Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Seizoensbloemen

Of het nu herfst, winter, lente of zomer is, bloemen fleuren de woonkamer het hele jaar door op. In ieder seizoen vind je bloemen die op dat moment op hun mooist zijn. Zo zijn de narcis en de tulp echte lente bloemen en kun je in de herfst prachtige chrysanten en najaarsviooltjes in allerlei kleuren en kleurcombinaties kopen. Seizoensbloemen zijn alleen in een bepaalde periode te verkrijgen. Dit betekent dan ook dat we ieder seizoen andere bloemen gebruiken voor het samenstellen van de boeketten op deze pagina. Zo blijft het iedere keer een verrassing hoe het boeket eruit zal zien en welke bloemen er gebruikt zijn. Bekijk de verschillende verrassingsboeketten met seizoensbloemen hieronder en kies je favoriet.

Seizoensbloemen van topkwaliteit

Wanneer je een boeket seizoensbloemen bij Regiobloemist bestelt, dan ontvang je een boeket van topkwaliteit. Voor het samenstellen van de boeketten worden de beste bloemen geselecteerd. Hierdoor kunnen we een versgarantie bieden van maar liefst 7 dagen. Dit betekent dat jouw seizoensbloemen minimaal een week lang mooi op de vaas zullen staan. Bij Regiobloemist heb je de keuze uit verschillende soorten verrassingsboeketten waarin diverse mooie seizoensbloemen zijn verwerkt. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een boeket in het rood, oranje en geel of blauw / paars. Ben je echter op zoek naar een boeket in gave pasteltinten of wil je groots uitpakken met een bont en kleurrijk verrassingsboeket? Bij ons is het allemaal mogelijk! Houd er rekening mee dat het uiteindelijke boeket kan afwijken van de foto. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid van de bloemen.

Voeg een extraatje toe bij je bestelling

Bij Regiobloemist bepaal je helemaal zelf hoe jij jouw seizoensbloemen bezorgd wilt hebben. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een kaartje met persoonlijke boodschap aan de seizoensbloemen toe te voegen. Geef tijdens het bestelproces aan dat je een kaartje toe wilt voegen. Vergeet niet om de gewenste tekst aan ons door te geven. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze tekst op het kaartje wordt gedrukt. Wil je jouw verrassing nog specialer maken? Kies dan voor een extraatje bij je bestelling. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere opties, waaronder een doosje lekkere chocolaatjes, een heerlijke fles wijn of een schattige teddybeer. Ideaal wanneer je de ontvanger van het boeket seizoensbloemen extra wilt verrassen.

Seizoensbloemen bestellen?

Voor het bestellen van mooie seizoensbloemen ben je bij Regiobloemist aan het goede adres. Bij ons heb je de keuze uit diverse prachtige boeketten van uitstekende kwaliteit. Een boeket seizoensbloemen is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om aan een geliefde of dierbare te geven. Zeker wanneer je het boeket compleet maakt met een persoonlijk kaartje en/of leuk extraatje. Bestel voor 14:00 uur wanneer je de bloemen dezelfde dag nog bezorgd wilt hebben. Of kies zelf de gewenste bezorgdag uit. Bij Regiobloemist bezorgen we de bloemen waar en wanneer jij dat wilt.