Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

60 Rode Rozen

Rode rozen doen het altijd goed om je geliefde mee te verrassen. Naast dat de rode roos staat voor de liefde, staat het ook voor blijk van trouw, vriendschap en respect. Je kunt dan ook niet alleen 60 rode rozen bestellen voor je geliefde, maar ook wanneer je iemand anders wilt verrassen kun je 60 rode rozen bestellen. Bij Regiobloemist kun je 60 rode rozen laten bezorgen op ieder gewenst adres. Vers van de kweker of via een bloemist in de buurt van het afleveradres. Bekijk de opties die we op deze pagina aanbieden en maak je keuze.

60 rode rozen van Regiobloemist

Wanneer je 60 rode rozen wilt bestellen, zit je bij ons helemaal goed. Onze rozen zijn van een premium kwaliteit. Ze komen vers bij de kweker vandaan of worden tot een mooi boeket geschikt door een lokale bloemist. Wij werken samen met bloemisten door heel het land. Op deze manier kunnen we snel leveren en zijn de bloemen uiterst vers.

Premium Avalanche rozen

Indien je ervoor kiest om jouw 60 rode rozen bij Regiobloemist te bestellen, dan ontvang je 60 prachtige Avalanche rozen. Deze rozen hebben een zeer volle en mooi grote bloemknop. Deze rozen bloeien prachtig en blijven langer mooi dan ieder ander soort roos.

60 rode rozen van de kweker bestellen

Mocht je 60 rode rozen bij Regiobloemist willen bestellen, dan heb je de keuze uit twee opties: vers van de kweker of persoonlijk overhandigd door een lokale bloemist. 60 rode rozen van de kweker bestellen is iets goedkoper. De rozen komen dan rechtstreeks bij de kweker vandaan en worden per post verstuurd. Wanneer je ervoor kiest om de 60 rode rozen rechtstreeks te bestellen bij de kweker, dan ontvang je een track & trace code. Hiermee kun je je bestelling tot aan de levering volgen. Houd er rekening mee dat de zending vertraagt kan raken in drukke periodes.

60 rode rozen bij een bloemist bestellen

Wil je graag 60 rode rozen bestellen en deze op een specifieke dag bezorgd hebben? Kies er dan voor om de 60 rode rozen te bestellen bij een bloemist. Wij zoeken dan een bloemist uit in de buurt van het afleveradres die de 60 rode rozen tot een mooi boeket zal schikken. Ook zal deze bloemist het boeket persoonlijk komen overhandigen. Omdat hier iets meer tijd en werk in gaat zitten, betaal je een kleine meerprijs wanneer je ervoor kiest om de 60 rode rozen te bestellen bij de bloemist.

60 rode rozen bezorgen met een kleinigheidje

Je kunt de 60 rode rozen gewoon zo bestellen, maar je kunt ook een kleinigheidje aan de bloemen toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje met persoonlijke tekst, een fles wijn, een reep chocolade of een zachte teddybeer. Tijdens het bestelproces krijg je alle opties te zien en kun je jouw favoriete kleinigheidje selecteren.

60 rode rozen kopen?

Wil je graag 60 rode rozen bestellen en laten bezorgen? Bij Regiobloemist zit je helemaal goed. Naast kwaliteit profiteer je bij ons van een snelle levering. Kies je ervoor om je 60 rode rozen te bestellen bij een lokale bloemist? En plaats je je bestelling voor 14:00 uur? Dan kunnen we je bestelling zelfs dezelfde dag nog laten bezorgen. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!