Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Lente bloemen

In de lente groeien er ontzettend veel verschillende soorten bloemen. Bloemen die in de lente groeien zijn daarom gemakkelijk samen te stellen in een bos. In dit seizoen kun je onder andere prachtige rozen en tulpen kopen, daarnaast zijn de vergeet-me-nietjes en narcissen in topstaat. Een boeket samenstellen in de lente is daarom erg veelzijdig. Bij de Regiobloemist kun je terecht voor veel verschillende soorten bloemen en planten tijdens het lenteseizoen. Wij hebben topbloemen en willen deze graag met onze klanten delen!

Bloemen en planten in de lente

In de lente begint alles er weer een stuk vrolijker uit te zien. Hoe leuk is het dan, om in deze fase van het jaar een prachtig boeket op je tafel te hebben staan. Door dit boeket word je er elke dag aan herinnert dat je langzaam het mooie weer tegemoet gaat. Naast dat het weer in de lente steeds beter wordt, groeien er in deze periode ontzettend veel mooie bloemen. Kijk daarom eens tussen ons assortiment en bekijk onze prachtige bloemen die wij op voorraad hebben.

Bloemen koop je bij Regiobloemist!

Gedurende het hele jaar kun je bij Regiobloemist terecht voor de mooiste bloemen. Wij bieden een aantal bloemsoorten het hele jaar aan, maar er zijn ook een aantal die je alleen in een bepaald seizoen kunt kopen. Seizoensgebonden bloemen zijn vaak de bloemen die je als decoratie thuis wil hebben, want je kan er maar een paar keer per jaar van genieten. Ben jij op zoek naar bloemen die specifiek in de lente groeien en worden verkocht? Dan kun je bij Regiobloemist de mooiste seizoensgebonden bloemen kopen.

De beste service

Bij Regiobloemist staat de klant altijd op nummer één. Zo ontvang je bij ons altijd de beste service. Het bestellen is voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Daarnaast is de levering zo snel mogelijk. Mocht je een specifieke dag hebben waarop de bloemen geleverd moeten worden, dan kun je dit bij de bestelling aangeven. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een klein cadeautje aan de bestelling toe te voegen