Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

60 witte rozen bestellen? | Regiobloemist

Bij een bijzonder moment horen bloemen. Vooral rozen zijn vaak een geliefde keuze. Rozen doen het altijd goed, of het nu gaat om een feestelijke of juist treurige gelegenheid. Vind je het lastig om te kiezen uit de vele kleuren rozen die wij aanbieden? Witte rozen kunnen eigenlijk altijd. Omdat we bij Regiobloemist kwaliteit erg belangrijk vinden, bieden wij Premium Avalanche rozen aan. Dus ook wanneer je 60 witte rozen wilt bestellen, kun je uitgaan van topkwaliteit, premium bloemen die prachtig bloeien. Wil je graag 60 witte rozen geven aan een geliefde of dierbare? Bij Regiobloemist ben je aan het goede adres! Maak een keuze uit de opties die we hieronder aanbieden en plaats je bestelling.

60 witte rozen bestellen? Kies voor kwaliteit!

Ben je van plan om 60 witte rozen te bestellen, bijvoorbeeld voor een uitvaart of bruiloft? Kies dan voor de kwaliteit van de Premium Avalanche witte roos. Deze prachtige roos met een grote, volle bloemknop straalt kwaliteit, luxe en stijl uit. Wanneer je via deze pagina witte rozen bij ons bestelt, ontvang je altijd 60 witte Premium Avalanche rozen. Wist je dat de bloemknop tot wel 7 centimeter in doorsnee kan worden? Onze 60 witte rozen zullen prachtig bloeien en een mooie volle bos vormen. Naast dat de Premium Avalanche roos prachtig bloeit, heeft deze bovendien een langere versheid dan menig andere roos van mindere kwaliteit.

De opties die wij aanbieden

Bij Regiobloemist heb je de keuze uit twee opties wanneer je 60 witte rozen bij ons bestelt. De eerste mogelijkheid is om de 60 witte rozen direct bij de kweker te bestellen. De kweker zal de bloemen netjes en vers verpakken en verstuurt deze vervolgens per post. Uiteraard ontvang je altijd een track & trace code zodat je zelf kunt zien of de 60 witte rozen al bij de geadresseerde zijn gearriveerd. Het is wel belangrijk om rekening te houden met het feit dat het hierbij gaat om een postbezorging. Dit kan gevolgen hebben voor de levering tijdens drukke periodes. Zo is het mogelijk dat de levering lichte vertraging oploopt.

De tweede optie is om de levering van de 60 witte rozen via een lokale bloemist te laten verlopen. Jouw bloemen worden dan persoonlijk door een van onze lokale bloemisten geschikt en vervolgens persoonlijk overhandigd aan de ontvanger. Hier betaal je wel een iets hogere prijs voor, maar weet je ook zeker dat jouw 60 witte rozen op tijd worden bezorgd. Bestel je voor 13.00 uur? Dan behoort zelfs levering dezelfde dag nog tot de opties.

Wanneer kiezen voor 60 witte rozen van de kweker of via een bloemist?

Je vraagt je nu misschien af waar je het beste voor kunt kiezen: 60 witte rozen van de kweker of via een bloemist. Ons advies is om het door de bloemist te laten bezorgen wanneer het gaat om een bruiloft of begrafenis. De bloemen worden dan persoonlijk overhandigd én altijd op het juiste moment. Vind je het niet erg dat de bezorging vertraagd kan raken? Of ben je vooral op zoek naar 60 premium kwaliteit witte rozen tegen de laagste prijs? Kies dan voor bloemen vers van de kweker.

60 witte rozen + een persoonlijke boodschap en/of kleinigheidje

Nu zijn er altijd momenten dat je graag nog wat wilt zeggen als je de 60 witte rozen laat bezorgen. Hier zijn onze wenskaartjes voor. Laat weten wat jij tegen de ontvanger van de bloemen wilt zeggen en wij zorgen ervoor dat jouw woorden, samen met de prachtige bos witte rozen, bij de ontvanger worden bezorgd.

Naast bloemen en een kaartje bieden wij van Regiobloemist ook nog de mogelijkheid om een kleinigheidje in de vorm van een extra cadeau toe te voegen. Dit kan een vaas zijn zodat de ontvanger de 60 witte rozen meteen een mooi plekje kan geven, of een schattige teddybeer. Daarnaast zou je ook nog een fles wijn of heerlijke chocolade aan je bestelling toe kunnen voegen om het helemaal af te maken. Welk kleinigheidje wil jij samen met de 60 witte rozen laten bezorgen?

60 witte rozen bestellen?

60 witte rozen bestel je eenvoudig en snel via de website van Regiobloemist. Op deze pagina zie je de twee opties waar je uit kunt kiezen. Maak een keuze en rond je bestelling af. Controleer de ingevoerde gegevens goed voordat je jouw bestelling 60 witte rozen definitief maakt. Heb je nog vragen? Schroom dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij beantwoorden met veel plezier al jouw vragen!