Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

50 witte rozen

Rozen zijn vaak een van de weinige bloemen die geschikt zijn voor meerdere momenten in je leven. Zo zijn rozen prachtig voor in een trouwboeket, geven ze die extra touch bij een rouwboeket en zijn ze zelfs in de huiskamer niet meer weg te denken. De witte roos geeft altijd net dat ene extraatje waar je naar op zoek bent.

Wenskaartje

Bloemen zeggen meer dan duizend woorden, maar soms zeggen bloemen net niet genoeg. Wanneer bloemen net niet uitstralen wat je wilt zeggen kan je altijd nog je liefde omschrijven op een wenskaartje die bij jouw boeket geleverd wordt. Op deze manier kom je nooit woorden te kort en kan de ontvanger jouw woorden voor altijd bewaren.

Extra verrassing

Vind je bloemen en een kaartje nu nog steeds niet genoeg? Dat kan. Kies dan om jouw bestelling nog verder uit te breiden door een leuk cadeautje toe te voegen. Denk hierbij aan een fles wijn om jouw mooie boeket nog verder op te fleuren, een lekkere reep chocolade of misschien wel een schattige teddy bear. Genoeg keuzes om ervoor te zorgen dat de ontvanger van jouw mooie boeket zich optimaal geliefd en/of gesteund voelt.

De Avalanche premium roos

Deze prachtige witte rozen die wij aanbieden behoren tot de premium rozen. Deze Avalanche roos staat bekend om de grote winter, witte bloemknop en een vleugje groen, dat weer te zien is in de bladeren.

Kweker

Deze witte rozen komen direct van de kweker. Dit houdt in dat de bloemen bij de kweker vers worden verpakt en vervolgens per post worden opgestuurd naar de nietsvermoedende ontvanger. De bloemen krijgen een track & trace code, dit zorgt er voor dat jij praktisch gezien bij elke stap aanwezig bent om te zien waar jouw bloemen zich nu bevinden. Zo weet je zeker dat jouw liefde goed en veilig wordt overgebracht.

Wanneer wordt het bezorgd?

Wanneer je vandaag voor 16.00 uur bestelt heeft de ontvanger de bloemen de volgende dag nog in huis. Houd er wel rekening mee dat het hier gaat om postbezorging. Dit betekent dat het tijdens drukke periodes kan zijn dat de levering een lichte vertraging oploopt.

Bloemist

Jouw 50 witte rozen worden persoonlijk door een van onze lokale bloemisten bezorgd. Hierdoor wijkt de prijs dan ook af van de 50 witte rozen van de kweker. De bloemen worden persoonlijk aan de ontvanger afgegeven. Op deze manier maken wij de ervaring voor de ontvanger nog mooier dan die al is.

Wanneer wordt het bezorgd?

Jouw witte rozen kunnen vandaag nog worden bezorgd. Bestel je op werkdagen voor 14.00 uur, worden de bloemen vandaag nog bij jouw geliefde voor de deur persoonlijk overhandigd.

Advies via kweker of bloemist

Wij raden aan om de witte rozen te bestellen via de bloemist als het gaat om een bestelling voor een bruiloft of uitvaart. De bloemist zal altijd extra aandacht en zorg bieden aan het boeket om ervoor te zorgen dat het op tijd geleverd zal worden. Aangezien de verzending van de kweker per post gaat is dat een proces waar wij helaas verder geen invloed op hebben. Dit zou er dus voor kunnen zorgen dat de bloemen te laat bezorgd worden.

Verzorging

Als je witte rozen bestelt wil je natuurlijk wel dat ze lang mooi blijven. Het is tenslotte een verklaring van liefde of een blijk van steun die je langdurig wilt koesteren. Daarom hebben we een paar verzorgingstips voor je op een rijtje gezet, zodat er zo lang mogelijk van de bos witte rozen genoten kan worden.

  • Zorg voor een mooie vaas en maak hem schoon. De beste manier om een vaas schoon te maken is door middel van een klein druppeltje chloor. Dit voorkomt dat de rozen besmet kunnen raken met bacteriĆ«n.
  • Snij van elke roos ongeveer 2 cm schuin van de steel af.
  • Vul de vaas met schoon en lauw vers water.
  • Bij onze rozen ontvang je altijd een zakje chrysal. De inhoud van dit zakje strooi je in het verse water.
  • Roer het water en de chrysal een beetje door elkaar.
  • Doe de bloemen in de vaas en zet ze op een mooi plekje in neer waar je er extra van kan genieten.