Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

60 witte rozen

Heb je een bijzonder moment waar bloemen bij horen? Dan zijn witte rozen altijd goed. Deze Avalanche premium roos is een bloem die je niet wilt missen. Mijn zijn groenige kleur verwerkt in de witte bloemblaadjes moet dit wel een bloem zijn die je wilt geven aan een geliefde of dierbare.

Wenskaartje

Nu zijn er altijd momenten dat je graag nog wat wilt zeggen als je bloemen laat bezorgen. hier zijn onze wenskaartjes voor. Laat weten wat jij tegen jouw grote liefde wilt zeggen en wij zorgen ervoor dat het jouw woorden, samen met de prachtige bos witte rozen bij de ontvanger worden afgeleverd.

Extra verrassing

Naast bloemen en een kaartje bieden wij als Regiobloemist ook nog de mogelijkheid om een klein cadeautje toe te voegen. Dit kan een vaas zijn die perfect bij de bos rozen past, of een schattige teddy bear. Daarnaast zou je ook nog een lekker flesje wijn bij jouw bestelling kunnen toevoegen om het helemaal af te maken.

De Avalanche premium roos

Deze bloem met een hoge en brede bloemknop behoort tot de premium rozen. Deze roos heeft een langere versheid dan menig andere roos. Maar liefst twee weken lang zal deze prachtige witte roos kunnen stralen in de woonkamer van een geliefde.

Kweker

Omdat deze witte rozen worden verstuurd door de kweker wordt dat via de post gedaan. De kweker zal de rozen met eigen handen netjes en vers verpakken en ze vervolgens opsturen. Daarnaast zal er bij het versturen ook een track & trace code worden verzonden. Via deze weg kan je makkelijk jouw bos rozen volgen en zien wanneer ze bij de ontvanger aankomen.

Wanneer wordt het bezorgd?

Wanneer je vandaag voor 16.00 uur bestelt heeft de ontvanger de 60 witte rozen de volgende dag nog in huis.

Het is wel belangrijk om rekening te houden met het feit dat het hierbij gaat om een postbezorging. Dit kan gevolgen hebben voor de levering tijdens drukke periodes. De bloemen kunnen naar aanleiding van drukke periodes wat lichte vertraging oplopen.

Bloemist

Jouw witte rozen worden persoonlijk door een van onze lokale bloemisten geschikt en vervolgens bezorgd. Dit zorgt er dus voor dat de prijs van de 60 witte rozen afwijkt van die van de kweker. De bloemen worden persoonlijk aan de ontvanger afgegeven. Op deze manier maken wij de ervaring voor de ontvanger nog mooier.

Wanneer wordt het bezorgd?

Jouw witte 60 rozen kunnen vandaag nog worden bezorgd. Wanneer je op werkdagen de rozen bestelt voor 14.00 uur zullen ze vandaag nog bij de ontvanger worden bezorgd.

Advies via kweker of bloemist

Ons advies wat betreft de keuze tussen het bestellen via een kweker en een bloemist is, voor wanneer het gaat om een begrafenis of een bruiloft, het via de bloemist te laten bezorgen. Dit komt mede door het feit dat de rozen vanuit de kweker per post opgestuurd worden. Aangezien er op die wijze geen enige vorm van invloed uitgeoefend kan worden door ons, is er altijd de kans dat de bloemen vertraagd zijn.

Verzorging

Als je witte rozen bestelt wil je natuurlijk wel dat ze lang mooi blijven. Het is tenslotte een verklaring van liefde of een blijk van steun die je langdurig wilt koesteren. Daarom hebben we een paar verzorgingstips voor je op een rijtje gezet, zodat er zo lang mogelijk van de bos witte rozen genoten kan worden.

  • Maak een mooie vaas schoon met een klein druppeltje chloor.
  • Snij van elke roos ongeveer 2 cm schuin van de steel af.
  • Vul de vaas met schoon en vers water. Zorg dat het water lauw is.
  • Bij onze rozen ontvang je altijd een zakje chrysal. Strooi de inhoud van het zakje in de vaas bij het water.
  • Roer het water en de chrysal een door elkaar.
  • Doe vervolgens de rozen in de vaas en zoek een mooi plekje waar je er uitgebreid van kan genieten.