Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bepaal zelf: via de bloemist of via de kweker

We bieden 2 riante bossen met ieder 60 Red Naomi rode rozen van 60 cm lang.

De ene wordt gebonden en geleverd door de lokale bloemist. De bloemist zal wat meer moeite doen om de bos netjes te overhandigen en de ontvanger krijgt een betere ervaring omdat het persoonlijk bezorgd wordt.

De andere bos komt direct van de kweker. Een professioneel neemt ook 60 Naomi rode rozen en verpakt deze netjes in een speciale verpakking. De rozen worden verzonden vanuit de binderij per post naar de ontvanger. De prijs is wat voordeliger omdat er geen extra kosten meer zijn en daarom is de prijs van 60 rode rozen goedkoper is dan via de bloemist. Per post ontvang je ook een track and trace.

De keus is aan jou... kies de beste bos met 60 rode rozen die bij jou en je budget past.

Gratis kaartje bij 60 rode rozen

Bij dit product krijg je ook nog een gratis kaartje voor je originele lieve tekst voor de ontvanger. Laat zien dat je met deze bos van 60 rode rozen laat zien dat liefde voor jou geen grenzen kent. Tijdens het bestellen kun je de kaarttekst opgeven en wij zorgen ervoor dat deze geleverd gaat worden bij de bos rode rozen.

Wat betekent het label: Vers van de kweker

Als je het label 'vers van de kweker' op een product ziet. Betekent dit dat de bloemen niet via de veiling of bloemist gaan. Maar dat de bloemen vers van de kweker wordt verpakt en dezelfde dag nog wordt verzonden naar de ontvanger. De levering gaat dan niet via een bloemist maar via een transporteur zoals PostNL, DHL of een speciale koerier voor een avond of weekend levering.