Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

70 witte rozen

Wil je iemand verrassen of een hart onder de riem steken met een bijzonder gebaar? Doe dat dan met een prachtige roos. Bij Regiobloemist verkopen we verschillende mooie kleuren rozen. Je kunt hierbij zelf het aantal bloemen kiezen, maar wij bieden ook rozen aan per 50 of 100 stuks. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook een optie om 70 witte rozen te bestellen en te laten bezorgen. Dit zijn Premium Avalanche rozen die perfect passen bij iedere gelegenheid. Het zal de ontvanger van de bloemen dan ook zeer zeker een geliefd gevoel geven. Soms heb je dat gewoon even heel hard nodig. Gelukkig kunnen witte rozen je daar een handje bij helpen. Ben je op zoek naar een mooie grote bos witte rozen? Bekijk dan eens de opties voor 70 witte rozen op deze pagina.

70 witte Avalanche rozen: pure kwaliteit

Voor pure kwaliteit hoef je niet verder te zoeken, want de witte Avalanche roos is een premium roos. Mooier dan dit vind je niet. Dit is dan ook de ideale roos om te bestellen voor jouw geliefde of dierbare. Indien je kiest voor de 70 witte rozen via deze pagina, dan ontvang je 70 prachtige witte rozen met een grote bloemknop die tijdens de bloei wel 7 centimeter in doorsnede kan worden. De 70 witte Avalanche rozen zijn van de beste kwaliteit, stralen echte luxe uit en blijven lang mooi. Het is niet voor niets dat veel bloemisten kiezen voor deze prachtige kwaliteit roos voor het maken van trouwboeketten en rouwstukken.

Laat jouw bestelling verlopen via de kweker of een bloemist

Zoals je op deze pagina ziet, kun je jouw 70 witte rozen op twee manieren bij ons bestellen. Zo kun je de rozen vers van de kweker laten bezorgen. Wanneer de 70 witte rozen direct van de kweker komen, houdt dat in dat de kweker de bloemen en verstuur. De bezorging verloopt via de post, wat invloed heeft op de prijs. Wel ontvang je een track & trace code zodat je de route van jouw bestelde bloemen op de voet kunt volgen. Zo weet je precies wanneer de 70 witte rozen bij de ontvanger worden bezorgd. Houd rekening met eventuele lichte vertraging tijdens drukke periodes.

Het is ook mogelijk om de 70 witte rozen door een lokale bloemist in de buurt van het afleveradres te laten schikken en bezorgen. De bloemen worden dan persoonlijk aan de ontvanger overhandigd. Zo zal hij of zij nog meer versteld staan van jouw prachtige gebaar! Ook is het met deze optie mogelijk om de rozen nog dezelfde dag te laten bezorgen. Zorg er dan wel voor dat je jouw bestelling voor 13.00 uur hebt geplaatst.

Wanneer kiezen voor welke optie?

Voor welke optie je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van de gelegenheid waar de 70 witte rozen voor bedoeld zijn. Wij raden het aan om de bestelling door de bloemist te laten verzorgen als het bijvoorbeeld gaat om een bestelling voor een bruiloft of uitvaart. Je wilt immers voorkomen dat de levering vertraging oploopt en dan is de bloemist een betere keuze. Omdat de bestelling bij de kweker per post zal worden verstuurd, hebben wij hier verder helaas geen invloed op. Komt de levering van de 70 witte rozen niet op één dag nauwkeurig aan? Dan is het prijstechnisch gezien aantrekkelijker om voor de kweker te kiezen. De keuze is aan jou!

Laat eens 70 witte rozen bezorgen inclusief kaartje of cadeau

Je kunt de 70 witte rozen zo zonder iets extra’s bij ons bestellen. Verder is het ook mogelijk om de bloemen te laten bezorgen inclusief kaartje of cadeau. Wanneer je een wenskaartje toevoegt aan je bestelling kun je nog net dat extra beetje liefde of steun geven aan de ontvanger. Zo kun je een zeer persoonlijke touch geven aan jouw 70 witte rozen. Je kunt de ontvanger bovendien extra verrassen met een klein cadeautje naast de bloemen en het kaartje. Denk hierbij aan een van onze lekkere wijnen, een zachte teddybeer of heerlijke chocolade waar iedereen van smelt. Ontdek de verschillende mogelijkheden en opties tijdens het bestelproces. Ook kun je hier de tekst voor op het kaartje aan ons doorgeven.

70 witte rozen bestellen?

Wanneer je 70 witte rozen wilt bestellen, dan zit je bij Regiobloemist helemaal goed! Via onze website kun je snel en eenvoudig jouw bestelling plaatsen. Maak een keuze en doorloop het bestelproces. De stappen wijzen zich vanzelf. Heb je toch nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder zodat ook jij 70 prachtige witte rozen kunt laten bezorgen bij een geliefde of dierbare.