Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

70 witte rozen

Iemand verrassen of een hart onder de riem steken met een bijzonder gebaar? Doe dat dan met de prachtige witte roos. Deze premium Avalanche roos past perfect bij elke gelegenheid en zal de ontvanger zeer zeker een geliefd gevoel geven. Soms heb je dat gewoon even heel hard nodig. Gelukkig zijn daar dan de witte rozen die je daar een handje mee kunnen helpen. Geen verzendkosten betalen? Bestel dan nu de 100 witte rozen bij Regiobloemist. Gegarandeerd prachtige bloemen voor een nog mooiere prijs.

Wenskaartje

Wanneer je een wenskaartje toevoegt aan jouw bestelling kan je nog net dat extra beetje liefde of steun geven aan de ontvanger van deze prachtige witte rozen. 70 witte rozen is een aanzienlijk getal, dat wil je natuurlijk wel volledig afmaken door er nog een persoonlijke touch aan te geven.

Extra verrassing

Om jouw verrassing helemaal af te maken kun je er altijd nog voor kiezen om een extra cadeautje toe te voegen. Denk hierbij aan een van onze mooie wijnen, een teddy bear of heerlijke chocolade waar iedereen van smelt. De kleinste geschenken zijn vaak het meest bijzonder.

De Avalanche premium roos

Een prachtige witte roos, met een grote bloemknop en een vleugje groen. Dat is de Avalanche premium roos. Mooier dan dit vind je niet. Dit is dan ook de ideale roos om te bestellen voor jouw geliefde of dierbare.

Kweker

Wanneer rozen direct van de kweker komen, houdt dat in dat de kweker de rozen persoonlijk zal verpakken en versturen. De rozen worden per post verstuurd wat dus ook invloed heeft op de prijs. De rozen krijgen een track & trace code meegestuurd die er voor zorgt dat jij jouw bestelde bloemen nooit uit het oog zal verliezen. Zo weet je precies wanneer de rozen bij de ontvanger worden bezorgd.

Wanneer wordt het bezorgd?

Wanneer je vandaag voor 16.00 uur bestelt worden de rozen de volgende dag al bij jouw geliefde thuisbezorgd. Doordat wij door heel Nederland bezorgen is rozen bestellen nog nooit zo makkelijk geweest.

Houd er wel rekening mee dat, wanneer het gaat om drukke periodes, er lichte vertraging kan zijn wat betreft jouw bestelling. Belangrijk om hier rekening mee te houden als je wilt dat jouw bos rozen op tijd bij jouw grote liefde wordt bezorgd.

Bloemist

Jouw witte rozen worden persoonlijk door een van onze lokale bloemisten geschikt en vervolgens bezorgd. De 70 witte rozen worden persoonlijk overhandigd aan de ontvanger om ervoor te zorgen dat de ontvanger nog meer versteld zal staan van jouw prachtige gebaar.

Wanneer wordt het bezorgd?

De 70 witte rozen kunnen vandaag al worden bezorgd. Wanneer je op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, staat de bezorger dezelfde dag nog bij de ontvanger op de stoep.n

Advies via kweker of bloemist

Wij raden aan om de 70 witte rozen te bestellen via de bloemist als het bijvoorbeeld gaat om een bestelling voor een bruiloft of uitvaart. De bloemist zal altijd extra aandacht en liefde bieden aan het boeket om ervoor te zorgen dat het op tijd geleverd zal worden. Aangezien de verzending van de kweker per post zal worden verstuurd is dat een proces waar wij helaas verder geen invloed op hebben. Dit maakt het dus mogelijk dat de rozen lichte vertraging op kunnen lopen of zelfs in de avond pas kunnen worden bezorgd.

Verzorging

Als je 70 witte rozen bestelt wil je natuurlijk wel dat ze zo lang mogelijk zullen blijven stralen. Het is tenslotte een verklaring van liefde of een blijk van steun die je langdurig wilt koesteren. Daarom hebben we een paar handige verzorgingstips voor je op een rijtje gezet.

  • Zorg voor een vaas die past bij de rozen en maak hem schoon. Je kunt het beste een klein druppeltje chloor gebruiken. Dit houdt de bacteriĆ«n tegen.
  • Vervolgens is het het beste om van elke steel ongeveer 2 cm af te snijden. Doe dit het liefst schuin. Dat zorgt voor het beste resultaat.
  • Vul de vaas met schoon en vers water. Het beste is lauw water.
  • Bij onze 70 witte rozen ontvang je altijd een zakje chrysal. De inhoud van dit zakje strooi je in het lauwe water.
  • Roer het water en de chrysal door elkaar.
  • Doe de bloemen in de vaas en zoek het mooiste plekje uit om ze neer te zetten.