Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Roze rozen kopen

Een roze rozen boeket ziet er prachtig uit. Het staat officieel voor volmaakt geluk, plezier hebben, maar ook de liefde. Kortom: een boeket rozen bestel je voor iemand om wie je geeft. Of dit nou je partner is, een goede vriendin of je moeder: roze rozen geven een lach op het gezicht van de ontvanger.

Roze rozen met kaartje

Wil je iemand een boeket roze rozen cadeau geven? Dan is het natuurlijk wel zo leuk als de ontvanger weet van wie het kaartje toe te voegen aan het boeket. Hier kun je een leuke boodschap op schrijven. Wil je graag iemand nog meer verrassen? Voeg dan een extra cadeau toe aan het boeket. Tijdens het bestelproces kun je dit uitkiezen. Maak een keuze uit wijn, chocolade, een knuffel of een leuke ballon. Waar wil je iemand mee blij maken?

Topkwaliteit

Als je bloemen cadeau geeft dan is het wel zo fijn als het boeket zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom stellen we alleen boeketten samen die bestaan uit de beste kwaliteit rozen. Dit garanderen wij met onze vers garantie van zeven dagen. Hierdoor weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit. Let er wel op dat de boeketten er soms niet helemaal hetzelfde uitzien dan de boeketten die wij op de foto hebben staan op onze website. Dit ligt eraan welke rozen er verkrijgbaar zijn bij de kweker. Uiteraard lijken de boeketten er altijd wel veel op.

Bestel nu roze rozen online

Neem vandaag nog een kijkje tussen ons aanbod met roze rozen en plaats je bestelling. Wij hanteren altijd een erg snelle levertijd, dus je weet altijd zeker dat de bloemen op korte termijn worden geleverd. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem zeker even contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar.