Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

De witte roos als cadeau

De witte roos wordt niet voor niets ook wel de Koningin der bloemen genoemd. Het is een van de weinige bloemen die geschikt is voor een heel divers aantal gelegenheden. Zo zie je de witte roos vaak op bruiloften als symbool van liefde, trouw en maagdelijkheid. Daarentegen is de witte roos bij een begrafenis juist een teken van steun, eerbied en herinnering.

Om het jou makkelijker te maken hebben we verschillende gelegenheden waarop een witte roos bij uitstek de geschikte bloem is, even voor je op een rijtje gezet. Er zijn weinig cadeaus die zo hartverwarmend zullen zijn als een bos witte rozen op het juiste moment.

  • Om sorry te zeggen: De witte rozen staan voor onschuld, zuiverheid en puurheid, dit is dan ook de reden waarom de witte rozen uitstekend geschikt zijn wanneer je iemand je oprechte excuses wilt aanbieden. Het kan zijn dat je een fout hebt gemaakt die jouw relatie met die persoon heeft beschadigd. Als je moeite wilt doen om te laten zien dat het je oprecht spijt is het een mooi gebaar om een bos witte rozen te geven. Als tegen van spijtbetuiging, loyaliteit en gemeend excuus.
  • Bij ziekte: Bij langdurige ziekte is een bos van de witte roos een mooi gebaar om te laten zien dat je er voor iemand bent. Het laat zien dat je voor die persoon zal zorgen en dat je er voor hem of haar bent wanneer hij of zij dit nodig heeft. Een bos met de witte roos van Regiobloemist staat door de vaasgarantie op zijn minst een week waardoor de persoon in kwestie in ieder geval ook lang kan genieten van de rozen.
  • In tijden van rouw: Witte rozen geven aan de nabestaanden is een manier om condoleance en respect te tonen. De witte roos staat symbool voor eerbied en herinnering en past daarom mooi in de gelegenheid van het overlijden van een dierbaren. Het is een teken van respect en een teken dat de overledene voor altijd geëerd en herinnerd zal worden.
  • Om iemand sterkte te wensen: Een witte roos of bos witte rozen geven kan op ieder moment, als je het maar met de juiste intentie doet. Het is daarom ook uitstekend geschikt om iemand een hart onder de riem te steken, wanneer iemand wat extra steun kan gebruiken. Een witte roos is een krachtig gebaar, dus denk goed na over met welke intentie je dit geeft.

Witte rozen bestellen als decoratie

Door de symbolisatie van puurheid, oprechtheid, maagdelijkheid en onschuld wordt de witte roos ook ontzettend vaak gebruikt voor de decoratie van bruiloften en verlovingsfeesten. De symboliek van de bloemen straalt door in de ruimte en geeft een prachtig effect in combinatie met de juiste sfeerverlichting en overige aankleding. Het is als een sprookje wanneer je een grote ruimte gedecoreerd ziet met witte rozen. Wanneer je een grote hoeveelheid witte rozen nodig hebt maar je twijfelt over bepaalde dingen, kun je altijd contact opnemen met onze bloem specialisten. Wij zullen samen met jou de beste mogelijkheden doorlopen zodat je zeker weet dat het decoreren met de witte roos een groot succes wordt. Eén ding is zeker, met witte rozen als decoratie laat je bij iedereen een verbluffende en sprookjesachtige herinnering achter die ze niet snel zullen vergeten.

De kwaliteit van Regiobloemist

Wanneer je een bos met witte rozen bestelt bij de Regiobloemist kun je er vanuit gaan dat alleen de allerbeste kwaliteit geleverd wordt. Dit komt doordat wij nauw samenwerken met onze regionale telers en wij alle bloemen persoonlijk controleren op de kwaliteit voordat ze opgestuurd worden. Ook komen er geen derde partijen aan te pas zodat de bloemen zo vers mogelijk van de kweker, bij jou aan de deur worden bezorgd. Wanneer je op zoek bent naar een prachtige bos met witte rozen van de beste kwaliteit die op zijn minst 7 dagen lang zal staan, dan ben je bij Regiobloemist helemaal aan het juiste adres.

Bos met witte rozen bestellen bij Regiobloemist

Wanneer je een bos met witte rozen voor jezelf wil bestellen is dit makkelijk en eenvoudig te doen. Je geniet aan het einde van de dag al van een bos met witte rozen als je jouw bestelling voor 14:00 uur plaatst. Zo snel is onze service! Bestel je de bos met witte rozen voor 00:00 uur? Dan garanderen we je dat je jouw boeket met witte rozen morgen al in huis hebt. Zijn de rozen niet voor jou maar voor iemand anders en wil je als verrassing mooie rozen laten bezorgen? Ook hier hebben we talloze mogelijkheden voor! Bij Regiobloemist kun je eenvoudig een datum en dagdeel inplannen zodat jij verzekerd bent dat jouw bos met witte rozen op het perfecte moment geleverd wordt.

Vragen of meer informatie over witte rozen?

Heb je na het lezen van deze pagina toch nog een vraag over de mogelijkheden van een bos met witte rozen of wil je meer informatie over onze andere rozen? We helpen je graag! Wij hebben een pagina met alle meest gestelde vragen voor je opgesteld zodat je eenvoudig en snel, zelf het antwoord kunt vinden. Dit kan je een hoop tijd besparen! Als je hier jouw vraag en of antwoord niet tussen ziet staan helpen onze bloemspecialisten je met alle liefde verder. Het enige wat je hoeft te doen is het contactformulier in te vullen en wij regelen dat er iemand zo spoedig mogelijk contact met je opneemt!