Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

80 witte rozen

De beste manier om iemand bij te staan in mooie en/of moeilijke tijden is door middel van het laten weten dat je aan ze denkt. De makkelijkste manier om dat over te brengen is door een mooie bos bloemen. De witte roos zorgt voor dat extra beetje aandacht en liefde dat je wilt geven aan iemand. Zeker als het gaat om de Avalanche premium. Deze witte roos staat bekend om zijn prachtige witte met lichtgroene kleur en grote bloemknop.

Wenskaartje

Wil je iemand niet alleen steunen met rozen, maar ook met woorden? Ook dat kan bij Regiobloemist.nl. Bij elke bestelling heb je de mogelijkheid om een wenskaartje toe te voegen waar je jouw eigen tekst op kan zetten. Op deze manier weet de ontvanger precies hoeveel je om hen geeft.

Extra verrassing

Mocht een wenskaartje nog niet genoeg zijn, kun je altijd nog een extra cadeautje toevoegen uit ons assortiment. Zo kan je al een vaas toevoegen zodat de ontvanger daar in ieder geval niet meer naar hoeft te zoeken. Daarnaast kan je ook altijd nog een lekkere reep chocolade of een schattige teddy bear toevoegen. Er zit altijd wel iets bij wat de ontvanger leuk gaat vinden.

De Avalanche premium roos

Een prachtige witte roos, met een grote bloemknop en een lichte groene kleur die door de bladeren loopt. Dat is de Avalanche premium roos. Dit is dan ook de ideale roos om te bestellen voor jouw geliefde of dierbare.

Kweker

Wanneer rozen direct van de kweker komen, houdt dat in dat de kweker de rozen persoonlijk zal verpakken en op zal sturen. De 80 witte rozen worden per post verstuurd wat op die manier ook weer invloed heeft op de prijs. De rozen worden verstuurd met een track & trace code. Deze code zorgt ervoor dat jij jouw bestelde bloemen nooit uit het oog zal verliezen. Zo weet je precies wanneer de rozen bij de ontvanger worden bezorgd.

Wanneer wordt het bezorgd?

Als je vandaag voor 16.00 uur besteld heeft de ontvanger morgen als de bloemen in huis. Wij bezorgen door heel Nederland dus geen plaats is onbereikbaar voor jouw liefde.

Houd er wel rekening mee dat, wanneer het gaat om drukke periodes, er lichte vertraging kan zijn wat betreft jouw bestelling. Drukke periodes zijn er vooral rond Moederdag en Valentijnsdag. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden tijdens het plaatsen van je bestelling.

Bloemist

Jouw witte rozen worden door een van onze lokale bloemisten geschikt en vervolgens ook weer bezorgd. De 80 witte rozen worden persoonlijk overhandigd aan de ontvanger om ervoor te zorgen dat de ontvanger nog meer versteld zal staan van dit liefdevolle gebaar.

Wanneer wordt het bezorgd?

De 80 witte rozen kunnen vandaag al worden bezorgd als je voor 14.00 uur bestelt.

Advies via kweker of bloemist

Wij raden aan om de 80 witte rozen te bestellen via de bloemist als het bijvoorbeeld gaat om een bestelling voor een bruiloft of uitvaart. De bloemist zal altijd extra aandacht en liefde bieden aan het boeket om ervoor te zorgen dat het op tijd geleverd zal worden. Doordat de rozen via de kweker per post worden verstuurd is er dus altijd ook een kans dat de bloemen lichte vertraging op lopen. Dit wil je uiteraard zo wil mogelijk voorkomen.

Verzorging

Als je 80 witte rozen bestelt wil je natuurlijk wel dat ze zo lang mogelijk mooi blijven. Daarom hebben we een paar handige verzorgingstips voor je op een rijtje gezet.

  • Zoek een mooie vaas uit en maak hem goed schoon. DOe er het liefst nog een druppeltje chloor in. Dat helpt tegen de bacteriĆ«n die zich op de rozen kunnen vormen.
  • Vervolgens is het het beste om van elke steel ongeveer schuin 2 cm af te snijden.
  • Vul de vaas met vers lauw water.
  • Bij onze 80 witte rozen ontvang je altijd een zakje chrysal. De inhoud van dit zakje strooi je in het water.
  • Roer het water en de chrysal door elkaar.
  • Doe de bloemen in de vaas en zoek het mooiste plekje uit om ze neer te zetten.