecialisten. Wij zullen samen met jou de beste mogelijkheden doorlopen zodat je zeker weet dat het decoreren met de witte roos een groot succes wordt. Eén ding is zeker, met de witte roos als decoratie laat je bij iedereen een verbluffende en sprookjesachtige herinnering achter die ze niet snel zullen vergeten.

De kwaliteit van Regiobloemist

Wanneer je een bos met de witte roos bestelt bij de Regiobloemist kun je er vanuit gaan dat alleen de allerbeste kwaliteit geleverd wordt. Dit komt doordat wij nauw samenwerken met onze regionale telers en wij alle bloemen persoonlijk controleren op de kwaliteit voordat ze opgestuurd worden. Ook komen er geen derde partijen aan te pas zodat de bloemen zo vers mogelijk van de kweker, bij jou aan de deur worden bezorgd. Wanneer je op zoek bent naar een prachtige bos met de witte roos van de beste kwaliteit die op zijn minst 7 dagen lang zal staan, dan ben je bij Regiobloemist helemaal aan het juiste adres.

Bos met witte roos bestellen bij Regiobloemist

Wanneer je een bos met de witte roos voor jezelf wilt bestellen is dit makkelijk en eenvoudig te doen. Je geniet aan het einde van de dag al van een bos met witte roos als je jouw bestelling voor 14:00 uur besteld. Zo snel is onze service! Bestel je de bos met witte roos voor 23:59? Dan garanderen we je dat je jouw boeket met witte roos morgen al in huis hebt. Zijn de rozen niet voor jou maar voor iemand anders en wil je dit als verrassing laten bezorgen? Ook hier hebben we talloze mogelijkheden voor!

Levering naar wens

Wanneer je de bos met witte roos bij Regiobloemist besteld is de levering van je producten een belangrijk onderdeel van de bestelling. Dit komt omdat wij snappen hoe leuk het is om iemand te verrassen met een bos bloemen en wij dit zo goed mogelijk voor je willen regelen. Het tijdstip en de locatie spelen hierbij natuurlijk de grootste rol. Daarom kun je bij ons eenvoudig een datum en een dagdeel inplannen. Zo weet jij zeker dat jouw bos met de witte roos op het perfecte moment geleverd wordt.

Vragen of meer informatie over gele bloemen?

Heb je na het lezen van deze pagina toch nog een vraag over de mogelijkheden van een bos met de witte roos of is er iets anders waar je meer informatie over zou willen hebben? We helpen je graag! Wij hebben een pagina met alle meest gestelde vragen voor je opgesteld zodat je eenvoudig en snel, zelf het antwoord kunt vinden. Dit kan je een hoop tijd besparen! Als je hier jouw vraag en of antwoord niet tussen ziet staan helpen onze bloemspecialisten je met alle liefde verder. Het enige wat je hoeft te doen is het contactformulier in te vullen en wij regelen dat er iemand zo spoedig mogelijk contact met je opneemt!