Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Pioenrozen kopen

Een prachtig boeket met pioenrozen kopen? Dat is zeker een goed idee. Of je nou een boeket pioenrozen voor jezelf wilt kopen of je iemand wilt verrassen met een prachtig boeket: dit boeket past bij elke gelegenheid. Bij Regiobloemist vind je pioenrozen in de meest prachtige kleuren. Rood, wit, roze: wat is jouw favoriete kleur? Maar wacht niet te lang, ze zijn niet het hele jaar verkrijgbaar. Ze zijn voornamelijk rond mei / juni verkrijgbaar. Over het algemeen kun je deze in de lente krijgen.

Helaas het seizoen is momenteel voorbij. Bekijk ons assortiment rozen die we wel kunnen laten bezorgen.

Pioenrozen kopen

Met een boeket pioenrozen in huis kun je elke ruimte opfleuren! Kies voor een boeket boordevol prachtige pioenrozen of ga voor een gemengd boeket met andere bloemen. Waar je ook voor kiest: met een pioenroos, tover je zeker weten een lach op ieders gezicht.

Een kaartje bij de pioenrozen

Is het boeket niet voor jou maar iemand anders? Om de ontvanger te laten weten dat je aan hem of haar denkt, bieden wij je de mogelijkheid om een kaartje toe voegen aan het boeket. Schrijf hier een leuke boodschap op en zo weet de ontvanger precies van wie het boeket afkomstig is. Wil je nou iemand nog meer verrassen? Voeg dan een extra cadeau toe aan het boeket. Tijdens het bestelproces kun je zelf bepalen welk cadeau je wilt toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een bos pioenrozen met vaas of met wijn, een knuffel of chocolade erbij.

Topkwaliteit

De rozen die wij aanbieden zijn van topkwaliteit, waardoor je zeker weet dat ze dagenlang prachtig op de vaas staan. Dit garanderen wij met onze vers garantie van zeven dagen. Wel willen we je erop attenderen dat de boeketten die je koopt er soms niet helemaal hetzelfde uitzien dan de boeketten die wij op de foto hebben staan op onze website. Dit komt doordat niet altijd elke bloemsoort verkrijgbaar is bij de kweker. Natuurlijk zijn altijd wel de pioenrozen op voorraad, indien je deze bestelt.

Bestel nu pioen rozen online

Plaats je bestelling en wij sturen de pioenrozen naar het adres die jij hebt opgegeven. Je hoeft daarbij nooit lang te wachten tot een bestelling wordt geleverd, want we hanteren altijd een erg snelle levertijd. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem zeker even contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar.