Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

80 Rode Rozen

De rode roos, misschien wel de meest bekende en symbolische bloem die er bestaat. Het geschenk van liefde, blijdschap en geluk. Allemaal samengekomen in een bloem. Geen bloem is hetzelfde en alle bloemen zijn uniek, maar de rode roos is er altijd wel eentje die er tussenuit springt. Om er nu helemaal uit te springen zijn 80 rode rozen natuurlijk een prachtig cadeau voor jouw meest dierbare persoon.

Wanneer 80 rode rozen?

Hoe meer hoe beter zeggen ze altijd. Dat geldt zeker voor het aantal rozen. Niets is leuker dan je geliefde te verrassen met zo’n enorme hoeveelheid rode rozen. Jouw liefde uiten in een grote hoeveelheid rode rozen? Geen probleem. Bestel deze Red Naomi rode rozen en laat jouw dierbare versteld staan van wat je voor hem of haar over hebt.

80 rode rozen en een kaartje

Voeg bij jouw enorme bos rozen nog een lief en persoonlijk kaartje toe wat samen met de bloemen bij jouw geliefde afgeleverd wordt. Schrijf dat je van hem of haar houdt of maak het kaartje helemaal af door de betekenis van de rode roos er in op te schrijven. Liefde, trouw, respect en vriendschap zijn een paar van de vele symbolische betekenissen die de roos met zich meedraagt. Breng je liefde over en geniet.

Red Naomi

De rozen die je bij ons kan bestellen zijn de meest gekweekte bloem van Nederland. De Red Naomi kun je herkennen aan zijn prachtige rode kleur en de grootbloemige vorm.

80 rode rozen van de kweker

Wanneer er gezegd wordt dat een bloem direct van de kweker komt, houdt dat in dat deze vers door de kweker ingepakt wordt en wordt opgestuurd naar de ontvanger. Het opsturen van de bloemen vanuit de kweker naar de ontvanger gaat per post. De bloemen krijgen een track & trace code die er voor zorgt dat je de bloemen kan blijven volgen. Uiteindelijk is het altijd fijn als je je bloemen in de gaten kan houden. Hierdoor ben je zelf altijd op de hoogte van het verzendproces. Goedkoop 80 rode rozen bestellen? Bestel de rozen dan via de kweker.

Wanneer wordt het bezorgd? 

Wil je dat de bloemen de volgende dag worden bezorgd? Bestel dan vandaag voor 16.00 uur. Op deze manier heb worden jouw bestelde rozen de volgende dag al bij de ontvanger thuis afgeleverd. Doordat wij in heel Nederland bezorgen is er geen stad waar we niet komen. Bloemen bezorgen kan overal!

Als we kijken naar drukke periodes is het altijd mogelijk dat jouw bestelling een lichte vertraging oploopt. Houd hier rekening mee tijdens het bestellen van jouw mooie bos van 80 rode rozen.

80 rode rozen van de bloemist

Het geschenk van jouw liefde wordt persoonlijk door een lokale bloemist bezorgd. Hierdoor wijkt de prijs dus af van het vergelijkbare boeket rode roze dat direct van de kweker afkomstig is. Een verzending via een bloemist is voor de ontvanger sneller, maar voor de bloemist meer werk omdat die er veel liefde in wilt steken. 

Wanneer wordt het bezorgd? 

Jouw prachtige 80 rode rozen worden vandaag nog besteld als je op werkdagen voor 14.00 uur jouw bestelling plaatst.

Verzorging 80 rode rozen

Als je 80 rode rozen bestelt wil is het uiteraard belangrijk dat ze lang meegaan. Na de 7 dagen versgarantie die wij hanteren is het ook belangrijk dat de ontvanger zelf goed voor de rozen zorgt. Om het allemaal wat makkelijker te maken hebben we een paar verzorgingstips hieronder op een rijtje gezet.

  • Zorg voor een mooie vaas en maak hem schoon. De beste manier om een vaas schoon te maken is door middel van een klein druppeltje chloor. Dit voorkomt dat de rozen besmet kunnen raken met bacteriën.
  • Org dat je van de steel van elke roos ongeveer een lengte van 2 cm afsnijdt. Doe dit wel schuin, dat zorgt voor een beter resultaat.
  • Vul de vaas met lauw water en zorg dat je het water af en toe ververst.
  • Bij onze rozen ontvang je altijd een zakje chrysal. Strooi het chrysal in de vaas.
  • Roer het water en de chrysal door elkaar.
  • Doe de bloemen in de jouw net schoongemaakte vaas en geniet op deze manier extra lang van de 80 rode rozen.