Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Trouwboeket

De dag dat iemand gaat trouwen is altijd een prachtige dag. Deze dag wordt alleen maar mooier met een prachtig boeket. Wil je een pasgetrouwd stel verrassen met een prachtig boeket? Bestel deze dan gelijk bij Regiobloemist. Onze prachtige boeketten zijn vakkundig samengesteld en kunnen in heel Nederland bezorgd worden.

Je kunt voor een boeket op maat kiezen. Ons assortiment aan boeketten is zeer breed. Staat er tussen de boeketten op deze pagina niets wat je gelijk mooi vindt? Kijk dan zeker even verder! Ook onze andere boeketten zijn perfect om een pasgetrouwd stel te feliciteren. Als je voor 14 uur besteld, wordt het boeket dezelfde dag nog bezorgd. Bestel je voor 23:59, wordt het boeket morgen bezorgd.

Enkele trouw boeketten zijn al voor jou samengesteld. Deze kun je hieronder bekijken. Ga voor het boeket dat het meest naar wens is:

Trouwboeketten aan huis bezorgd

Heb je een keuze kunnen maken uit een van de vele boeketten? Deze kan dan gemakkelijk aan huis bezorgd worden. Regiobloemist bezorgt de verse boeketten door heel Nederland. Wij bieden op onze boeketten een versgarantie van minimaal zeven dagen. De ontvanger van het boeket krijgt dus altijd verse bloemen thuisgestuurd. Bloemen zijn en blijven wel een natuurproduct. Het is dus mogelijk dat het boeket enigszins afwijkt van de foto.

Feliciteer het pasgetrouwde stel

Het pasgetrouwde stel heeft net de mooiste dag van hun leven achter de rug. Hoe mooi is het om ze dan gelijk te feliciteren, zelfs als je niet in de buurt bent? Regiobloemist bezorgt de bloemen zelfs vandaag nog, als je de bestelling voor 14:00 uur plaatst. De bestelling wordt afgeleverd door een van onze 500 lokale bloemisten.

Het bestellen van een boeket via onze website gaat zeer eenvoudig. Kies een prachtig boeket uit en plaats jouw bestelling. Je betaalt veilig via iDeal, factuur, paypal of creditcard. De bloemen worden vervolgens bezorgd door een lokale bloemist. De bloemen hebben een versgarantie van zeven dagen.

Plaats direct een bestelling!

Heb je al een prachtig boeket gezien op onze website? Bestel deze dan zeer eenvoudig in drie stappen. De bloemen worden dan zo snel mogelijk bij jou afgeleverd. Heb je op deze pagina geen passend boeket gevonden? Kijk dan zeker verder op onze website! Ons assortiment is zeer breed dus er zit ongetwijfeld een passend boeket tussen. Mocht je vragen hebben, beantwoorden wij deze graag via het contactformulier.