Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Zwarte rozen bestellen

Rode rozen zijn bij vrijwel iedereen bekend. Daarentegen is dit bij zwarte rozen een ander verhaal, deze zijn namelijk minder bekend. Zwarte rozen worden vaak gebruikt voor vervelende situaties, zoals een verlies of afscheid. Hierdoor worden ze over het algemeen minder vaak gekocht en zijn ze een stuk minder populair. Zwarte rozen worden vaak gebruikt bij een begrafenis. Om gepast afscheid te kunnen nemen van een dierbare, is het van belang dat de zwarte rozen van hoge kwaliteit zijn. Bij Regiobloemist ontvang je altijd verse bloemen, hierop heb je een versgarantie van 7 dagen. Ben je op zoek naar kwalitatieve zwarte rozen? Stel dan een bos samen bij Regiobloemist.

Leverbaarheid:
Momenteel kunnen we helaas geen zwarte rozen leveren, binnenkort zijn ze weer beschikbaar.

Zwarte rozen bestellen

Zwarte rozen bestellen is bij Regiobloemist erg eenvoudig. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om zelf een bos rozen samen te stellen. Hierin kun je variƫren in de hoeveelheid en afmeting van de bloemen. Wanneer je zwarte rozen wilt bestellen voor een begrafenis, kan het zijn dat je deze bloemen liever niet thuis bewaard. Bij ons heb je de mogelijkheid om de bloemen te laten bezorgen bij het rouwcentrum of crematorium. Hiermee hopen wij onze klanten als beste te kunnen helpen bij het rouwproces.

Kies zelf de datum

Wanneer zwarte rozen gewenst zijn voor een begrafenis, kan het zijn dat je de bloemen het liefst op een specifieke dag ontvangt. Dit omdat je liever niet continu aan het verlies herinnerd wilt worden. Bij Regiobloemist heb je de mogelijkheid om zelf een geschikte datum en het gewenste tijdstip uit te kiezen. Zo kun je de zwarte rozen een dag voor de begrafenis laten bezorgen. Bovendien kun je altijd bepaalde voorkeuren aangeven. Zo is het in overleg mogelijk om een persoonlijk lint aan het boeket toe te voegen.

Bloemen van Regiobloemist

Regiobloemist is trots op de kwaliteit van onze bloemen. Onze bloemen kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Bij elke gelegenheid zijn er andere bloemen gewenst. Zo verkopen wij niet alleen zwarte rozen, maar ook tal van andere bloemsoorten. Bij al onze leveringen kunt u rekenen op kwalitatieve bloemen. Zo blijven de bloemen van Regiobloemist minimaal 7 dagen vers.