Dinsdag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

90 witte rozen

Soms vraag je je af hoe je iemand het beste kunt verrassen of een hart onder de riem kunt steken. Soms ontbreken je de juiste woorden en lukt het je niet om het in woorden uit te drukken. Zeg het dan eens met bloemen. Bloemen zeggen vaak zo veel meer. Een mooi boeket valt altijd wel goed in de smaak, of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid of een droevige gebeurtenis. Bestel bijvoorbeeld eens 90 witte rozen. Met witte rozen sla je de plank nooit mis. Zeker niet wanneer het 90 prachtige premium witte rozen zijn. Bij Regiobloemist bezorgen we topkwaliteit rozen. Zo vind je op deze pagina 90 witte Avalanche rozen met een mooie, grote bloemknop. Bekijk de opties.

90 witte Avalanche rozen van premium kwaliteit

De Avalanche roos is een prachtige roos om te zien. Het is een roos van premium kwaliteit. De 90 witte rozen die je via deze pagina bij Regiobloemist kunt bestellen, zijn van de allerbeste kwaliteit en blijven langer mooi dan de meeste andere soorten rozen. Ben je op zoek naar witte rozen met een grote bloemknop? De Avalanche rozen hebben een prachtige volle witte knop met een licht groene gloed. Een prachtige bloem om te zien. Leuk om te geven en te ontvangen!

90 witte rozen van de kweker per post verstuurd

Op deze pagina bieden we twee opties aan: 90 witte rozen van de kweker per post verstuurd of 90 witte rozen persoonlijk overhandigd door de lokale bloemist. De eerste optie is wat goedkoper. Dit komt omdat de rozen direct bij de kweker worden verpakt en opgestuurd naar het opgegeven adres. De bloemen worden niet geschikt en worden ook niet persoonlijk bij de ontvanger bezorgd. Wat je wel ontvangt, is een track & trace code. Zo kun je precies zien wanneer de bloemen geleverd zullen worden. Let op: in drukke periodes kan de bezorging vertraging oplopen. Denk bijvoorbeeld aan de periode rond Valentijnsdag of Moederdag. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

90 witte rozen persoonlijk overhandigd door de lokale bloemist

Wil je de 90 witte rozen laten bezorgen voor een uitvaart of bruiloft? Dan kun je het beste kiezen voor levering door de lokale bloemist. Hierbij weet je zeker dat jouw bestelling geen vertraging zal oplopen. Sterker nog, wanneer je op werkdagen voor 14:00 uur bestelt, kun je de 90 witte rozen zelfs diezelfde dag nog bezorgd krijgen. Ideaal dus wanneer je iemand last minute nog wil verrassen met 90 prachtige witte rozen. Ook wordt er door de bloemist extra aandacht aan de bloemen geschonken. Deze zal de 90 witte rozen schikken en persoonlijk komen overhandigen.

Maak je verrassing extra speciaal met een extraatje

Het is natuurlijk sowieso al hartstikke leuk en speciaal om 90 witte rozen te geven en te ontvangen. Toch kan het zijn dat je je verrassing extra kracht bij wilt zetten. Dit kun je doen met een extraatje. Zo kun je bij ons een kaartje aan je boeket of bos bloemen toevoegen met daarop een persoonlijke boodschap. Bij iedere bestelling bieden we de mogelijkheid aan om een eigen tekst toe te voegen die wij vervolgens op het kaartje zullen drukken. Welke tekst dit precies moet worden, geef je tijdens het bestelproces aan ons door. Ook kun je hier andere extra’s toevoegen, zoals een leuke teddybeer, lekkere chocolade of misschien gewoon een mooie bijpassende vaas. Op deze manier wordt de ontvanger overspoeld met liefde. Wie wil dat nu niet?

90 witte rozen bestellen?

Wil je graag 90 witte rozen bestellen? Bij Regiobloemist kun jij je 90 witte rozen laten bezorgen zoals jij dat wilt. Via de post of overhandigd door de bloemist, met of zonder extraatje, diezelfde dag nog of op een ander moment. Bij Regiobloemist is het allemaal mogelijk! Maak allereerst een keuze uit de twee opties op deze pagina: via de kweker of de bloemist. Klik op bestellen, maak het eventueel specialer met een extraatje en vul de gegevens van de ontvanger in.

Mocht je een persoonlijk kaartje willen toevoegen aan je 90 witte rozen, vergeet dan niet om dit aan te geven. Vermeld ook de tekst die wij op het kaartje mogen drukken. Kies vervolgens de gewenste bezorgdatum, vul je eigen gegevens in en controleer je bestelling goed voordat je deze afrondt. Ben je tevreden met de geselecteerde opties en ingevulde gegevens? Nadat je je bestelling van 90 witte rozen hebt afgerond, zullen wij jouw bestelling in behandeling nemen en doorsturen naar de kweker of bloemist.