Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Flowershop Goed in Goes

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Veel, vers en vooral: goed!
Elke dag wordt er op een veiling ingekocht om u een groot assortiment verse bloemen en planten te kunnen aanbieden. Wij garanderen altijd een goed product. Daar zet iedereen zich voor in, want daar staan we voor!
Fleurige artikelen, aantrekkelijke prijzen.
Kom eens een kijkje nemen in ons fleurige aanbod bloemen, planten en accessoires.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Flowershop Goed

Oostwal 35
4461JT Goes

Bedrijfsgeschiedenis

Flowershop is in 1989 begonnen met een winkel in Goes.
In 2000 is daar de vestiging in Kapelle bijgekomen. Wij werken met een team geschoolde bloembinder/sters.

Wij staan met ons team garant voor goed advies en veel creativiteit op alles van bloemen en planten gebied. Wij zijn een gevestigde naam, als het gaat om de goede prijs en kwaliteit verhouding, en garanderen versheid op onze producten, die meerdere malen per week voor u op de klok van de bloemenveiling word gekocht.

U kunt bij ons terecht voor de mooiste boeketten, bloemstukken, planten en planten arrangementen. Ook voor bruidsboeketten en rouwstukken, en ander gelegenheids bloemwerk maken wij voor u de mooiste creaties.

Voor de zakelijke markt is het van boeket voor een zieke werknemer of een wekelijks opfleuring van de werkvloer, of een versiering voor feest of symposium.

Wij bezorgen door geheel Bevelanden en Reimerswaal zelf, voor bezorgingen door heel Nederland en de wereld, vertrouwen wij op onze goede collega’s door het gehele land.

Dus stuur nu die bloemengroet via deze site, want u weet BLOEMEN HOUDEN VAN MENSEN!!!!!!

Veel plezier met het bezoeken van een van onze winkels!