Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Winterbloemen

Banner Winterbloemen

De winter is een grauwe periode, waarin regen en kou dagelijkse kost zijn. De meeste Nederlanders zijn er dan ook geen fan van. Om de winter toch op een fijne manier door te komen zijn er een aantal dingen die je kunt doen, met stipt op nummer één staat: fleur je huis op met de mooiste winter bloemen. Door mooie winter bloemen ziet je huis er gelijk een stuk vrolijker uit. De mooiste winter bloemen vind je gemakkelijk online bij Regiobloemist. Ben je nog niet overtuigd? Dat doen de winter bloemen vanzelf wel, dus bekijk snel ons assortiment met de mooiste winter bloemen!

Typische winter bloemen

In de winter zitten we vaak meer uren binnen, daarom is het extra belangrijk dat je woning er sfeervol en warm uitziet. Bloemen, voornamelijk mooie winter bloemen, kunnen hieraan een grote bijdrage aan leveren. Bij Regiobloemist verkopen wij een aantal typische winter bloemen. Een voorbeeld van een bloemsoort die je ‘s winters bij ons kunt krijgen is de Helleborus. Maar, je kunt bij ons ook in de winter terecht voor de mooiste gerbera’s. Regiobloemist is de partij voor de warme maanden, maar ook zeker voor de koude dagen.

Houd je bloemen lang vers met deze tips!

Wanneer je winter bloemen bestelt, wil je natuurlijk dat deze vers blijven. Bij Regiobloemist werken we alleen met de beste bloemisten, waardoor wij een zeven dagen vers garantie kunnen bieden. Maar daarnaast kun jij er ook voor zorgen dat je bloemen nog langer mooi blijven.. Een aantal kleine tips kunnen er al voor zorgen dat de bloemen een veel langere levensduur hebben. Het gebruik van een goede vaas is het belangrijkste. Kies voor een glazen vaas die past bij de maat van de bloemen. De vaas dien je tot ongeveer de helft te vullen met water, zo krijgen de bloemen precies genoeg water. Je kan namelijk zien op deze manier hoeveel water erin zit. Daarnaast is het aan te raden om vers water te mengen met de bijgeleverde voedingsstoffen. Op deze manier kunnen de bloemen de voedingsstoffen opnemen die ze nodig hebben en blijven ze langer mooi. Hierbij is het wel van belang dat je bij ontvangst van de bloemen een klein stukje van de stengels schuin afsnijdt. Dankzij deze tips, blijven de bloemen van Regiobloemist ontzettend lang vers.

Eenvoudig online bestellen

Bij Regiobloemist is het erg eenvoudig om een bestelling te plaatsen, zo word je door het menu heen geleid en spreekt alles voor zich. Naast het bestellen zelf, zorgen wij ook voor een snelle levering van de bestelling. Wanneer je vandaag een mooi boeket hebt gevonden, wordt deze de volgende dag bij je thuis afgeleverd.

Heb je een vraag over onze winterbloemen of een andere vraag?

Kom je er niet helemaal uit of heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over onze mooie winter bloemen of over ons verdere aanbod seizoensbloemen? Of misschien heb je wel een andere opmerking of vraag met betrekking tot onze bloemen? We helpen je graag! Op onze vragenpagina hebben we de antwoorden op alle meest gestelde vragen voor je gebundeld. Deze pagina kun je dus bekijken als je een vraag hebt met betrekking tot onze diensten, bloemen of bijvoorbeeld onderhoud van de bloemen uit het boeket. Staat je antwoord er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, bijvoorbeeld via het contactformulier op onze website. Eén van onze bloemspecialisten zal vervolgens contact met je opnemen om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.