Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Vind jouw favoriete trouwboeket

Als je een trouwboeket wilt kopen dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. Wij hebben de meest prachtige trouwboeketten in ons aanbod. Uiteraard is een trouwerij een feestelijke gelegenheid, waar natuurlijk feestelijke bloemen bij passen. Bij een klassieke bruiloft zie je witte boeketten. Toch zien we tegenwoordig ook vaak boeketten in andere prachtige kleuren. Wat denk je bijvoorbeeld van rode rozen? Of een bont boeket met bloemen in diverse kleuren.

Ons aanbod bloemen voor een trouwerij

Heb je een keuze kunnen maken uit een van de vele boeketten? Deze kan dan gemakkelijk aan huis bezorgd worden. Regiobloemist bezorgt de verse boeketten door heel Nederland. Wij bieden op onze boeketten een versgarantie van minimaal zeven dagen. De ontvanger van het boeket krijgt dus altijd verse bloemen thuisgestuurd. Bloemen zijn en blijven wel een natuurproduct. Het is dus mogelijk dat het boeket enigszins afwijkt van de foto.

Iets extra’s geven?

Wil je naast het geven van een trouwboeket ook iets extra’s geven aan het pas getrouwde stel? Dat is mogelijk! Bij ons kan je naast een trouwboeket ook een fles wijn, champagne of bijvoorbeeld een chocoladebox bestellen. Zo kan je iemand nog meer verrassen. Hoe fijn is dat?!

Feliciteer het pasgetrouwde stel

Het pasgetrouwde stel heeft net de mooiste dag van hun leven achter de rug. Hoe mooi is het om ze dan gelijk te feliciteren, zelfs als je niet in de buurt bent? Regiobloemist bezorgt de bloemen zelfs vandaag nog, als je de bestelling voor 14:00 uur plaatst. De bestelling wordt afgeleverd door een van onze 500 lokale bloemisten. Het bestellen van een boeket via onze website gaat zeer eenvoudig. Kies een prachtig boeket uit en plaats jouw bestelling. Je betaalt veilig via iDeal, factuur, PayPal of creditcard. De bloemen worden vervolgens bezorgd door een lokale bloemist.

Bestel vandaag nog een ideaal trouwboeket

Heb je al een prachtig boeket gezien op onze website? Bestel deze dan zeer eenvoudig in drie stappen. De bloemen worden dan zo snel mogelijk bij jou of de ontvanger afgeleverd. Heb je op deze pagina geen passend trouwboeket gevonden? Kijk dan zeker verder op onze website! Ons assortiment is zeer breed dus er zit ongetwijfeld een passend boeket tussen. Mocht je vragen hebben, beantwoorden wij deze graag via het contactformulier.