Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

90 witte rozen

Soms vraag je je af hoe je het beste de liefde van je leven kan verrassen. Die vraag is heel makkelijk te beantwoorden. Met witte rozen zit je altijd goed. Mocht je nou echt willen shinen ga dan voor de 90 witte rozen van Regiobloemist. De Avalanche premium bloem is prachtig en geschikt voor in iedere huiskamer.

Wenskaartje

Als je nog iets extra’s wilt zeggen tegen de man of vrouw van je dromen kan je dat altijd doen via onze wenskaartjes. Bij elke bestelling krijg je automatisch de mogelijkheid om een eigen tekst toe te voegen die vervolgens op een wenskaartje wordt geprint of geschreven. Door dit kleine extraatje kan je net dat beetje extra liefde geven.

Extra verrassing

Je hebt natuurlijk altijd nog de mogelijkheid om er een extra verrassing bij toe te voegen. Denk hierbij aan een leuke teddy bear, een lekkere chocoladereep of misschien gewoon een vaas. Op deze manier wordt de ontvanger overspoeld door liefde en wie wilt dat nu niet?

De Avalanche premium roos

De Avalanche witte roos behoort tot de premium categorie van de rozen. Dat is niet zomaar. Doordat de bloem een licht groene gloed heeft die door de witte bloem vloeit is het een bloem die je niet snel tegenkomt. Wel is het een roos die iedereen in zijn of haar woonkamer wilt hebben staan.

Kweker

Omdat onze rozen direct van de kweker komen zal de kweker deze ook zelf verpakken en opsturen. Het versturen van de bloemen gaat via de post. Hierdoor krijg je dus ook een aanzienlijk prijsverschil tussen de 90 witte rozen van de kweker en die van de bloemist. Bij het opsturen van de bloemen wordt er een track & trace code aangemaakt. Deze code zorgt ervoor dat je de bloemen kunt volgen en precies weet wanneer de bloemen worden bezorgd. Wel zo’n fijn idee dat je je bloemen in de gaten kunt houden.

Wanneer wordt het bezorgd?

Als je vandaag voor 16.00 uur besteld heeft de ontvanger morgen als de bloemen in huis. Wij bezorgen door heel Nederland dus geen plaats is onbereikbaar voor jouw liefde.

Houd er wel rekening mee dat, wanneer het gaat om drukke periodes, er lichte vertraging kan zijn wat betreft jouw bestelling. Drukke periodes zijn er vooral rond Moederdag en Valentijnsdag. Houd hier rekening mee tijdens het bestellen van jouw 90 witte rozen.

Bloemist

Op het moment dat je de bloemen bestelt via de bloemist zal de bloemist de rozen verpakken. vervolgens geven ze de bloemen mee met de bezorger die ze, als je vandaag voor 14.00 uur bestelt, vandaag nog thuis geleverd krijgt.

Advies via kweker of bloemist

Wij raden aan om de 90 witte rozen te bestellen via de bloemist als het hierbij gaat om een bestelling voor een bruiloft of uitvaart. De bloemist zal er persoonlijk voor zorgen dat de bloemen netjes op tijd worden verstuurd. Het is namelijk zo dat wij verder geen invloed hebben op het proces per post. Per post verzenden kan altijd zorgen voor lichte vertraging en dat is iets wat je op deze dagen het liefst wilt voorkomen.

Verzorging

Als je 90 witte rozen bestelt is het heel erg belangrijk dat ze zo lang mogelijk goed blijven. Daarom hebben wij een paar verzorgingstips voor witte rozen voor je op een rijtje gezet. Als je deze stappen volgt kan er eigenlijk niks mis gaan.

  • Zorg dat je een mooie vaas zoekt die past bij de rozen en maak hem schoon met een druppeltje chloor.
  • Snij de steel van de rozen schuin af. Ongeveer 2 cm zal voldoende zijn.
  • Vul de vaas met vers lauw water.
  • Bij onze 90 witte rozen ontvang je altijd een zakje chrysal. De inhoud van dit zakje strooi je in het water.
  • Roer het water en de chrysal door elkaar.
  • Doe de bloemen in de vaas en zoek het mooiste plekje uit om ze neer te zetten.