Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

50 witte rozen bestellen? | Regiobloemist

Rozen zijn één van de weinige bloemen die geschikt zijn voor meerdere momenten in het leven. Je kunt rozen bij diverse gelegenheden geven. Zo kunnen rozen bijvoorbeeld prachtig verwerkt worden in een mooi trouwboeket. Maar ook in een rouwboeket kunnen deze mooie bloemen die extra touch geven en zelfs in de huiskamer zijn ze niet meer weg te denken. Rozen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Van al deze kleuren is en blijft de witte roos het veelzijdigst. De witte roos geeft net dat beetje extra waar je naar op zoek bent. Wil je graag 50 witte rozen kopen van topkwaliteit, vers van de kweker of een lokale bloemist? Zoek dan niet verder, want bij Regiobloemist vind je die 50 witte rozen waar je naar op zoek bent. Bekijk de opties hieronder.

Prachtige Premium Avalanche rozen

Wanneer je kiest voor 50 witte rozen van Regiobloemist, ontvang je prachtige Premium Avalanche rozen. Deze prachtige witte rozen die wij aanbieden behoren tot de premium rozen. Avalanche rozen stralen echte luxe uit. Dit komt mede door de rustgevende witte kleur en de grote bloemknop. Deze knop kan wel 7 centimeter in doorsnede worden wanneer de bloem volledig in bloei staat. Kortom, wanneer je 50 witte rozen bij ons bestelt, krijg je sowieso waar voor je geld en ontvang je een prachtige, volle bos met premium witte rozen.

50 witte rozen vers van de kweker

Koop je 50 witte rozen bij Regiobloemist? Dan heb je de keuze uit twee opties. Zo kun je de rozen rechtstreeks bij de kweker bestellen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de rozen door een bloemist te laten bezorgen. Bestel je de 50 witte rozen via de kweker? Dan worden de bloemen vers bij de kweker verpakt en vervolgens per post naar de geadresseerde opgestuurd. Je ontvangt zelf een track & trace code zodat je precies kunt zien waar jouw bestelling is. Zo weet je zeker dat jouw liefde goed en veilig wordt overgebracht. Let op: omdat het hier gaat om postbezorging, kan het zijn dat tijdens drukke periodes de levering lichte vertraging oploopt. Hier kunnen we helaas weinig aan doen.

50 witte rozen bezorgd door een lokale bloemist

Naast dat je ervoor kunt kiezen om de 50 witte rozen vers door de kweker per post te laten versturen, is het ook mogelijk om jouw bestelling persoonlijk door de lokale bloemist te laten bezorgen. Jouw 50 witte rozen worden dan persoonlijk door een bloemist in de buurt van het afleveradres bezorgd. Omdat de 50 witte rozen persoonlijk aan de ontvanger worden overhandigd, wijkt de prijs af van de rozen van de kweker. Op deze manier maken wij de ervaring nog mooier dan die al is. Bestel je voor 13.00 uur? Dan is levering dezelfde dag nog mogelijk.

50 witte rozen bestellen voor een bruiloft of uitvaart?

Zijn de 50 witte rozen bedoeld voor een uitvaart of bruiloft? Dan raden wij het aan om de bestelling via de bloemist te laten verlopen. Deze zal altijd extra zorg en aandacht geven aan het boeket om ervoor te zorgen dat het op tijd geleverd wordt. Bloemen van de kweker worden per post bezorgd en kunnen hierdoor vertraging oplopen. Wil je er zeker van zijn dat je de 50 witte rozen op tijd geleverd krijgt en op de gewenste dag? Kies dan altijd voor 50 witte rozen van de bloemist.

Voeg een persoonlijke boodschap of een extra verrassing toe

Bloemen zeggen meer dan duizend woorden, maar soms zeggen bloemen net niet genoeg. Wanneer jouw 50 witte rozen net niet uitstralen wat je wilt zeggen, kun je altijd nog je liefde omschrijven op een wenskaartje dat bij jouw boeket 50 witte rozen geleverd wordt. Tijdens het bestelproces kun je een kaartje toevoegen. Vergeet niet om de tekst die wij op het kaartje mogen drukken aan ons door te geven. Vind je bloemen en een kaartje nog steeds niet genoeg? Dan is het mogelijk om je bestelling verder uit te breiden met een extra verrassing. Je kunt dan denken aan een fles wijn, een doos chocolaatjes of misschien wel een schattige teddybeer. Genoeg keuze dus om ervoor te zorgen dat de ontvanger van jouw mooie 50 witte rozen zich optimaal geliefd en/of gesteund voelt.

50 witte rozen bestellen?

Heb je een keuze kunnen maken? Selecteer de 50 witte rozen die je wilt bestellen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Doorloop het bestelproces om eventueel een kaartje met persoonlijke boodschap en/of een extra cadeau toe te voegen. Vul de adresgegevens in en wij zorgen ervoor dat jouw bestelde 50 witte rozen op het juiste adres bezorgd worden. Heb je nog vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!