Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemen bezorgen in Nederland via Regiobloemist.nl

Bloemen bezorgen bij een vriend, vriendin, vader, moeder, broer, zus, neef, nicht, tante of misschien wel bij een collega? Je kunt ervoor kiezen om zelf bloemen te bezorgen, maar je kunt ook goedkoop bloemen laten bezorgen door een bloemist bij jou in de buurt. Regiobloemist zorgt ervoor dat de bloemen vers en mooi opgemaakt in een boeket bij de ontvanger thuis bezorgd worden. Hoe dat werkt? Lees snel beneden verder!

Top 12, meest bezorgde bloemen van de afgelopen dagen

Bloemen bezorgen, passend bij iedere gelegenheid

Bij iedere gelegenheid past wel weer een bloemetje. Zo hebben we bij Regiobloemist speciale verjaardagsboeketten, maar ook bloemen die we hebben samengesteld als je jouw excuses moet aanbieden, als je iemand in jouw nabije omgeving beterschap wilt wensen, als er iemand geslaagd is voor een rijbewijs, voor school of een cursus van het werk. Voor allerlei blije gebeurtenissen bezorgen we bloemen, maar ook voor bijvoorbeeld begrafenissen en crematies verzorgen en bezorgen we rouwboeketten en -kransen om bij te kunnen dragen aan een waardig afscheid van jouw dierbare.

De mooiste bloemen online bestellen bij Regiobloemist

Online zie je het complete overzicht van het aanbod in bloemen. Selecteer op onze website bijvoorbeeld de soort gelegenheid waar je bloemen voor zoekt. Dat kan zijn een verjaardag, maar ook een geboorte, iemand feliciteren met een diploma, rijbewijs of een nieuwe baan, voor Moederdag selecteren we ook speciale boeketten, net als met meerdere feestdagen. De mooiste bloemen bestel je gemakkelijk online via onze site in een paar stappen: aanklikken welk boeket je bezorgd wenst te hebben, vul vervolgens adresgegevens in van de ontvanger en contactgegevens van jouzelf en betaal als laatste via iDeal, Paypal, creditcard of Afterpay. Wij verzorgen de rest!

Wanneer bloemen bezorgen?

Wanneer je bloemen wilt bestellen, dat is aan jou, dat is het mooie van een online webshop. Wanneer je wilt dat wij bezorgen, dat kunt je aangeven bij jouw bestelling. Je geeft namelijk tijdens het bestelproces aan waar je op welke datum het boeket wenst. Als wij jouw bestelling ontvangen hebben, waken wij ervoor dat het op de juiste manier en op de juiste dag bezorgd gaat worden. Op maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur bezorgen we boeketten door heel Nederland. Via de lokale bloemisten zorgen wij dat de bloemen bezorgd worden, daardoor kunnen we geen precieze tijdsvak garanderen. De juiste dag, daar houden we ons wel zeker aan.

Bloemen bezorgen vandaag

Schiet het je ineens te binnen dat je zus, moeder, familielid, collega of vriend of vriendin vandaag jarig is, maar je kunt ook vandaag niet op de verjaardag komen én je vindt een appje niet persoonlijk genoeg? Laat dan een bos bloemen bezorgen door Regiobloemist. Iedere jarige toveren we een glimlach op het gezicht doordat je de bloemen hebt laten bezorgen! Bestel je op een werkdag voor 14.00 uur, dan kunnen wij er voor zorgen dat het gewenste boeket dezelfde dag nog bij de ontvanger bezorgd wordt. Voor in de weekenden geldt dat je voor 12.00 uur moet bestellen op zaterdag, als je wilt dat we dezelfde dag nog bloemen bezorgen. Bestel je op zondag, dan bezorgen we de bloemen de eerstvolgende werkdag.

Waar bloemen laten bezorgen?

Wij vinden dat bloemen passend zijn bij iedere situatie, het maakt een mooie gebeurtenis mooier en een moeilijke gebeurtenis draaglijker. Om mooie gebeurtenissen te vieren, komen we op bedrijven, bij scholen en bij mensen thuis aan de deur. Om moeilijke gebeurtenissen draaglijker te maken bezorgen we bloemen, rouwkransen en rouwboeketten bij crematoria, begraafplaatsen en in ziekenhuizen en aula’s, zodat je er geen omkijken meer naar hebt op de dag zelf. We bezorgen door heel Nederland, dus je geeft aan waar wij de bloemen mogen bezorgen.

Bloemen laten bezorgen persoonlijk maken

Niets overtreft een persoonlijke boodschap, felicitatie, bedankje of een gelukswens. Ondanks dat je het boeket niet zelf bezorgd, is een bos bloemen wel heel persoonlijk! Denk maar aan het afstemmen van kleuren op de persoon, interieur van de ontvanger of de gelegenheid. Daarnaast zullen onze bezorgers hun best doen om zo persoonlijk mogelijk het boeket te kunnen bezorgen. Dat wil zeggen dat we altijd aan de deur komen en de boodschap graag met een glimlach en gepaste emotie zullen bezorgen. Is de ontvanger toch niet thuis, dan doen we een briefje in de bus met dat we langs geweest zijn en dat we het later op de dag of de volgende dag weer proberen. Hieronder volgen nog twee opties om een bloemetje persoonlijker te laten bezorgen.

Bloemen bezorgen met kaartje

Vind je het wat onwennig om bloemen te laten bezorgen, terwijl je zelf niet de in de gelegenheid bent om een bezoek te brengen? Maak je daar maar geen zorgen over. Bij het online bestellen van de bloemen, kun je ook een kaartje bestellen. Je geeft aan welk kaartje en welke tekst er op mag. De tekst kun je zelf verzinnen en zo persoonlijk maken als je zelf wilt. De bloemist die jouw bloemetje opmaakt, zorgt dat de tekst op het kaartje komt te staan voor verzending. Zo heb je het bloemetje zo persoonlijk mogelijk gemaakt! Vergeet ook zeker je naam niet te vermelden, wedden dat je een leuk appje of belletje krijgt om je te bedanken voor de mooie bos bloemen? De volgende teksten zou je voor verschillende gelegenheden kunnen plaatsen:

  • Gefeliciteerd met je verjaardag;
  • Geniet van je nieuwe woning;
  • Gefeliciteerd met je diploma, hard work pays off!
  • Sterkte in deze moeilijke tijd, we denken aan je;
  • Succes bij je nieuwe baan, je was een fijne collega;
  • Bedankt voor je hulp bij het schoonmaken van ons nieuwe huis;
  • Beterschap, hopelijk mag je weer snel naar huis.

Bloemen bezorgen met cadeau

Naast een kaartje, kun je nog meer laten bezorgen bij de bos bloemen die je in onze webshop hebt uitgezocht. Denk onder andere aan een reep chocolade, of als dat niet genoeg is een doos bonbons. Altijd goed voor Moederdag, een verjaardag of om iemand te feliciteren. Een teddybeer is passend bij een bos bloemen om iemand beterschap te wensen, sterkte of succes. Of gewoon omdat je weet dat het kind of kleinkind of het zusje of broertjes van de ontvanger gek is op knuffels. Een fles witte wijn, rode wijn of een heerlijk frisse fles rosé in de zomer is ook zeer geschikt vanaf een 18e verjaardag, om iemand te feliciteren met een nieuwe baan of zomaar omdat je iemand wilt laten weten dat je aan hen denkt of dat het tijd is om samen een fles open te trekken. Naast deze cadeaus kun je ook voor praktisch gaan. Zo zijn er vast mensen die net op zichzelf wonen en waar je een bloemetje heen wilt sturen, of naar een ziekenhuis waar zo 1, 2, 3 geen vaas te vinden is. Daarvoor verkopen we sommige al gestijlde boeketten in bijpassende vazen. De meeste bloemen zijn echter te bestellen zonder vaas. Die vaas kun je tijdens het bestelproces wel als cadeau er bij bestellen. De lokale bloemist zorgt vervolgens dat het boeket en de vaas samen worden ingepakt en dat het veilig bezorgd wordt.

Wat kost bloemen bezorgen?

De prijzen van de bloemen zijn inclusief 9% btw en exclusief € 6,95 bezorg- en orderkosten. Dit is inclusief een kaartje voor jouw persoonlijke boodschap, persoonlijke bezorging van jouw product door een echte bloemist, betalingskosten en eventueel een herbezorging. Kies je voor betalen op rekening, dan komt hier € 1,50 factuurkosten bij, je krijgt dan een factuur per mail gestuurd.

Service van Regiobloemist

Bestel je een bos bloemen via Regiobloemist en laat je bloemen bezorgen, dan profiteer je uiteraard van onze service. De bloemen die je laat bezorgen, hebben altijd 7 dagen versgarantie. De ontvanger kan dus minimaal 7 dagen genieten van een mooie bos bloemen in huis. Daarnaast weet je zeker dat je de beste kwaliteit krijgt voor een vriendelijke prijs én dat je online veilig betaald. Daarnaast doen wij ons best om zo bereikbaar mogelijk te zijn voor al jouw vragen en opmerkingen.

Bloemen laten bezorgen als bedrijf

Als bedrijf kun je ook bloemen laten bezorgen door Regiobloemist. Maak gemakkelijk gebruik van onze website en kies tijdens het bestellen dat je als bedrijf besteld. Het voordeel is dat je dan automatisch een factuur krijgt toegezonden per mail. Voor meerdere boeketten voor relaties of personeel, kun je een offerte opvragen. We zullen altijd een passend voorstel doen en met een glimlach de bloemen bezorgen. Je kunt als zakelijke klant ook kiezen voor betaling op rekening via Afterpay.

Geef uw wensen door en wij bezorgen uw bloemen!

Of je nu particulier bent of als bedrijf bloemen bestelt, je bent bij Regiobloemist aan het juiste adres. Via de webshop bestel je binnen no-time de mooiste boeketten voor jouw dierbaren en nabije omgeving. Een bloemetje doet veel meer dan een appje of alleen een kaartje en voor jou is het zo geregeld. Wij bezorgen jouw bloemen met liefde via onze lokale bloemisten die bekend zijn in de regio van de ontvangers. Daardoor kunnen we de beste kwaliteit garanderen en heel snel schakelen.