Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

60 Rode Rozen

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor je geliefde zit je met rode rozen altijd goed. Rozen staan bekend om hun prachtige betekenissen en natuurlijk volle kleuren. Vele mensen weten niet dat de rode roos niet alleen staat voor liefde, maar ook voor blijk van trouw, respect en vriendschap. Hierdoor zijn er genoeg gelegenheden waarbij jij iemand op een passende manier kan verblijden met een schitterende bos rode rozen.

Wanneer 60 rode rozen?

Het mooie aan de 60 rode rozen is dat ze eigenlijk bij elke speciale gelegenheid wel van toepassing zijn. Denk aan een verjaardag, een nieuwe liefde of om iemand beterschap te wensen. Rode rozen zijn een van die soorten bloemen die altijd wel worden gewaardeerd.

60 rode rozen met kaartje bestellen

Maak jouw verrassing nog persoonlijker door een wenskaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen aan je bestelling. Op deze manier kan je net dat beetje extra liefde geven waar de ontvanger zo naar verlangd.

60 rode rozen via de kweker bestellen

Deze rozen komen direct van de kweker. Dit houdt in dat de bloemen bij de kweker vers worden verpakt en per post wordt opgestuurd naar de ontvanger. De bloemen krijgen een track & trace code. Op deze manier kan jij precies volgen waar jouw rozen blijven en wanneer ze worden bezorgd. Zo weet je zeker dat jouw liefde goed en veilig wordt overgebracht. Goedkoop 100 rode rozen bestellen? Bestel de rozen dan via de kweker.

Om het nog mooier te maken, zijn deze rozen grootbloemige 'Red Naomi' rozen. Deze soort rozen hebben een vollere rode kleur en zijn dan ook gelijk de meest gekweekte rozen in Nederland.

Wanneer wordt het bezorgd?

Bestel je vandaag voor 16.00 uur, dan heeft jouw geliefde de volgende dag al het liefdesgeschenk in huis. Wij bezorgen door heel Nederland, dus op deze manier kent jouw liefde echt geen grenzen.

In verband met eventuele drukke periodes is het altijd mogelijk dat jouw bestelling een lichte vertraging oploopt. Houd hier rekening mee als je je rode rozen bestelt. 

60 rode rozen via de bloemist

Jouw liefdesgeschenk wordt persoonlijk door een van onze lokale bloemisten bezorgd. Hierdoor wijkt de prijs dan ook af van de 60 rode rozen van de kweker. De bloemen worden persoonlijk overhandigd aan de ontvanger om de ervaring nog mooier te maken en de liefde nog beter over te geven.

Om het nog mooier te maken, zijn deze rozen grootbloemige 'Red Naomi' rozen. Deze soort rozen hebben een vollere rode kleur en zijn dan ook gelijk de meest gekweekte rozen in Nederland.

Wanneer wordt het bezorgd?

Jouw liefdesboeket kan vandaag nog worden bezorgd. Bestel je op werkdagen voor 14.00 uur, worden de bloemen vandaag nog bij jouw geliefde voor de deur persoonlijk overhandigd.

Verzorging 60 rode rozen

Als je 60 rode rozen bestelt wil je natuurlijk wel dat ze lang mooi blijven. Het is tenslotte een verklaring van liefde, trouw, respect en/of vriendschap die je langdurig wilt koesteren. Daarom hebben we een paar verzorgingstips voor je op een rijtje gezet, zodat jouw geliefde zo lang mogelijk van de bos rozen kan genieten.

  • Zorg voor een mooie vaas en maak hem schoon. De beste manier om een vaas schoon te maken is door middel van een klein druppeltje bio afwasmiddel. Dit voorkomt dat de rozen besmet kunnen raken met bacteriën.
  • Snij van elke roos ongeveer 2 cm van de steel af. Zorg dat je het stukje schuin van de steel afsnijdt voor het beste resultaat.
  • Vul de vaas met schoon en vers water.
  • Bij onze rozen ontvang je altijd een zakje chrysal. De inhoud van dit zakje strooi je in het verse water.
  • Roer het water en de chrysal een beetje door elkaar.
  • Doe de bloemen in de vaas en geniet optimaal van jouw prachtige mooie rode bos rozen.