Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Winterbloemen

De winter is een koude periode en daar zijn de meeste Nederlanders geen fan van. Om deze periode op te vrolijken, kun je je huis voorzien van een prachtig winters boeket. Door dit mooie winterse boeket ziet je huis er gelijk een stuk vrolijker uit. Deze boeketten zijn te koop bij de regiobloemist, daarnaast zijn In de boeketten de mooiste winterse bloemen verwerkt. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan eens ons prachtige assortiment en de verschillende bloemen!

Typische winterse bloemen

In de winter zitten we vaak meer uren binnen, daarom is het extra belangrijk dat je interieur er sfeervol en warm uitziet. Bloemen, voornamelijk mooie winterse bloemen kunnen hieraan bijdragen. Bij Regiobloemist verkopen wij een aantal typische winter bloemen. Een voorbeeld van een bloemsoort die je ‘s winters bij ons kunt krijgen zijn tulpen. Maar, je kunt bij ons ook in de winter terecht voor de mooiste gerbera’s. Regiobloemist is de partij voor de warme maanden, maar ook zeker voor de koude dagen.

Je bloemen vers houden

Wanneer je bloemen bestelt, wil je natuurlijk dat deze vers blijven. Doordat wij de expert zijn op het gebied van bloemen, kunnen wij hier goed advies voor geven. Een aantal kleine tips kunnen er dan ook voor zorgen dat de bloemen een veel langere levensduur hebben. Het gebruik van een goede vaas is het belangrijkste, kies voor een glazen vaas die past bij de maat van de bloemen. De vaas dien je tot ongeveer de helft te vullen met water, zo krijgen de bloemen precies genoeg water. Je kan namelijk zien op deze manier hoeveel water erin zit. Naast de vaas, is het aan te raden om vers water te mengen met de bijgeleverde voedingsstoffen, zo kunnen de bloemen de voedingsstoffen opnemen die ze nodig hebben. Hierbij is het wel van belang dat je bij ontvangst van de bloemen een klein stukje van de stengels afsnijdt. Dankzij deze tips, blijven de bloemen van Regiobloemist ontzettend lang vers.

Eenvoudig bestellen

Bij Regiobloemist is het erg eenvoudig om een bestelling te plaatsen, zo word je door het menu heen geleid en spreekt alles voor zich. Naast het bestellen zelf, zorgen wij ook voor een snelle levering van de bestelling. Wanneer je vandaag een mooi boeket hebt gevonden, wordt deze de volgende dag bij je thuis afgeleverd.